![]() |
Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (2) |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (2)Hoşçakal Bırakıp gitmenin Bu sevimsiz zamanında Son söze hiç gerek yok Konuşma çek git artık Hazırım yalnızlığa Kalırım acılarla Yolların açık olsun Şans her zaman yanında Yaşadıkça anlarsın Düşerim aklına Seviyor olsam bile Affetmem inadımdan Saman aleviydi seninle yaşam Kim yanacak şimdi Ben miydim geç kalan Sen miydin erkenci Düşün dur şimdi Anlayamadığın Aşk oyun değil ki Her gün oynanan Oyunsa da bitti Hoşçakal |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (2)İçimdeki Nehir Yıkanamadım içimdeki nehir derin akıyor Deliliği yarı uykuda ruhum seni arıyor Uysallaşır mı söyle kudurmuş yalnızlığım Erkekçe sevdalanır yürekli kadınlığım Gördüğüm sevdaların yabancısıyım Sevgim aç, su gibi yele dağılır Som aşkın içine bulanır Her şeye alışılır hasretinle Seni de beni de değiştirmek istiyorum Günahlardan öte köy göremiyorum Sensiz yaşamayı hiç istemiyorum hiç Seni de beni de değiştirmek istiyorum Günahlardan öte köy göremiyorum Senden ayrılmayı hiç istemiyorum hiç |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (2)İlan-ı Aşk Hancıyım da yolcuyum da kendi dünyamda Yak tutuştur beni Söndür aşk ile Herşey hayalden ibaret bu sonsuzlukta Ahir zaman sevdalım ol Yeter bana Umduğun sevinci vermeyen kör olsun Oynarsan sonun olsun Mutluyum yanında (Kolların da sakin) Bir çocuğum, hem kadınım da Kırmızı güneşlerim var Geceler binbir masal Ateşi su, suyu terin Salına salına dolaş Güllü bahçeler de uzan Yanıma canıma sokul Şarkı söylesin kahkahan Gün güneşten öncedir Yüzün hepsinden önce Soy değiştir al beni Giyin ruhunun üzerine Kaçmadım asla savaştan Utanmam aşktan Sev Hayat bir rüya Sev uyanmadan Her sırrın cevabı Gizlenmiş sorusunda Ahir zaman sevdalım ol Yeter bana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (2)İnşallah Sevgilim yanımda kalsan ne olur Ömrüm kollarında geçsin ne olur Çok sevdim ağdığım gitme ne olur Sensiz bir anım yok sensizken bile Yolunu bekler oldum her gün gece Seninle başlarım sensiz ger güne Beni talan etme yaralı kalbimle Her şeyin bittiği noktasız yerde Seni seven olmaz benden fazla bunu koy aklına Kara gecelerde kara tenimde doyma inşallah Seni bilen olmaz benden fazla bunu da unutma Başı sonu bende aşkın içimde kaybol inşallah Seni görmediğim zaman geçmiyor Hasretin içimde aşktan ağlıyor Saklamak boşuna aşk gizlenmiyor Mutluluğum sende bana gelmiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (2)Kara Kuru Birşeyim Yatağında uyumadan uyudun demem Seni kıskanırım ellere veremem Hani gökyüzüne baktığın an ay ve güneş Görünürler aynı anda İnan sen ve ben Gecelerime doluyor nefesim ateş Bana doğmalı yüzündeki güneş Hadi dur durma git gideme bensiz emi Hemen öğle bitmez aşklar nedensiz nedeni Ben aşığım güzelim Allahını seveyim Sen aklım ol ben delinim Uzan yanı başıma Seninleyim aramam Yanında cennetteyim Kara kuru bir şeyim ne eşim ne emsalim Seni sarayım bana doya doya sevişelim Sen içimin aynası biline bilinmeyene Ben seninim bende senin Canımı canıma sarmadan ölemem O güzelliğini kimselere bölemem Benim aşkımı al al beni sevme diyemem Sevilirsem seversem kovsan da gidemem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (2)Karpuz Getir Yiyeyim Karpuz getir yiyeyim Aç odanı gireyim Uyan uyan sar beni Yar olduğun bileyim Karpuzlar yenmez oldu Sıcaktan benzim soldu Bir yar sevdim o dahi Gittide gelmez oldu Karpuzun al dilimi Nettin benim yarimi Gülümü koklayanlar Göze alsın ölümü Karşıda elmalıklar Suda oynar balıklar Ne böyle sevda ola Ne böyle ayrılıklar Karşıdan görünürsün Çarşafa bürünürsün İpek çarşaf içinde Ne güzel görünürsün Karpuz kestim sulandı Yedim başım dolandı Kırılası kollarım İnce bele dolandı --->: Yıldız Tilbe şarkı sözleri (2) sayfa üç frmacil 3 --->: Yıldız Tilbe şarkı sözleri (2) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (2)Karşı Köyden Davul Sesi Geliyor Karşı köyden davul sesi geliyor Davul sesi şu sinemi deliyor Baba vallah