![]() |
+18 Terbiyesiz Fıkralar Bölümü (Hakkı42) |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() +18 Terbiyesiz Fıkralar Bölümü (Hakkı42)SayısalAdamın biri bir bankaya girmiş ve bankadaki görevli kadına: " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Afedersiniz anlayamadım, tekrar eder misiniz?" demiş ![]() " ![]() - "Aman beyfendi sözlerinize dikkat edin lütfen ve lütfen ne istediğinizi kibarca söyleyin" demiş ![]() ![]() "Ben sizi müdürümün yanına götüreyim, derdinizi ona anlatın" demiş ![]() ![]() - "Beyfendi elemanım son derece haklı, bu şekilde konuşursanız korkarım size yardımcı olamayacağım, lütfen bu şekilde konuşmanızın nedenini anlatır mısınız?" demiş ![]() Bunun üzerine adam "Azına sıçtımın sayısal lotosunda en büyük ikramiye bana çıktı ve bunu ![]() ![]() ![]() ![]() Bu lafı duyan müdür eliyle bankodaki bayanı işaret ederek: - "Ve bu *rospu size yardımcı olmuyor ha ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------- Bana bir biraadam bara girer barmen kıza: "hey koca kıçlı bana bir bira" diye seslenir ![]() Kısa bir tartışmadan sonra adam bardan atılır ![]() ![]() ![]() İki gün sonra aynı adam aynı bara gelir aynı barmen kıza: "hey küçük memeli bana bir bira" diye seslenir ![]() ![]() ![]() ![]() Üç gün sonra adam yine gelir ![]() girer ![]() rica ediyorum" der ![]() ikinci, üçüncü, dördüncü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonunda barmen kız cesaret alıp adama yaklaşır ve yavaşça: "gerçekten göğüslerimi küçük mu buldunuz" diye sorar ![]() Adam sakın: "evet ama, sanırım basit bir çözümü var" kız heyecanla: "nasıl" diye sorar ![]() ![]() ![]() adam: "her gün bir parça tuvalet kağıdı alıp günde bir veya iki kez memelerinin arasına süreceksin'' diye yanıtlayınca kız umutla: "gerçekten işe yarar ve göğüslerim büyürmü ki '' diye sorar ![]() kendinden emin bir ifadeyle: "kesinlikle, bak aynı yöntem kıçın da nasıl işe yaramış --------------------------------------------------------------------- BinaBirgün bir adam yolda ***ek çocuğuyla Oğlu sormuş: Baba şu binada ne var demiş ![]() Babası:bilmiorum ![]() ![]() Sonra çocuk merak etmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baba sen bana girme demiştin ben girdim bir yığın yemek vardı hepsini yedim demiş ![]() Babası 1 ![]() ![]() ![]() Çocuk merak edip 2 ![]() ![]() Orda bir yığın taş gibi hatun varmış ![]() ![]() Sonra yine eve gitmiş ve babasına: Sen 2 ![]() ![]() ![]() ![]() Babası:2 ![]() ![]() ![]() Tabi çocuk merak etmiş ![]() ![]() Orada birtane arap zenci bunu yakalayıp çatır çutur sikmiş ![]() ![]() Babasına:Sen 3 ![]() ![]() ![]() babasıda *rospu çocuğu hala ordamı ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------- Düşük olursa: Bir gün bir kız annesine uzun zamandır regl olmadığını söylemiş bunun üzerine annesine kızın hamile olduğundan şüphelenmiş ve test yapmışlar sonuçta kız hamile çıkmış anne sinirli bir şekilde kimden peydahladıysan çağır onu demiş aynı zamanda kızın babasınıda eve çağırmış bu üçü evde bekl***en kapıya son model kırmızı bir ferrari gelmiş ve içinden uzun boylu orta yaşlarda yakışıklı bir adam inmiş eve girmiş baba sinirli bir şekilde adama bakarken adam lafa başlamış va demiş ki şu anki medeni durumumdan dolayı kızınızla