![]() |
H.İ.M. Şarkılarının Türkçe Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriIn the grace of your love I writhe, writhe in pain aşkının zerafeti içinde, ben kıvranıyorum kıvranıyorum acıyla In 666 ways I love you and I hope you feel the same 666 şekilde seni seviyorumve senin de aynı şekilde hissetmeni umuyorum I'm for you ben senin içinim I'm for you ben senin içinim I'm killing myself for your love and again all is lost senin aşkın için kendimi öldürüyorum ve yine her şey kayboluyor In 777 ways I love you 'til my death do us apart 777 şekilde seni seviyorum ölümüm bizi ayırana kadar I'm for you ,,,,,,,,,,,,, and I'm dying for your love senin içinim ve aşkın için ölüyorum I'm for you ,,,,,,,,,,,,, and my heaven is wherever you are senin içinim ve cennetim senin olduğun yerde I'm for you ,,,,,,,, and I'm dying for your love senin içinim ve aşkın için ölüyorum I'm for you ,,,,,,,,and my heaven is wherever you are senin içinim ve cennetim senin olduğun yerde In 666 ways I love you and my heaven is wherever you are 666 şekilde seni seviyorum ve cennetim senin olduğun yerde I'm here for you ,,,,,,,I am here for you senin için buradayım senin için buradayım I'm here for you ,,,,,,,,,I am here for you senin için buradayım senin için buradayım I'm here for you ,,,,,,,,, I am here for you senin için buradayım senin için buradayım I'm here for you ,,,,,,,I am here for you senin için buradayım senin için buradayım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriLove's the funeral of hearts aşk kalplerin cenaze törenidir And an ode for cruelty ve zulüm için bir gazel When angels cry blood melekler kan ağladığında On flowers of evil in bloom açmakta olan şeytanın çiçeklerine The funeral of hearts kalplerin cenaze töreni And a plea for mercy ve merhamet için yakarış When love is a gun aşk bir silah olduğunda Separating me from you beni senden ayıran She was the sun o bir güneşti Shining upon The tomb of your hopes and dreams ümitlerinin ve hayallerinin kabrinin üzerinde parlayan so frail çok narin He was the moon o aydı Painting you With it's glow sıcaklığıyla seni boyayan so vulnerable and pale kolay incinebilir ve soluk She was the wind, o rüzgardı carrying in All the troubles and fears here for years tried to forget içinde yıllardır unutulmaya çalışılmış bütün belaları ve korkuları taşıyan He was the fire o bir yangındı restless and wild huzursuz ve vahşi And you were like a moth to that flame ve sen bu ateşe bir pervane gibiydin Love's the funeral of hearts aşk kalplerin cenaze törenidir And an ode for cruelty ve zulüm için bir gazel When angels cry blood melekler kan ağladığında On flowers of evil in bloom açmakta olan şeytanın çiçeklerine The funeral of hearts kalplerin cenaze töreni And a plea for mercy ve merhamet için yakarış When love is a gun aşk bir silah olduğunda Separating me from you beni senden ayıran The heretic seal beyond divine kutsallığın ardındaki dine ters düşen mühür Pray to god who's deaf and blind kör ve sağır olan Tanrı'ya dua ediyor The last night's the soul's on fire son gecede ruhlar yanıyor Three little words and a question why üç küçük kelime ve bir neden? sorusu Love's the funeral of hearts aşk kalplerin cenaze törenidir And an ode for cruelty ve zulüm için bir gazel When angels cry blood melekler kan ağladığında On flowers of evil in bloom açmakta olan şeytanın çiçeklerine The funeral of hearts kalplerin cenaze töreni And a plea for mercy ve merhamet için yakarış When love is a gun aşk bir silah olduğunda Separating me from you beni senden ayıran |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriI love your skin oh so white senin beyaz tenini seviyorum I love your touch cold as ice senin buz gibi soğuk dokunuşunu seviyorum And I love every single tear you cry ve bn senin ağladığın göz yaşının her birini seviyorum I just love the way you're losing your life bn senin hayatını kaybediyor olduğun yolu seviyorum Ohohohohoh my Baby, how beautiful you are ohohohohoh bebeğim ,ne kadar güzelsin Ohohohohoh my Darling, completely torn apart ohohohohoh sevgilim ,tamamen