![]() |
Yavuz Çetin Şarkı Sözleri
Sahil sakin ve sessiz Motel ışıkları durgun deniz Karşıda bir balıkçı teknesi Kırık dökük iskele Sıcak günlerin yorgunluğu üzerimde Umutsuzluk görünürde Henüz batan güneşi özlemi... Ve bu yalnızlık çekilmez gibi.. Sahil sakin ve sessiz Güneş ısıtmıyor artık tenimi Sonunda yağmurlar geldi Bu kumsaldan göçmek vakti Sıcak günlerin yorgunluğu üzerimde Umutsuzluk görünürde Henüz batan güneşin özlemi... Ve bu yalnızlık çekilmez gibi |
Sahil sakin ve sessiz Motel ışıkları durgun deniz Karşıda bir balıkçı teknesi Kırık dökük iskele Sıcak günlerin yorgunluğu üzerimde Umutsuzluk görünürde Henüz batan güneşin özlemi Ve bu yalnızlık çekilmez gibi Sahil sakin ve sessiz Güneş ısıtmıyor artık tenimi Sonunda yağmurlar geldi Bu kumsaldan göçmek vakti |
Sana olan aşkım hep akan bir su Sen de benim gibi misin söyle Aklımda senden başka Hiçbir şey yok bugünlerde Sadece senin aşkın avutur beni Unutturur bana bütün dertlerimi Şefkatli kollarınla sar beni bu gece İstediğim aslında çok değil İstediğim aslında çok değil Sadece senin olmak istedim dünyada Sadece sana ait olmak Aşk denen duyguyu yeniden keşfettim Sadece senin olmak istedim Sadece senin olmak istedim Aklında olmak yetmez bana bu gece Yanıbaşında olmak isterim Rüyalarında olmak yetmez bu gece Yatağında olmak isterim Yatağında olmak isterim Sadece senin aşkın avutur beni Unutturur bana bütün dertlerimi Şefkatli kollarınla sar beni bu gece İstediğim aslında çok değil İstediğim aslında çok değil Sadece senin olmak istedim dünyada Sadece sana ait olmak Aşk denen duyguyu yeniden keşfettim Sadece senin olmak istedim |
Oyuncak dünya oyuncak dünya Bu oyun çok kolay sen de oyna Kır ve dök, yap ve boz Yeniden başla Hepimiz çocuklarız aslında Kimisi askercilik oynar Kimisi hırsız ve polis oynar Kimisi evcilik oyunu oynar Ben de müzisyeni oynarım şimdi Bazı çocuklar hiç uslanmazlar Onlar hep oyunbozan olurlar Durmadan üzdüler diğer çocukları Hep bozuldu oyunun kuralları Kimisi saklambaç oynar Kimisi kovalamaca oynar Kimisi doktorculuk oynar Ben de müzisyeni oynarım şimdi |
Seni ilk gördüğümde Senin olmayı istedim bir an önce Seni ilk öptüğümde Eskiler silindi dudaklarımdan Hayatıma girdin sıcaklığınla Aşkını verdin bana Hiç korkmadan,düşünmeden Rüyalarımdaydın derin uykularda Kalbini verdin bana Hiç korkmadan,düşünmeden Seni ilk sevdiğimde Senin kalmayı istedim tüm ömrümce Beni ilk üzdüğünde Kaçıp gitmeyi istemedim bir an bile |
Bir gökyüzü düşündüm morlara bürünmüş Bakır gibi yakıyordu güneş O kadar yakın ki karşıda dağlar Elimle vursam yıkılacak gibi Daha önce hiç görmedim bu yerleri Sanırım kayboldum beni geri gönder Hatırlamıyorum kim olduğumu Nerde doğduğumu nereye ait olduğumu Kurtar beni bu alemden Kurtar beni bu yerlerden Bırak aksın gözyaşlarım Kurtar beni bu alemden Her şey tazelendi Yeniden fark ettim Nasıl unuttum nasıl kaybettim Gördüklerim gerçek mi inanmak çok zor Bir yabancıyım ben artık her şeye Korku içinde geçiyor şimdi hayatım Beni korkutan nedir bilmeden Birden kesiliverse bu sıkıntı bu çile Cehennem dönüverse cennete Kurtar beni bu alemden Kurtar beni bu yerlerden Bırak aksın gözyaşlarım Kurtar beni bu alemden |
Su gibi akıp gider hayat İnsanlar değişir yüzler değişir Kimi zaman beni korkutuyor içimdeki dünya Kimse bilemez, hmmm Kimse bilemez nasıl hissettiğimi Kimse bilemez neler düşlediğimi Yalnızca sen duyarsın sesimi Çok uzaklarda Yaşadığım herşey benim için bile bir sır Kimse bilemez Kim gerçek, kimi hayal, kim oyun oynuyor Kimse bilemez, hmmm Kimse bilemez nasıl hissettiğimi Kimse bilemez neler düşlediğimi Yalnızca sen duyarsın sesimi Çok uzaklarda Güzel olan herşey neden çabuk biter Kimse bilemez, hmmm Güzel olan herşey neden çabuk biter Kimse bilemez, kimse bilemez Kimse bilemez nasıl hissettiğimi Kimse bilemez neler düşlediğimi Kimse bilemez |