evlenemem bunun üzerine baba iyice sinirlenmiş ama adam baba lafa girmeden devam etmiş : ama çocuk ***ek olursa babanın hesabına bir miyon dolar anneye bir villa , çocuk kız olursa babaya gene bir milyon dolar anneye bir araba , eğer ikiz olursa ham anneye hem babaya bir milyon dolar , şayet düşük olursa diye söze tam devam edicekken baba araya girmiş adamın sırtını sıvazlamış ve demiş ki düşük olursa bi daha mikersin yawrum -------------------------------------------------------------------- Freni olan Dursun: Temel ile Fadime nişanlılarmış evsizlik sıkıntısı çekiyorlarmış arkadaşlarından falan bir türlü ev bulamamışlar ![]() Elele tarlada yürürken Temel dönmüş ve Fadime'ye yumulmuş o heyecanla yattıkları yerin tren rayı olduğunu görememişler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Makinist bir de bakar ki rayların üzerinde iki insan var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Ya kardeşim ray üstünde de sevişilir mi, hadi seviştiniz, treni görmediniz mi, sireni duymadınız mı? diye kızgınlıkla sorunca ***ek cevap verir: - Duyduk hakim bey ![]() - O zaman niye kaçmadınız? -Valla hakim bey sevişmenin en ateşli yerindeydik ve ikimiz de boşalmak üzereydik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- Başına gelecek: Adamın birini vergi dairesine çağırmışlar ![]() ![]() defterlerini ve hesaplarını da getirmesini istemişler ![]() ![]() içinde, mali danışmanına gitmiş ![]() ![]() Sormuş : - Vergi dairesine gid***en nasıl giyineyim? ![]() bırakırsam,bana daha az vergi cezası keserler ? ![]() Mali danışman öğüt vermiş : - En eski elbiselerini giy ![]() ![]() sana az ceza kessinler ![]() ![]() Adam güvenemeyip, bir de avukatına danışmış ![]() ![]() müşavirin tam tersi bir öğüt vermiş : - En yeni, en pahalı elbiseni giy ![]() ![]() görüntü ver ki, az ceza kessinler vergiciler ![]() ![]() Adamı bu öğütler tatmin etmemiş ![]() ![]() arkadaşına aynı soruyu sormuş ![]() ![]() anlatmış ![]() ![]() - Bir gelin, zifaf gecesi ne giymesi gerektiğini bir arkadaşına sorar ![]() ![]() koyu renk bir gecelik giymesini tavsiye eder ![]() ![]() ise, dekolte, şeffaf bir gecelik giymesini söyler ![]() ![]() Vergi dairesine gid***en ne tür bir elbise giymesi için arkadaşından öğüt bekleyen adam, bu hikayeyi dinledikten sonra, sorar : - Zifaf gecesi ne giyeceğini bilemeyen gelinle, vergi dairesine gid***en neiyileceğini soran benim aramda ne gibi bir ortak yan var ki? Adamın akıllı arkadaşı gülerek, izah eder : - Ne giyersen giy, başına gelecek şey aynıdır ![]() ![]() -------------------------------------------------------------- Hostesler daha seksi giyinecek Rus Moskowski Komsomolez gazetesi ise, 1 Nisan haberinde, bundan sonra hosteslerin elbiselerinin daha seksi olacağı kaydedildi ![]() Hosteslerin giydiği tek renk elbiselerin yolcuların psikolojisi üzerinde olumsuz etki yaptığı belirtilen habere göre, vücudu ortaya çıkaran renkli kıyafetler üretilmesi için ihale açıldı ![]() Alman otomobil kulübü ADAC da, ileriye doğru giden arabaların önüne, güvenlik için, istikameti gösteren bir ışığın takılması önerisinde bulundu ![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------- Anneniz çantanızda prezervatif bulduğunda sizi kurtarabilecek 5 