parçalara ayrıldı You're gone with the sin my Baby and beautiful you are bebeğim sn güzelliğinle ve günahınla gittin You're gone with the sin my Darling sevgilim sn günahınla gittin I adore the dispair in your eyes bn senin gözlerindeki eşsizliğe bayılıyorum I worship your lips once red as wine bn senin şarap gibi kırmızı dudaklarına tapıyorum I crave for your scent sending shivers down my spine omurgamın aşağılarını titreten kokunu yollaman için can atıyorum I just love the way you're running out of life bn senin hayatın dışında koşuyor olduğun yolu seviyorum Ohohohohoh my Baby, how beautiful you are ohohohohoh bebeğim ne kadara güzelsin Ohohohohoh my Darling, completely torn apart ohohohohoh sevgilim ,tamamen parçalara ayrıldı You're gone with the sin my Baby and beautiful you are bebeğim sn güzelliğinle ve günahınla gittin You're gone with the sin my Darling sevgilim sn günahınla gittin [2x Repeat Refrain] 2* nakarat tekrar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe Sözleri***From lashes to ashes And from lust to dust In your sweetest torment I'm lost And no heaven can help us Ready, willing and able To lose it all For a kiss so fatal And so worn nakarat:Oh it's heartache every moment From the start 'til the end It's heartache every moment With you Deeper into our heavenly suffering Our fragile souls are falling It's heartache every moment Baby with you(my darling with you) And we sense the danger But don't wanna give up 'Cause there's no smile of an angel Without the wrath of god *** And we sense the danger But don't wanna give up nakarat That's right ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() her an kalp sancısı bağlamaktan küllere ve şehvetten toza senin en tatlı eziyetinde kayboldum ve hiçbir cennet bize yardım edemez hazır,istekli ve yetenekli hepsini kaybetmek öldürücü bir öpücük için ve çok yıpranmış ah kalp sancısı her an başından sonuna kadar kadar kalp sancısı her an seninle güzel derdimizin en derininde kırılabilir ruhlarımız düşüyor bu kalp sancısı her an bebeğim seninle ve tehlikeyi algılıyoruz ama vazgeçmek yok çünkü melekten gülüş yok tanrının öfkesi olmadan ah kalp sancısı her an başlangıçtan sona kadar bu kalp sancısı her an seninle güzel derdimizin en derininde kırılabilir ruhlarımız düşüyor bu kalp sancısı her an bebeğim seninle sevgilim seninle bağlamaktan küllere ve şehvetten toza senin en tatlı eziyetinde kayboldum ve tehlikeyi algılıyoruz ama vazgeçmek yok ah bu kalp sancısı her an başlangıçtan sona kadar bu kalp sancısı her an seninle güzel derdimizin en derininde kırılabilir ruhlarımız düşüyor bu kalp sancısı her an seninle bu doğru |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriHeaven Tonight I hold your hand in mine I hold your hand and you're so lonely Oh so lonely Your eyes have lost their light Your eyes have lost their light and you're empty Oh my God you're so empty (I'm in love with you) You are my heaven tonight (I'm in love with you) You are my heaven tonight Trying to find the heart you hide Trying to find the heart you hide in vain Oh in vain And you're my heaven in life And you're my heaven in death, Baby Life and Death my Darling (I'm in love with you) You are my heaven tonight (I'm in love with you) You are my heaven tonight (I'm in love with you) You are my heaven tonight (I'm in love with you) You are my heaven tonight (I'm in love with you) Repeat That's right (I'm in love with you) That's right (I'm in love with you) That's right (I'm in love with you) That's right (I'm in love with you) Bu gece cennet Elini elimde tutuyorum Elinin tutuyorum ve sen çok yalnızsın Ah çok yalnızsın Gözlerin onların ışığında kalbolmuş Gözlerin onların ışığında kalbolmuş ve çok boşsun Aman tanrım çok boşsun Sana aşığım Bu gece benim cennetimsin Sana aşığım Bu gece benim cennetimsin Kalbini saklaycak bir yer aramaya çalışıyorsun Kalbini saklaycak bir yer aramaya çalışıyorsun nafile şekilde Ah nafile Ve sen hayattaki cennetimsin Ve sen ölümdeki cennetimsin,bebek Yaşamda ve ölümde sevgilim Sana aşığım Bu gece benim cennetimsin Sana aşığım Bu gece benim