![]() |
Barış Manço Tüm Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriYOU AND I You and I are just like children We are always playing games Even though we love each other I never said its much the same If you left me on my own again Leaving me with so much pain You hurt me more and more each time Don't know what I found in you People ask me all the time If they knew you like I do They would't say I'm wasting time And you left me on my own again Leaving me with so much pain You hurt me more and more each time I don't think we'll ever grow up As long as you are there I don't think we'll ever grow up As long as you are there You know You and I are just like children yes You and I are just like children Just as long as you are there |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriKARA SEVDA Nasil anlatsam bilemiyorum Icim icime sigmiyor O deli dolu nese dolu kisi ben degilim sanki Disarisi buz gibi lapa lapa kar var Benim icim yaniyor Eksi kirk derece soguk suda bile yüzerim inan ki Kara sevda kara sevda Dedikleri daha ne olabilir ki Kara sevda kara sevda Seni benden kim ayirabilir ki Cocukca bir ask deyip de gecme Sakin gülme halime Nasil oldugunu anlayamadim ama Seviyorum seni delicesine Nasil anlatsam bilemiyorum Gözlerim karariyor Tepetaklak oldu dünya tersine sanki Bütün asiklar elele kolkola Civil civil geziyor Bense Nuh`un gemisinde tek basima gibi inan ki Kara sevda kara sevda Dedikleri daha ne olabilir ki Kara sevda kara sevda Seni benden kim ayirabilir ki Cocukca bir ask deyip de gecme Sakin gülme halime Nasil oldugunu anlayamadim ama Seviyorum seni delicesine |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriDOMATES BİBER PATLICAN Domates biber patlican Bir anda bütün dünyam karardi Bu sesle sokaklar yankilandi Domates biber patlican Keske sana hislerimi acikca anlatabilseydim Sana deli gibi asik oldugumu söyleyebilseydim Gözgöze geldigimiz o anda Dilim tutuldu bir anda Konusamadim karsinda Oysa bütün cesaretimi toplayip sana gelmistim Senin icin carpan su kalbimi gör istemistim Tam elini tutmak üzereyken Askimi itiraf edecekken Sokaktan gelen o sesle yikildi dünyam Domates biber patlican Bir anda bütün dünyam karardi Bu sesle sokaklar yankilandi Domates biber patlican Simdi benden cok uzaklardasin biliyorum Belki bir gün dönersin diye dualar ediyorum Seni bir defa görsem yeter Inan ki bu bir ömre bedel Yeter ki bitmesin bu rüyam Nereye gitsem ne yana baksam hep seni görüyorum Biliyorum artik cok gec ama yine de bekliyorum Hersey bos geliyor bana Sarilacagim simsiki sana Yeter ki yikilmasin bir daha dünyam Domates biber patlican Bir anda bütün dünyam karardi Bu sesle sokaklar yankilandi Domates biber patlican |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriCAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA Kara haber tez duyulur Unutsun beni demissin Bende kalan resimleri Mektuplari istemissin ![]() Üzülme sevdicegim Bir daha cikmam karsina Sana son kez yaziyorum Hatiralar yeter bana Unutma ki dunya fani Veren Allah alir cani Ben nasil unuturum seni Can bedenden cikmayinca Kurumus bir cicek buldum Mektuplarin arasinda ![]() Bir tek onu sakliyorum Onu da cok görme bana Asklarin en guzelini Yasamistik yillarca ![]() Bütün hüzünlü sarkilar Hatirlatir seni bana Kirildi kanadim kolum Ne yerim var ne yurdum ![]() Gurbet ele düstü yolum, Yuvasiz kuslar misali ![]() ![]() Selvi boylum senin icin, Katlanirim bu yazgiya Böyle yazmissa yaradan Kara toprak yeter bana ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriGÜLE GÜLE OĞLUM Güle güle oglum Ne kadar da cabuk gecmis meger yillar Kendi kanatlarinla ucacak kadar Büyüdün ha o kadar oldun mu sen oglum O kadar büyüdün mü Güle güle oglum Demek artik sen de bir yuva kuruyorsun Sevdigin kizla bugün evleniyorsun Mutluluklar sana benim arslan oglum Yine de son bir nasihat