![]() |
Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri (2)
Dayan Yüreğim Hedef alıp vursan da Özenli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri Adını oluşturanların dışında Dökmedim yüreğimi Kimsenin gözlerine Ey aşk beni yağmala Aşk beni tara Bilsin Hiçbir şey umrumda değil Dağlarım yaralarımı çabuk geçsin Öğrenirken hasretinle sevişmeyi Gözyaşlarım akabilirler özgürce İçimde öyle güzelsin ki Onu kirletmeyeceğim seninle Bağlasan durmaz göndersen gitmez Laftan anlamaz sözümü dinlemez Başına buyruk duyguları savruk Beni bana kırdıran Bu gönül canıma düşman Yanıyor bedenim acıyor içim Yoktan anlamıyor benliğim Bitmiyor geceler geçmiyor günler Adı aşk bu eziyetin |
Değerini Bilmek Gerekir Aşkın Değerini bilmek gerekir aşkın Ve ona kattığı değeri yılların Aşk ne hiç gecikmektir bir bankta Nede el ele dolaşmak mehtapta Gün olur kar yağar yağmur yağar Birlikte yaşanacak koca bir ömür var Değerini bilmek gerekir yılların Güzel bir şarkıya benzer aşk Ama kolaymıdır bir şarkı yaratmak Değerini bilmek gerekir aşkın Ve ona kattığı değeri yılların __________________ |
Delikanlım Açılır sonsuz kere yoluna güllerim Koparıp atsan da solmaz gönlüm nafile Yokluğun soğuk tenine susadı tenim Üşüdüm yorgan misali seril üstüme Geceler boyu sevişmelerimiz bitmesin Gölgesi düşsün saçlarına aşk ateşimin Sakınıp sakla güneşim ol ısıt beni Yüzünün sıcak kokusu kalsın ellerimde Kalbim duraksız haykırışlarda Ne yapsan ayrılamam senden asla Hafife alma, aşk vurur insana Bu kadar kolay sanma, ah delikanlım __________________ |
Dili Ballım Huyu çıkası civanım Dilli ballım Dere tepe geçtim Ah kayboldum ovada Dudağımı bulamadım nasıl öptün Düşüyor omuzlarımdan aklım Aşk üzeri çek bi kara sevda Sen bana yar ol Ben öleceğim uğruna Sorma bitecek mi bu deli rüya Bağladım canımı Dilek ağacım aç hadihadi Ocağı yakacağım Suyu ısıtacağım Tanyeri ağarırken Seni kapatacağım Adını alacağım Çatlasın elalem Tenimi boyadı aşk-ı muhabbet Usul usul öpüşelim Bitsin bu eziyet Seferin ödül olacak duru sehre Sakınacak hal yok ki dilimde __________________ |
Dillere Destan Sana dokunmak Tanrı'dan lütuf sanki Zaman kilitlenir kollarında Firardadır hükmü yoktur benliğimin Aklım delilenir uzağında Sevdan rengidir dağ çiçeklerinin Kokun kıskandırır baharı Nazar boncuğum ben yalnız seninim Kanıp gidersen ellere o zaman Bir soluk hüzün, bir soluk yüzün Ve bir soluk ölüm yoklar beni Sensiz bölünürüm, dayanamam Dillere destan, dağlara ferman Bir sihir aşkın kapı duvar tanımayan Dillere destan, dağlara ferman Şarkıdır aşkın ilahi aşk makamından Dillere destan Yanında her yer burası, her yer evim Sanki kesik ayaklarım yerden Teninde dört mevsim yaz ah nasıl desem Sensiz düşer giderim kendimden |
Durma Git Sana öyle dargınım ki Haykırmak yetersiz Kelimeler yersiz İfadesiz kalır Bu derdin yüreğimde Donup kaldı sanki İçimde umutlar Uçup gitti sanki Bir yanda kavgalar Bir yanda yalanlar Durmadan büyüyor Aramızda bu dağlar Durma git Götür ne varsa bekleme Ağlarım ben yalnız kendi kaderime Anladım Derman değilsin derdime Haydi git Bitir ne varsa yüreğimde Haydi git Düşünme, durma, bekleme Ağlarım ben yalnız kendi kendime Anladım bitti hiçbir şey söyleme Durma git Dönüp te bakma halime |
El Adamı Saçlarımın boynuna geçti ipek sicim Gömleğinin bir kolunu darağacı belledim Bir ucu sen Paslı makasın bir ucu Bendim Sığ yüzüne kapattığın saçlarımı Kestim Aynada yüzüm hazırladı Tel tel ayrı ayrı topladı Yalnızlığın kadınıyım Alma beni el adamı Gönlüm isterse gelirim Bitmeyen aşkla sevişirim Seyret bak uçurum dağından Dümdüzdür vadim Ruhum isterse gezinirim Dipsiz uçurumlar da Aşk düzlükte yaşanıyor Düzlük tek aşkta Aynı değil her baharın çiçeği dalı Ellerini hangi su yıkar ortalık malı Boldu sabır Çekti kopardı seni Bittin Sığ yüzüne kapattığın saçlarımı Kestim |