cennetimsin Sana aşığım Bu gece benim cennetimsin Sana aşığım Bu gece benim cennetimsin Sana aşığım Bu doğru Bana aşığım Bu doğru Sana aşığım Bu doğru Sana aşığım Bu doğru Sana aşığım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriI Love You (Prelude to Tragedy) I see it in your eyes I feel it in your touch I taste it from your lips And baby more I love you Can't you see my darling That the harder I try The more we grow apart Please believe me The sweeter the kiss The colder turn your arms And the colder grows your heart And baby more I love you I see it in your eyes I feel it in your touch I taste it from your lips And baby more I love you (2x) And tonight my darling The closer I get The more you're out of love Don't you feel it The colder you touch The more it turns me on And the faster beats my heart And baby more I love you I see it in your eyes I feel it in your touch I taste it from your lips And baby more I love you Seni Seviyorum Bunu gözlerinde görüyorum Dokunuşunda bunu hissediyorum Dudaklarından bu tadı alıyorum Ve bebek seni daha çok seviyorum Görmüyor musun sevgilim? Denediğim en zor şey Daha fazla ayrı büyümeliyiz Lütfen bana inan En tatlı öpücük Soguk kollarında dönüyor Ve sogukkalbinde büyüyor Ve bebek seni daha çok seviyorum Bunu gözlerinde görüyorum Dokunuşunda bunu hissediyorum Dudaklarından bu tadı alıyorum Ve bebek seni daha çok seviyorum Bunu gözlerinde görüyorum Dokunuşunda bunu hissediyorum Dudaklarından bu tadı alıyorum Ve bebek seni daha çok seviyorum Ve bu gece sevgilim Daha da yaklaşacağım Aşkının dışına Hissetmiyor musun? Dokunuşun daha soğuk Benim üstümde daha çok dönüyor Ve kalp atışlarımı daha da hızlandırıyor Ve bebek seni daha çok seviyorum 4X Bunu gözlerinde görüyorum Dokunuşunda bunu hissediyorum Dudaklarından bu tadı alıyorum Ve bebek seni daha çok seviyorum --->: H ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriI've crossed the oceans of wine to get to you Sana ulaşabilmek için şaraptan denizleri aştım There was a time when I Could breath my life into you One by one your pale fingers Started to move And I touched your face And all death was erased And you smiled like an angel Fallen from heaven, Just to be lifted up again Hayatımı sana aktarabildiğim bir zaman vardı nefesimle Cansız parmakların teker teker hareket etmeye başladı Ve yüzüne dokundum, tüm ölüm silindi Ve sen cennetten atılmış bir melek gibi gülümsedin Sadece tekrar kaldırılabilmek için And you kissed my lips With those once cold fingertips You run me back to life And all things come to an end We don't have to pretend Slowly we fall asleep And never wake up again Ve dudaklarımı öptün O soğuk parmak uçlarınla Beni hayata geri döndürdün Ve herşey bir sona geldi Artık rol yapmak zorunda değiliz Yavaşça uykuya dalacağız ve bir daha asla uyanmayacağız We're so Christ like So lifelike Vampire Christ Tanrı gibiyiz Çok canlı gibiyiz Vampir bir tanrı We're so lifelike So Christlike Vampire Christ Canlı gibiyiz Tanrı gibiyiz Vampir bir tanrı In the grace Of our love We writhe in pain And death is not far away And soon we'll sleep And never wake up again Aşkımızın zerafetinde Acıyla kıvranıyoruz Ve ölüm çok uzak değil Yakında uykuya dalacağız Ve bir daha asla uyanmıyacağız There was a time when I Could breathe my life Into you And all things come to an end, oh We all have to pretend Slowly we fall asleep Hayatımı sana aktarabildiğim bir zaman vardı nefesimle Ve herşey bir sona geldi Artık rol yapmak zorunda değiliz Yakında uykuya dalacağız And we're Christlike So lifelike A Vampire Christ Ve Tanrı gibiyiz Çok canlı gibiyiz Vampir bir tanrı We're so lifelike So Christlike Vampire Christ Canlı gibiyiz Tanrı gibiyiz Vampir bir tanrı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe Sözleri(fince) Naisiin ei voi pieni poikanen luottaa Ne suuren ikävän pieneen sydämeen tuottaa Mut kun ikkunaa tuijottaa kai pienikin poika illoin saa Sieltä katsoo prinsessa unelmain Ruudun takaa, Ruudun takaa Ruudun takaa tyttöni katsoo vain Hän on naisista kaunein minkä tiedän Myös pienet rinnat prinsessallani siedän