Zeynep gelin oluyor Ben Zeynepsiz dünya malı neylerim Zeynebimi başkasına vermeyin Anasına halayıklar gönderin Zeynebi almadan geri gelmeyin Ben Zeynepsiz dünya malı neylerim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (2)Kim Anlar Bulutsuz yağmurumla Her şeyden kaçtım sana Ben bir öksüz deli rüya Mutsuzluk uykusuzken Kahrımdan ellerimden Aşktan anla beni atma Sensin gözümde şarkı şiir düş bilmece Adın dilimde nakış dudak eş bir hece Kim anlar halimden Ben nerde diliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (2)Kime Kin Ettin De Giydin Alları Kime kin ettin de giydin alları Yakın iken ırak ettin yolları Mihnet ile yetiştirdiğim gülleri Varıp gittin bir soysuza yoldurdun Sen beni sevseydin arar bulurdun Zülfün tellerinden bağlar dururdun Madem ayrılıktı senin muradın Niye beni ateşine yandırdın Hicraniyem derki bakın halıma Dağlar dayanmıyor ahü zarıma Elim ermez oldu kispi karıma Çünkü gül yüzlümü elden aldırdım Sen seni toplada kuşağın kuşan Ayrılır mı senin sevdana düşen Sefa geldin diye sarıp sarmaşan Niye benden muhabbetini kaldırdın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (2)Konma Bülbül Konma Nergis Dalına Konma bülbül konma nergis dalına Öldürürler seni aman aman aman aman Bir yar yoluna ben yaralıyam Bende kurban olam yarin boynuna Demeyin demeyin aman aman aman aman Yarin vuruldu kana duruldu köye duyuldu Elişkirtten çıktım yüküm eriktir Açmayın yaremi aman aman aman aman Delik deliktir ben yaralıyam Benim sevdiceğim taze feriktir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (2)Mecnunum Leylayı Gördüm Mecnunum Leylamı gördüm Bir kerede baktı geçti Ne sordum nede söyledi Kaşlarını yıktı geçti Soramadım bir çift sözü Ay mıydı gün müydü yüzü Sandım ki zöhre yıldızı Şavkı beni yaktı geçti Ateşinden duramadım Bende bu sırra eremedim Seher vakti göremedim Yıldız gibi aktı geçti Bilmem hangi burç yıldızı Bu dertler yaraler bizi Gamze okun bazı bazı Yar sineme çaktı geçti İzzeti der ne hikmet iş Uyur iken gördüm bir düş Zülüflerin kement etmiş Yar boynuma taktı geçti |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (2)Mühür Gözlüm Mühür gözlüm seni elden Sakınırım kıskanırım Üçan kuştan, esen yelden Sakınırım kıskanırım Havadaki turnalardan Su içtiğin kurnalardan Yerdeki karıncalardan Sakınırım kıskanırım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (2)Nasıl Yar Diyeyim Nasıl yar diyeyim ben böyle yare Mecnun edip çöle saldıktan sonra Alemin bağına bülbüller konmuş Nidem benim gülüm solduktan sonra Karadır kaşların keman istemem Şu gönlümde özge mihman istemem Ölsemde derdime derman istemem Ok vurup sinemi deldikten sonra Coşkun çaylar gibi çağlamayan yar Gönlünü gönlüme bağlamayan yar Benim şu derdime ağlamayan yar Daha ağlamasın öldükten sonra Pir Sultan Abdalım sürem bu yolu Mürşidi kamilin olmuşum kulu İster yağmur yağsın isterse dolu Nidem ben ummana daldıktan sonra |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (2)Ne Diyem Deli gönül düştü aşkın narına Yandı bir güzelin ahu zarına Sultanlar kul oldu nazlı yarına Kime ne söyliyem kime ne diyem Bu derdin dermanı derdin içinde Ateşe ne diyem küle ne diyem Gönlüm bir güzelin düşü peşinde Bülbüle ne diyem güle ne diyem Her gün gelir gider kervanım Ben bana ne diyem sana ne diyem Gurbetten gurbete döner dermanım Canana ne diyem cana ne diyem Kimler geldi kimler geçti felekten Hayret ettim aklım düştü elekten Sazım çalar dilim söyler yürekten Mızraba ne diyem tele ne diyem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (2)Ne Var Ne Yoksun Aşık oldum saklamadım Kendime sığmadım Yar bildiğime söyledim Ne söylerse yaptım Her aşkta aynı birşey vardır Oda sevdiğim beni sevmedi Herhangi biri kadar Ben aşıktım o değildi Hiç olmadığı kadar hata bendeydi Suçum sevmekti Şimdi sen çıkmış karşıma farklıyım diyorsun Kalbini bana gönderip senin diyorsun Sevmeye çok korkuyorum anlıyormusun Ne sev beni nede vazgeç biliyormusun Ne var ne yoksun hem sev beni hemde sevme Biliyormusun hem çok hem yoksun |
![]() |
![]() |
|