Emi Sende sev ama sevilme Aşk acısı çek ben gibi Çok özle ama kavuşma Kavuşamadığım gibi Seninde yüreğin yansın Başka ellerde mum gibi Çaresizlik ayrılmasın Kapından köle gibi Seninde kalbini çalsın Başkaları mal gibi Sevdan yüreğinde kalsın Gizli bir günah gibi Geri dönme istememki Ben eski ben değilimki Hayat öyle bir oyunki Ne rolü var ne sahnesi Sende mutlu olma emi Sende sev sevilme emi Aşkta hep aşkla yanıldım Sevdim hiç sevmemiş gibi Sen kırdın ben tamir ettim Sanki ustaymışım gibi Kimse üstüne almasın Bu sözlerim sevgiliye O öyle bir sevgilidir Ettiğini iyi bilir Ahlarım beddua değil Anlaşılabilmek için Sevmek sevilmek öyle zor Birine alışan için Geri gelme istememki Ben eski ben değilimki Hayat öyle bir oyunki Ne rolü var ne sahnesi Sende mutlu olma emi Sende sev sevilme emi |
Geçti Dost Kervanı Şu karşı yaylada göç katar katar Bir güzelin yüzü ferimde tüter Bu ayrılık bize ölümden beter Geçti dost kervanı eyleme beni, eyleme beni Şu benim sevdiğim başta oturur Bir güzelin derdi beni bitirir Bu ayrılık bize ölüm getirir Geçti dost kervanı eyleme, eyleme beni |
Gel Derdimi Dökem Bizim elde koyun kuzu meleşir Güzelleri çok yaylalarda dolaşır Seven aşık derler ki muradına kavuşur Eller kavuşur Di yeri yeride töremiyesin Aldığını doya doya saramayasın Di yeri yeride halımda bilemez Alışmış gurbette kız köyde duramaz Eller dua edin ki bende yare kavuşam Bu derdi senden aldım kime danışam Bu gün istanbula yolculuk var gel derdi mi dökem Konuşam kız konuşam Di yeri yeride Dilerim ki sende benim olasın Araya araya da yine beni bulasın Kız beni seversen Nideliye dönesin Di yeri yeride Senden ayrılalı da zalim her gün ağlarım Gelir sizin köyü de kız vatan eylerim Abdullahta derki kız senin derdinden yana yana ölürüm Sen gelmezsen ölürüm Di yeri yeride |
Gel Ha Böyle Kaç kere dedim sana ifteriye gül olmaz Bu dünyanın içinde benden dertli kul olmaz Gel ha böyle gel ha böyle bu yana, bişey diyeyim sana Sevdan öldürdü beni, kül oldum yana yana Gel sarıl boğazıma arzun yerine gelsin Dünyalara değişmem sen herkesten(her şeyden) güzelsin Suyu verdim çayıra, çayırım mamurlansın Sevdiğim bizim eve, ellerin hamurlansın --->: Yıldız Tilbe şarkı sözleri (2) frmacil sayfa 2iki --->: Yıldız Tilbe şarkı sözleri (2) |
Geleceğin Yok Bir zaman yılları saydım Bir zaman ayları saydım Bir zaman günleri saydım Hani geleceğin yok soracağın yok Sen bir zalimsin sen bir hainsin Koç aldım kurban getirdim Her bayram yalnız oturdum Kaç tane takvim bitirdim Kızıltuğum çalar telden El vefalı çıktı senden Ölsem haberin yok benden |
Gitti (nerdesin) Gittin ne yazık bilinmez ellere Gelmez ne sesin soluğun nerdesin Yasta bu şehir gezdiğin yolları Kahrım sitemim faydasız sözlerim Düşler gücendi düşmüyor aklıma Çık gel bozulsun bu kötü kör rüya Son mu ilkbaharım, parçalandı ruhum Kuruldu can pazarım Umutlar tutuklu, sevincim vuruldu Girdi toprağa öbür yarım |
Gülüm Bakışların hayalimden girmiyor ki O çocuksu hallerini özledim Seni görmek seni sevmek tek dileğim Sensin ilk yangın yüreğimde Sensin ilk yangın yüreğimde Sensin ilk kalp ağrım Yalan değil tadım olmaz sen yaksan Kalbim susmaz ki dilim konuşmaz duramam Derinlerde yükseklerde her yerde Zaman akmaz ki dünya dönmez ki uzaksan Gülüm gönlüm açık yollarına Çiçeğine dallarına Herşey feda olsun sana Sen iste gülüm Dikenine toprağına Gözündeki yaşlarına Kurban olsun aşkım sana Her halimle her halinin aşığıyım Biraz anla görerek baksan ne olur Belalıyım zarardayım hem darda Bari sen vurma yüreğimden Ayrılma asla |
Havalim Aman Yar etmem ellere olmaz! Uzun bir öykü sevgi dolu Bir serüven ki deli dolu Gizli bakışmalar, gülüşmeler Yıllar süren gizli sevişmeler Sürer mi böyle camdan cama Soluyor güller zamanı kolla Aman ha cayma sakın pes etme Yakarım çıranı aldatmayı deneme Sürer mi böyle camdan cama Geçiyor demimiz zamanı kolla Olmaz olamaz imkansız benimsin havalım Yar etmem ellere boşa heveslenme benimsin belalım Olmaz Kalmadı sabrım hadi civanım uyan Açılsın perde hazırım her an Bitsin artık bu bekleyişler Mum gibi söndüm üzgün ümitler |