Hattu on moitteeton ja hyvä myös rytmi vartalon Ruudun takaa tyttöni katsoo vain Oo Glendora Oo Glendora Oo Glendora kuinka sua palvon vain Kerran illalla ikkunaan taas saavun Jo äijä toinen prinsessan peitti kaavun Hän peitti pään ja peitti muun sen vaihtaen nukkeen koristeltuun Ruudun takaa tyttöni toinen vei Ruudun takaa Ruudun takaa Ruudun takaa tyttöni toinen vei (ingilizce) The little boy can't trust in women They cause in little hearts a lot of sorrow But even a little boy may stare at a window in the evening Out of which a dream princess is looking Behind the windowpane behind the windowpane My girl is looking out Of all women she's the prettiest I know Even small breasts I tolerate in my princess The hat is perfect and the posture is also good Behind the windowpale my girl is looking out Oh Glendora oh Glendora Oh Glendora how I adore you One night I passed by the window again Already some some guy was covering her with garnments He covered her head and everything else Exchanging her with a dressed up display dummy Behind the windowpale behind the windowpale Someone alse has stolen my girl Penceredeki Prenses Kadınlara güvenemez küçük adam Onlar küçük kalplerin büyük kederlerine sebep olurlar Küçük adam bile gece camdan bakabilir Rüya prensesin baktığı pencereden Pencerenin arkasinda ,pencernin arkasinda Sevgilim dışarı bakıyor Bildigim-tanıdığım kadınlar içinde en güzeli Küçük göğüslerini bile seviyorum Şapkasi harika duruşuda güzel Pencerenin arkasından sevgilim dışarı bakıyor Ah Glendora oh Glendora Ah Glendora nasıl tapıyorum sana Bir gece yine pencerenin önünden geçtim Başka bir adam onu iç çamaşırlarıyla kapatmış Aklını ve heryerini kapatmiş Onu budalaca giyinmisşbiriyle değiştirmiş Pencernin arkasinda, pencerenin arkasinda Başka biri sevgilimi çaldı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriOh girl we are the same oh kız biz aynıyız we are young and lost and so afraid biz genciz, kayıbız ve çok korkuyoruz there's no cure for the pain acı için bir ilaç yok no shelter from the rain yağmurdan korunak yok All our prayers seem to fail tüm dualarımız işe yaramamış gibi gözüküyor In joy and sorrow my home's in your arms neşede ve kederde evim kollarının arasındadır in world so hollow bu bomboş dünyada it is breaking my heart bu kalbimi kırıyor In joy and sorrow my home's in your arms neşede ve kederde evim kollarının arasındadır in world so hollow bu bomboş dünyada it is breaking my heart bu kalbimi kırıyor Oh girl we are the same oh kız biz aynıyız we are strong and blessed and so brave güçlüyüz, kutsanmışız ve çok cesuruz with souls to be saved kurtarılmayı bekleyen ruhumuzla and faith regained ve yeniden kazanılmış inançla all our tears wipe away tüm gözyaşlarımız silinip gitti In joy and sorrow my home's in your arms neşede ve kederde evim kollarının arasındadır in world so hollow bu bomboş dünyada It is breaking my heart bu kalbimi kırıyor In joy and sorrow my home's in your arms neşede ve kederde evim kollarının arasındadır in world so hollow bu bomboş dünyada it is breaking my heart bu kalbimi kırıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriIn love and lonely aşık ve yalnız In love and lonely aşık ve yalnız I'm not with you my baby Just to see you cry sadece ağladığını görmek için seninle birlikte değilim bebeğim I'm in love with you ben sana aşığım Not the tears in your eyes gözlerindeki yaşlara değil I can't remember hatırlayamıyorum The last time you smiled güldüğün son anı Oh I know how it feels oh bunun nasıl hissettirdiğini biliyorum I know what it's like bunun nasıl olduğunu biliyorum To be In love and lonely aşık ve yalnız olmanın In love and lonely aşık ve yalnız Don't know what to do my baby ne yapacağımı bilmiyorum bebeğim It's not alright bu iyi değil This can't be the end bu son olamaz The time to say good bye elveda deme zamanı olamaz No I won't walk away that easy hayır o kadar kolay gitmeyeceğim After all this time bunca zamandan sonra Oh you know how it feels oh bunun nasıl hissettirdiğini biliyorsun You know what it's like bunun nasıl olduğunu biliyorsun