![]() |
Yavuz Çetin Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Çetin Şarkı SözleriGeçip giden bomboş bir yaz sonunda Şehrin havasını özlemiş gibiyiz Hiç şarkı yazamadım bodrum gecesi yüzünden Zaman sanki geçmemiş gibi Neden Kimi çok eğlendi tüm dertler unutuldu Bazısı duygusuz ve uykusuzdu Hiç şarkı yazamadım bodrum gecesi yüzünden Zaman sanki geçmemiş gibi Neden Çok yalnızdım kimselerle konuşmadım Bodrum geceleri senden güzel değildi Geçip giden bomboş bir yaz sonunda Şehrin havasını özlemiş gibiyiz Hiç şarkı yazamadım bodrum gecesi yüzünden Hiç şarkı yazamadım bodrum gecesi yüzünden Hiç seni göremedim bodrum gecesi yüzünden Zaman sanki geçmemiş gibi Neden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Çetin Şarkı SözleriKoca bir yol katettim senin için Seni birazcık görebilmek için Hiç zaman harcama eften püften laflarla Geriye kaldı sadece birkaç saat Seni nasıl özledim bilemezsin Tenine hasret kaldım hani bilirsin Hiç zaman harcama eften püften laflarla Geriye kaldı sadece birkaç saat Sadece benimle ilgilen şimdi Çok bozulurum kırarım kalbini Hiç zaman harcama bana hiç artislik yapma Geriye kaldı sadece birkaç saat Seni nasıl özledim bilemezsin Tenine hasret kaldım hani bilirsin Hiç zaman harcama eften püften laflarla Geriye kaldı sadece birkaç saat |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Çetin Şarkı SözleriDün gece son defa konuştuk Nehirin sonunda buluştuk Hiç üzülmüyorum desem yalan İstediklerin bende yok belki İstemediklerin çok belki Bana şans vermeyi hiç istemedin ki Seni tanımak için çok çaba sarf ettim Başından vazgeçmeliydin Bilmem neden inat ettin Senin için dağları aştım Bulutları avcuna koydum Gülüşünden bir parça istedim vermedin Senin için kendimi aştım İnan buna ben bile şaştım Herşey bitti dediğinde biraz aptal oldum Seni tanımak için çok çaba sarf ettim Başından vazgeçmeliydin Bilmem neden inat ettin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Çetin Şarkı SözleriBenimle uçmak ister misin bu gece? Yükseklerde olmaktan korkar mısın? Topraktan ayrılalım bir süre için Dünya bir yere kaçmaz Biz yüzerken göklerde Gel benimle ol unut bütün dertlerini Rüzgar bizi bekler daha fazla vakit kaybetmeyelim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Çetin Şarkı SözleriAğlamayı sevmem ben Kendimi pek üzmem Şarkılarla mutluluğu yaşarım ben Dünya bana küs olsa Kimse benimle konuşmasa Bir seven çıkar en sonunda Geçmiş için hayıflanmadım Gelecek için hayıflanmadım Rakı masasında melankoli yazmadım Ağlamayı sevmem ben Kendimi pek üzmem Şakılarla mutluluğu yaşarım ben Hergün yeni bir dert istemem İstemem hiç istemem NE olursa olsun dert istemem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Çetin Şarkı SözleriSana öğretilen her şey Bana önerilen her şey Bana dayatılan yaşantı İşe yaramaz bir çöplük Yarattığınız sistemler Kullandığımız yöntemler aranızda Belki de terslik bende Yapamadım bu düzende Kaçacak delik arar oldum Sürüngenler şehrinde Eğitilmiş köpekler Doymak bilmez maymunlar Yaşamak istemem artık aranızda Benden bir ruhsuz yaratmayı Nasıl başardınız Benden bir hissiz yaratmayı Nasıl başardınız Benden bir uyumsuz yaratmayı Nasıl başardınız Benden sizden biri yaratmayı Nasıl başardınız --->: Yavuz Çetin Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Yavuz Çetin Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
|