benden sana Tanrinin en büyük lütfu bu unutma Sar onu kollarinla sar, sar, sar Güle güle oglum Gözlerimin nemlendigine aldirma Sende anlarsin bir gün baba olunca Hadi artik gidelim Davetlileri bekletmeyelim Güle güle oglum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriHATIRLASANA Hatirlasana Hani bana söz vermistin O aksam ayrilirken Dönecegim demistin Yillar gecti Bekledim bos ümitlerle Hatirlasana Hani bana söz vermistin O aksam ayrilirken Seviyorum demistin Yillar gecti Bekledim bos ümitlerle Duydum ki bugün evleniyormussun Artik baskasinin oluyormussun Gücüm kalmadi dayanmaya Aglamak istiyorum Doya doya Hickira hickira Hatirlasana Böylemi söz vermistin O aksam ayrilirken Seviyorum demistin Yillar gecti Bekledim yasli gözlerle Duydum ki bugün evleniyormussun Artik baskasinin oluyormussun Gücüm kalmadi dayanmaya Aglamak istiyorum Doya doya Hickira hickira --->: Barış Manço Tüm Şarkı SözLeri sayfa üç frmacil 3 --->: Barış Manço Tüm Şarkı SözLeri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriDELİKANLI GİBİ Bana dün haber göndermissin Gelsin yüzlessin demissin Geldim iste tek basima delikanli gibi Iyi bilirim ben bu oyunu Hem basi belli hem sonu Konusalim acikca simdi delikanli gibi O kizdan vazgec unut onu beni dinle Onun gözü yükseklerde Kizin gözü sadece parada Akli fikri bir zengin kocada Seninle bir hesabim yok Paylasacak bir kozum yok Yine de geldim tek basima delikanli gibi Beni kovsalar dokuz köyden Dogruyu hep söylerim ben Ölürüm de dönmem sözümden delikanli gibi O kizdan vazgec unut onu beni dinle Onun gözü yükseklerde Kizin gözü sadece parada Akli fikri bir zengin kocada Actirdin bana kutuyu Zorla söylettin kötüyü Sonuna kadar dinle simdidelikanli gibi Askin kör etmis gözünü Kulagin duysun bu sözümü Benim de sabrimin sonu var delikanli gibi O kizdan vazgec unut onu beni dinle Onun gözü yükseklerde Kizin gözü sadece parada Akli fikri bir zengin kocada Uzat elini son bir defa Kapansin konu burada Sen yoluna ben yoluma delikanli gibi Biliyorum bana inanmiyorsun Unutmak cok zor diyorsun Gün gelir beni anlarsin delikanli gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriGÜNAYDIN ÇOCUKLAR Hey, Günaydin cocuklar Hep güleryüzle karsilarsiniz beni Hey hey Günaydin cocuklar Sabah aksam bikmadan dinlersiniz beni Dün gece düsündüm de renkler olmasaydi Yasanmazdi bu dünyada Korktugum o dur ki Kapkara bir dünyayi isteyenler var aramizda Oyun ister bazen büyükler Tabancalar kiliclar tüfekler Zevk meselesi bu karisilmaz Tartisilmaz zevkler ve renkler Sizin olsun bütün bu zevkler Birakin renkleri cocuklara Hey Günaydin cocuklar Siz hic kirmizi bir agac gördünüz mü Hey hey Günaydin cocuklar Gökyüzü neden mavi düsündünüz mü Basak sari cim yesil herseyin bir rengi var Degismez doganin dengesi Mor turuncu sari eflatun pembe haki Camur bile kahverengi Uzakta bir ülkede insanlar anlasmis Tam silahlari birakirken Iclerinden ikisi hemen karsi cikmis Sonucta onlar kazanmis Ikisininde önünde birer dügme varmis Biri yesil digeri kirmizi Bir, iki, üc demisler - basivermisler Ve dünya sonunda kapkaranlik olmus Tam istedikleri gibi Oyun ister bütün cocuklar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriKEZBAN Ates sadece düstügu yeri yakar Nedir bu dünyanin hali Bir sana bir bana al gülüm ver gülüm Sev beni seveyim ki seni Dünyanin hali böyle Al gülüm ver gülüm Bir bakisin yeter Düserim yollarina Dünyalar güzeli Kezban Sari sari bilezigi Takarim kollarina Dünyalar güzeli Kezban Babasi yillarca didinip çabalamis Ogluna bir bag birakmis Hayirsiz evlat üzümünü yemis ama Merak edipte bagini sormamis Kitabina uyduran kervani yükleyip Yüksek daglardan asirir Beceriksiz kisi saga sola bakipta Düz ovada yolunu sasirir Dünyanin hali boyle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriHAYIR Nasil böylesine rahatsin ki Sanki hicbirsey olmamis