To be In love and lonely aşık ve yalnız olmanın In love and lonely aşık ve yalnız Oh you know how it feels oh bunun nasıl hissettirdiğini biliyorsun You know what it's like bunun neye benzediğini biliyorsun You know how it is bunun nasıl olduğunu biliyorsun But you just can't stop crying ama ağlamayı bırakamıyorsun In love and lonely aşık ve yalnız In love and lonely aşık ve yalnız In love and lonely aşık ve yalnız In love and lonely aşık ve yalnız |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe Sözleri"In The Night-Side Of Eden" Divided we stand in the light of a frozen sun Cursing the gods we have become We steal the fire from a sacred heart And bleed the wine unholy We fall in love with the serpent's song And fear nothing In the nightside of Eden We're born again dead Forever we are Forever we've been Forever we'll be crucified to a dream In the nightside of Eden Deranged, we're tearing away the petals of desire Learning the mathematics of evil by heart We deceive ourselves to start a war Within the realm of senses And descend to the circle number four Where we are nothing In the nightside of Eden We're born again dead Forever we are Forever we've been Forever we'll be crucified to a dream In the nightside of Eden Cennetinin Karanlık Tarafında Parçalanmış duruyoruz donmuş güneşin ışığında Dönüştüğümüz tanrıları lanetleyerek Ateşi çaldık adanmış bir kalpten Ve kutsal olmayan kandan şarabı İblislerin şarkısıyla aşık olduk Ve hiçbir şeyden korkmadık Cennetin karanlık tarafında Ölü olarak doğduk yeniden Sonsuza dek biz Sonsuza dek olduk Sonsuza dek bir rüya uğruna çarmıha gerili olacağız Cennetin karanlık tarafında Aklımız karışmış,arzunun taç yapraklarını yırtarken Kötünün matematiğini öğreniyoruz tüm kalbimizle Bir savaş başlatmak için kendi kendimizi kandırdık Hislerin krallığında 4 çemberinde aşağılara düşerken Hiç olduğumuz yere Cennetin karanlık tarafında Ölü olarak doğduk yeniden Sonsuza dek biz Sonsuza dek olduk Sonsuza dek bir rüya uğruna çarmıha gerili olacağız Cennetin karanlık tarafında |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriIt's All Tears I'm waiting for you to drown in my love So open your arms I'm waiting for you to open your arms And drown in this love I'm waiting for you to drown in my love So open your arms I'm waiting for you to open your arms And drown in this love Open your arms and let me show you what love can be like It's all tears and it will be 'til the end of your time Come closer my love Will you let me tear your hearth apart? Now all holp is gone so drown in this love I'm waiting for you to drown in my love So open your arms I'm waiting for you to open your arms And drown in this love I'm waiting for you to drown in my love So open your arms I'm waiting for you to open your arms And drown in this love So my love your laughter is finally turning into tears And you're begging for more though the end is getting near come closer my love I'll violate you in the most sensual way ![]() ![]() ![]() until you drown in this love I'm waiting for you to drown in my love So open your arms I'm waiting for you to open your arms And drown in this love I'm waiting for you to drown in my love So open your arms I'm waiting for you to open your arms And drown in this love Bütün Bu Gözyaşları Aşkımda boğulman için bekliyorum Kollarını aç Kollarını açman için bekliyorum ve bu aşkta boğulman için aşkımda boğulman için bekliyorum kollarını aç kollarını açman için bekliyorum ve bu aşkta boğulman için Kollarını aç ve bana izin ver Sana aşkın ne olabileceğini göstermem için bütün bu gözyaşları akacak zamanın sonuna kadar yaklaş aşkım bana izin verecek misin gözyaşlarımın ocağını parçalamasına Şimdi tüm umutlar bu aşkta boğuldular * nakarat Aşkım kahkahaların sonunda gözyaşlarına dönüyor ve sen daha fazla yalvarıyorsun son yaklaşmasına rağmen Yaklaş bana aşkım sana uymayacağım sen en şehvetli yoldasın Bu aşkta boğulana kadar ![]() ![]() ![]() * Nakarat |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriBaby join me in death ölümde bana katıl bebeğim Baby join me in death