Perhaps, If you come one day, If you come and embrace me, If you say the magic words, Never look at me, Just because I'll cry If you say that's true, And if you kiss me again, And if you say i love you Never look at me,I'll cry Never look at me,I'll cry If you wear, your white dress again, And if you look like an angel, And if you hold my hand again, Never look at me Just because I'll cry If you say that's true, And if you kiss me again, And if you say i love you Never look at me,I'll cry Never look at me,I'll cry |
İçimde bir ateş yanıyoR Giderek büyüyen Sen de aynısın biliyorum Gerçek bir aşkı hissettim dokunuşlarında Seninle birlikte yükseliyorum Tüm aşkını ver bana Sakın vazgeçme Seni asla terketmem Bunu aklından hiç geçirme Hisset beni yavrum Hisset beni tüm gece boyunca Sana olan arzum hiç bitmez Hisset beni tüm gece boyunca |
Benimle yaşamak seni hasta ediyor Hergün söylüyorsun Her şey eskisi gibi pırıl pırıl olsun istiyorsun Yorgun aşkımız ayakta duracak hali yok Neler oluyor anlamıyorum Ama bittiğine hiç şüphe yok Birgün gelir herkes kendi yoluna gider Her şey nasıl başladıysa öyle biter Benimle paylaştığın günler için Harcanmış zaman diyorsun Güzel olan anıları hatırlamak Artık çok zor diyorsun Yorgun aşkımız ayakta duracak hali yok Neler oluyor anlamıyorum Ama bittiğine hiç şüphe yok Birgün helir herkes kendi yoluna gider Her şey nasıl başladıysa öyle biter |
Gece yarısı tüm hisler yüksekte Gizemli bir dünya düşlerimde Ay gökyüzünde kibarca parıldar Işığını esirgemez torunlarından Bırak ruhun erişsin yıldızlara Ait olduğu yere Zincirlerini kır Engel kalmasın önünde Sen doğduğunda çok güçlü yaratıldın Kendini hatırla, hiç kaybetme İstediğini alacaksın eninde sonunda Sadece sen varsın bunu unutma Gecenin rengi, gecenin rengi Uçuracak bizi rüzgarlar gibi --->: Yavuz Çetin Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Yavuz Çetin Şarkı Sözleri |
Yıllarımız geçti birlikte Zaman nasıl akıverdi Zor günlerimde hep yanımdaydın Bana hep güç verdin Yeniden başlamak İnan zor değil Sadece biraz daha özveri Eğer bana bir şans daha verirsen Senin erkeğin olmak İstiyorum... Hayatımı sensiz yaşayamam artık Sen benim alışkanlğımsın Bizim sevgimiz yıldızlara yazılmış Rüzgarlar fısıldar Yeniden başlamak İnan zor değil Sadece biraz daha özveri Eğer bana bir şans daha verirsen Senin erkeğin olmak İstiyorum... Yeniden başlamak İnan zor değil Sadece biraz daha özveri Eğer bana bir şans daha verirsen Senin erkeğin olmak İstiyorum |
Seni çok istiyorum içimde yılların özlemi var Seni çok istiyorum Seviyorum dünyalar kadar Bu kapıdan çıkmak demek Beni reddetmek demektiR Seni seven adama yapılacak en son şeydir Tatlı tatlı bakıyorsun geçtin karşıma Mevzu nedir anlamadım Döndüm şaşkına Dört yıl,onbir ay,onbeş gün,üç saat beş dakika ve üç saniye bekledim seni Sen benim papatyamsın Ellere koklatmam seni |
Bak yine geliyor ayın sonu Yok mu yardım fonu Kimisi beş kuruşun Derdine düşmüş Kimisinin keyfi yerinde Herkesin derdi ayrı Herkesin derdi aynı Herkesin derdi kendine Bu dönemde Her dönemde Platin saçlı karıların Altında grand cherokee Etiler ve boğaz hattı Civarında gezer tozarlar Bir de ona sormak lazım Senin de bir derdin var mı diye Herkesin tuttuğu kendine Bu dönemde Her dönemde Yine yaklaşıyor aybaşı günlerim Yokladım ceplerim Ben yine beş kuruşun Derdine düştüm Kiminin cebi şişkin Herkesin derdi ayrı Herkesin derdi aynı Herkesin derdi kendine Bu dönemde Her dönemde Yetmişlilerde altmışlılarda Gözüm taytlarda |
Nereye gittiğimi bilmez bir haldeyim Kime güveneceğimi bilmez bir haldeyim Çok uzaklarda ulaşılmaz bir yerdeyim Derdimi kimseye anlatamaz bir haldeyim Aklım karmakarışık bulanık hislerim Sanki kör oldum görmüyor gözlerim Evimde çok uzakta bir yerdeyim Geri dönüş yolunu bulamaz bir haldeyim Gel de bul beni Doğruyu yanlışı kestiremez bir haldeyim Herkese inancımı yitirmiş bir haldeyim İyi olmaktan çok uzakta bir yerdeyim Yerlerde sürünür güçsüz bir haldeyim Gel de bul beni |