![]() |
Athena Grubu Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Athena Grubu Şarkı SözleriI Love Mud On My Face - Athena I used to have trouble every minute every second a day Without fainess ends ohh, it´s so what I want Love to make it, love to shake it But it can never bring me down I stand like a rock That´s all I do a lot I can fly, I can try I love mud on my face One-two-three go! Oy I´m a shameless black pack joker They´re trying to tramp me, doesn´t matter I go deeper deeper deeper I will - what I taste You can never find me You can never catch me I am naughty I can fly, I can try I love mud on my face |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Athena Grubu Şarkı SözleriHoligan - Athena Kalbimizden kopuyor bu şarkı sana Sanmasınlar ikimiz ayrı yollarda Para pulla ölçülmez aşkımız sana Hiçbir zaman bırakmayız seni yollarda Marş söylerken yumruk göklerde Yensen, yenilsen kalbim hep sende Ne derlerse desinler ikimiz için Hiç takmadık takmayız taraftarız biz Gururumuzsun sen yeşil sahada Koca dünya bir yana sen bir yana Marş söylerken yumruk göklerde Yensen, yenilsen kalbim hep sende |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Athena Grubu Şarkı SözleriHerşey Güzel Olacak - Athena Yok öyle yalan dolan Sahtekarlık yapmadan Yaşamak lazım İki günlük dünyada Değermi dalaşmaya Anlaşmak lazım Bir geri adım atsan Hayatın mı söner Zor olsada denemeye değer Herşey güzel olacak Herşey güzel Kandırmışlar herkesi Aşkım sevgilim diye Ayrılmak lazım Boş işlerle uğraşma Kimseye fayda etmez Anlamak lazım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Athena Grubu Şarkı SözleriFor Real - Athena Hey you What you doin', what you waitin' for Comin' up, let's go, yeah Are you in, are you in, are you in there Can't you see where we could go All i know is you don't want to bE A part of the crowd Realize yourself You say it but don't feel it What you sayin' has no meanin' Face the truth, don't hide your soul For real, i'm for real Up, i wanna bring you up Do you want, do you want Up, i wanna bring you up No questions, no answers Rules around circles Respect me, and you will see Are you in, are you out Do you know your way out Comin' up now, comin' up For real, i'm for real Up, i wanna bring you up Do you want, do you want Up, i wanna bring you up Up, i wanna bring you up Do you want, do you want Up, i wanna bring you up Up, i wanna bring you Come on, risin' up now, risin' up now |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Athena Grubu Şarkı SözleriFik Fik - Athena Bana her zaman deli manyak derler Evet bazen öyle gelip giderler İşte ben zaten bu yüzden ben Güzel güzel güzel güzel Başından beri hiç normal olmadım Normallerden çok uzaktaydım Ne dedilerse kale almadım Devam devam devam devam Tamam hepsine herşeye Sen ne diyorsan tamam Senin sorunun ne biliyor musun bence Kasıp kasıp duruyorsun köşede Ne kadar sürecek bu iş böyle Olmaz olmaz olmaz olmaz Tamam hepsine herşeye Sen ne diyorsan tamam Deli olalım Bana bakma işin içinden çıkmazsın Boyutlarımız ayrı anlayamazsın Bence herkes kendi gibi kalsın Aman aman aman aman Tamam hepsine herşeye Sen ne diyorsan tamam Deli olalım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Athena Grubu Şarkı SözleriFenerbahce Marşı - Athena Canımızla baglıyız Bu sağracı oğluna Canımızla bağlıyız Bu sağracı oğluna Gel bacım ge gardaşım Bir olak yumruk olak Sıralanıp türbüne Bağıralım fener diye Yaşa yaşa yaşa benim kanaryam Sarı lacivert rengin Taraftarın kanında Yaşa yaşa yaşa benim kanaryam --->: Athena Grubu Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Athena Grubu Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Athena Grubu Şarkı SözleriEasy Man - Athena Love means love not just a thing Do you think that is so easy No man no I dont think so Love sometimes lost in the hate So dark and it's so misty Keeps you out of yourself Easy come and easy goin Maybe that was not my story Easy come and easy goin Once I felt a soul in the fog Was so blured and so cold I came alone with out no worries Just triyin triyin I'm tryin No man no not that feelin Keeps me out of myself Easy come and easy goin Maybe that was not my story Easy come and easy goin One and one that brings you none Can't you see there is just one for one I'm feeling deeply love Love love with out no expectation Turns you back yo yourself Easy come and easy goin Maybe that was not my story Easy come and easy goin |
![]() |
![]() |
|