ölümde bana katıl bebeğim Baby join me in death ölümde bana katıl bebeğim We are so young biz çok gençiz our lives have just begun hayatlarımız daha yeni başladı but already we're considering escape from this world ama şimdiden bu dünyadan kaçmayı düşünüyoruz and we've waited for so long for this moment to come ve bu anın gelmesi için çok uzun zaman bekledik was so anxious to be together, together in death ölümde birlikte olmak için çok arzuluyum Nakarat: [ Won't you die tonight for love bu gece aşk için ölmez misin Baby join me in death ölümde bana katıl bebeğim Won't you die ölmez misin Baby join me in death ölümde bana katıl bebeğim Won't you die tonight for love bu gece aşk için ölmez misin Baby join me in death ölümde bana katıl bebeğim ] This world is a cruel place bu dünya zalim bir yer and we're here only to lose ve biz sadece kaybetmek için buradayız so before live tears us apart let death bless me with you öyleyse yaşam bizi ayırmadan ölümün beni seninle kutsamasına izin ver Nakarat this live ain't worth living x4 bu hayat yaşamaya değmez Nakarat Baby join me in death ölümde bana katıl bebeğim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriKilling Loneliness --Yalnızlığı öldürme Memories, sharp as daggers Pierce into the flesh of today Suicide of love took away all that matters And buried the remains in an unmarked grave in your heart Hatıralar hançerler kadar keskin Bugünün vücudunu delip geçercesine Aşkın intiharı tüm sorunları ortadan kaldırdı Ve geriye kalanları kalbindeki belirsiz bir mezara gömdü With the venomous kiss you gave me I'm killing loneliness (Killing loneliness) With the warmth of your arms you saved me, Oh, I'm killing loneliness with you I'm killing loneliness that turned my heart into a tomb I'm killing loneliness Verdiğin zehirli öpücükle yalnızlığı öldürüyorum Yalnızlığı öldürüyorum(yalnızlığı öldürüyorum) Beni kurtardığın kollarının sıcaklığıyla Seninle yalnızlığı öldürüyorum Kalbimi mezar taşına çeviren yalnızlığı öldürüyorum Yalnızlığı öldürüyorum Nailed to the cross, together As solitude begs us to stay Disappear in the night, forever And denounce the power of death over our souls and secret words are sent to start a war Çarmıha çivilenmiş, birlikte Yalnızlık kalmamız için yalvarırken Gecede kayboluruz sonsuza kadar Bir savaşı başlatmak için yollanmış gizli kelimeler ve ölümün ruhlarımız üzerindeki gücünü suçlarız With the venomous kiss you gave me I'm killing loneliness (Killing loneliness) With the warmth of your arms you saved me, Oh, I'm killing loneliness with you I'm killing loneliness that turned my heart into a tomb I'm killing loneliness Verdiğin zehirli öpücükle yalnızlığı öldürüyorum Yalnızlığı öldürüyorum(yalnızlığı öldürüyorum) Beni kurtardığın kollarının sıcaklığıyla Seninle yalnızlığı öldürüyorum Kalbimi mezar taşına çeviren yalnızlığı öldürüyorum Yalnızlığı öldürüyorum Killing loneliness Yalnızlığı öldürüyorum With the venomous kiss you gave me I'm killing loneliness (Killing loneliness) With the warmth of your arms you saved me ![]() ![]() ![]() Verdiğin zehirli öpücükle yalnızlığı öldürüyorum Yalnızlığı öldürüyorum(yalnızlığı öldürüyorum) Beni kurtardığın kollarının sıcaklığıyla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() H.İ.M. Şarkılarının Türkçe SözleriVerse 1: Blinded i am Kör oldum and so are you ve sen de öyle By shedding tears Dökülen yaşlardan Confusion that separates us two Bu karmaşa bizi ayırıyor we hold dear sevgiyi saklıyoruz Chorus: I'm reaching for your shadow-drowning in the kiss of dawn Şafağın öpücüğüyle çizilen gölgene uzanıyorum Touching the pain that you left me with at the kiss of dawn Şafağın öpücüğüyle bana bıraktığın acıya dokunuyorum Verse 2: I'm tired of the games i'm playing with you Seninle oynadığımız oyunlardan yoruldum When you're not here Sen burda yokken Death frees from the fear of dying Ölüm korkusundan çekip gidiyor ölüm It's true, have no fear Bu doğru, korkum yok Let me look into your eyes Bırak gözlerine bakayım and see death pass us by ve bak ölüm bizi geçip gidecek Chorus: x2 |
![]() |
![]() |
|