gibi Yillar boyu ümitsizce Seni bekledim geldinmi ki Bir gün olsun kapim calip Halim nedir sordun mu ki Cek ellerini ellerimden Cek gözlerini gözlerimden Bunca yildir yoklugunda Alistim ben yalnizliga Icimde bir cok sey kirildi Cok gec artik dönme bana Hayir hayir Bosuna yalvarma Inanmiyorum sana Hayir hayir Gözyasina da hayir Inanmiyorum sana Hayir hayir Yüzbin kere hayir Aci cektirme bana Hayir hayir Yüzbin kere hayir Inanmiyorum sana Sen hic bir zaman dost olmadin Hic hic bir zaman destek olmadin Yillarca hep sustum ama Bir tek sey istiyorum senden Onurlu bir yabanci gibi Lütfen artik cik git bu evden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriDAĞLAR DAĞLAR Ellerimle büyüttügüm, Solar iken dirilttigim, Çiçegimi kopardin sen, Ellere verdin ![]() Daglar daglar ![]() ![]() ![]() Kurban olam, yol ver geçem ![]() Sevdigimi son bir olsun yakindan görem Daglar daglar ![]() ![]() ![]() Kurban olam, yol ver geçem ![]() Sevdigimi son bir olsun yakindan görem Kuslar ötmez, güller soldu ![]() Yüce daglar duman oldu ![]() Belli ki gittigin yerden, Kara haber var ![]() Daglar daglar ![]() ![]() ![]() Kurban olam, yol ver geçem ![]() Sevdigimi son bir olsun yakindan görem Daglar daglar ![]() ![]() ![]() Kurban olam, yol ver geçem ![]() Sevdigimi son bir olsun yakindan görem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriKOL DÜĞMELERİ Hatirlarim, bugün gibi ![]() Sessiz geçen son geceyi Basim öne egik, Bir suçlu gibi Bana verdigin hediyeyi ![]() ![]() ![]() Ìki küçük, kol dügmesi Bütün bir ask hikayesi Ìki dügme iki ayri kolda Bizim gibi Ayri yolda Aksam olunca Sustururum herkesi, her, herseyi Gelir kol dügmelerimin birlesme saati Usul usul çikarir koyarim kutuya, yanyana Bitsin bu iskence, kalsinlar bir arada Heyhat sabah, Gün isildar Yalniz gece bulusanlar Yasli gözlerle ayrilirlar Dügmeler gibi, bizim gibi Bizim gibi, ayrilirlar Bizim gibi, ayrilirlar Bizim gibi, ayrIlIrlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriDERULE Oynayin kiz oynayin durmanin ne kari var Ha bu köyün icinde acayip bekari var Derule demdenrule demrule demedenrule O kemence citayi soktun gözüme yayi Kör etti gözlerumi göremeyum dünyayi Derule demdenrule derule demdenrule Cek asagi yukaru havanun fituluni Niye konusmayasin kusmu yedi diluni Derule demdenrule derule demdenrule Ha usak ha |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriİŞTE HENDEK İŞTE DEVE Kuyu basina vardim zeynep im bekler diye Nasil haber il almissa dayi emmi hep orda dediler "Ne ararsin? Kizi almak mi istersin? Sana bir cift cözümüz var hele buysa niyetin Iste hendek iste deve ya atlarsin ya düsersin baktin olmaz vazgecersin zordur almak bizden kizi Iste halep iste arsin Ya asarsin ya bicersin baktin olmaz vazgecersin zordur almak bizden kizi" Sögüdün dali uzun Barisin gönlü hüzün Elim eline degmedi Varin anlayin gayri Iste hendek iste deve ya atlarsin ya düsersin baktin olmaz vazgecersin zordur almak bizden kizi Iste halep iste arsin Ya asarsin ya bicersin baktin olmaz vazgecersin zordur almak bizden kizi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barış Manço Tüm Şarkı SözleriANADOLU Sabah Seher vakti düstüm yola Anam sordu nire ogul böyle Dedim "ana fazla sorma Bagrim yanik yeter sorma" Seher vakti düstüm yola Günler boyu yol aldim durmadim Pinar baslarinda konakladim Daglar taslar geçit verdi Çayir çimen kilim serdi Seher vakti düstüm yola Ben bir yesil gözlü yar sevmistim Gece gündüz basin beklemistim Bir kis günü vakit çaldi Yarim son uykuya daldi Uyanmadi gitti uzaklara Yillarca kurda kusa dert yandim Zaman gecer unuturum sandim Kerem derdiyle yanarmis Mecnun sararir solarmis Benim derdim beni vurdu yola Sorarlar "Baris ne edersin orda?" Nasil agir gelmezmiki sila Iste icim döktüm dostlar Sorman artik tanri askina Benim derdim beni vurdu yola offf offf |
![]() |
![]() |
|