yalan: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------- Bir rahibe taksi çevirmiş ve yola çıkmışlar ![]() ![]() Ama taksi sürücüsü Aynadan sürekli rahibeye bakıyormuş, rahibe neden öyle baktığını sorunca Adam, "çok özur dilerim rahibe,size birşey söylemek istiyorum ama kızarsınız diye de çok korkuyorum"demiş ![]() ![]() "Sevgili oğlum,benim yaşımda üstelik de rahibe olan birine ne söylersen söyle hoşgörülü davranacağına emin olabilirsin ![]() söyleyebilirsin ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine taksi şöforü "O zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "benim en büyük fantezim bir rahibeyle sevişmekti de ![]() ![]() ![]() ![]() Rahibe yine gülümsemiş: "Ah bu muydu sevgili oğlum ![]() ![]() ![]() halledebiliriz ![]() ![]() Öncelikle bekar ve katolik olman gerekiyor ![]() ![]() ![]() "Evet evet ben bekarım ve katoliğim!!" "O zaman şurdan ormanlık yola sapalım ![]() ![]() Ve ormana gelmişler,Adam orada en büyük fantezisini gercekleştirmiş ![]() sonra rahibe bir bakmış adam ağlıyor ![]() "Neyin var sevgili oğlum?" "Rah ibe ![]() ![]() ben size yalan söyledim,ben aslında evliyim ve yahudiyim" ![]() ![]() ![]() Bunu duyan rahibe gülmüş : "Ah sevgili oğlum kendini üzme ![]() Kevin, İ*neyim ve kıyafet balosuna gidiyorum" ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() +18 Terbiyesiz Fıkralar Bölümü (Hakkı42)TENEFUS ZILI CALAR OGRENCILER SINIFLARA KOSAR DERS TARIHDIR, OGRETMEN GIRER ![]() OGRETMEN:NASSINIZ COCUKLAR:SAOL! OGRETMEN:OTURUN COCUKLAR:SAOL OGRETMEN:KITAPLARI ACIN COCUKLAR,SAYFA (31) H***EZ KITABINI ACAR 1 TEK COCUK ACMAZ GULMEYE BASLAR COCUK:LA AHMET,MEHMET,ALI,VELI AC SAYFA 31 I COCUKLAR:HEHEHEHE OGRETMEN:BUGUN COCUKLAR MILATTAN ONCEKI INSANLARIN HAYATLARINI ISLICEGIZ DIKKATLI DINLEYIN HAFTAYA SINAVINIZ VAR SAPIK COCUK:TMM HOCAM KIZLARI BILMEMDE ***EKLER BU DERSI COK IYI DINLICEK OGRETMEN: NE DEMEK O EVLADIM SAPIK COCUK:HİÇ HOCAM HOCA BASLAR ANLATMA HOCA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SAPIK COCUK: HOCAM BU INSANLAR ATESI BULMUSLAR ,SUYU BULMUSLAR, SEKSI NASIL BULMUSLAR DIE SORAR VEDE BUNLAR KONUSMAYIDA BILMIOLAR NASIL SEKS YAPMISLAR HOCA: EVLADIM ONUNE BAKSANA NE SEKSINDEN BAHSEDIYOSUN SAPIKCOCUK: HOCAM SIZ GAYMISINIZ HOCA: HOCA KIZARIR UTANCINDAN SINIF:HEHEHEHH DIE GULMEYE BASLARLAR COCUK:HOCAM BU M ![]() UGNA PUGNA UHH UHH DELÜK DELÜK UGANNA PUGANNA MI DIOLARDI HOCAM HOCA:ONLARI BILMEM AMA BEN SIMDI SENIN ANANI BI SIKCEM O YEE DE CEKCEM YETER LAN NE BU SAPIK COCUK: HOCAM SIZ GAY DEILMIYDINIZ HOCAM BABAMI CAGIRCAKDIM TUH HOCA:AZRAIL ALSU CANIMI DA KURTAR SU VELEDIN ELINDEN KAPI: CIKIRT AZRAIL:BEN GELDIM HOCA:SEN KIMSIN? AZRAIL:AZRAILIM BEN! HOCA:SAKA DEMISDIM BEN HANI DERLER YA OYLE SINIRLENINCE AZRAIL:COCUK OYUNCAMI LAN BU BASLATMA ONCE DE SONRA SAKA YAPTIM DE BASLATMA SAKANDAN OLDURURUM LAN SENI HOCA:ZATEN OLDURMUCENMI? AZRAILOGRU PARDON UNUTMUSUM AZRAIL:SON ISTEGINI SOYLE HOCA:SU COCUGUN ANASINI BACISINI SIKMEK ISTIOM AZRAIL:OK GIT SIK GEL CBK HOCA ADRESI ALDIGI GIBI KOSA COCUGUN ANNESINI SIKMEYE KAPI: KAPIYI BABA ACAR VE HOCA VAKTININ KISITLI OLDUGUNU HATIRLAR HOCA:MUTFAKDA BULDUGU GIBI KADINI SOYMAYA BASLAR BABA:NAPIOSUN LAN SEN! HOCA TAM KADININ DONUNU INDIRCEK ADAM GELIR ARKADAN ADAMA YAPISIR AZRAIL:VAKDIN DOLDU DIYIP NE 1 FAZLA NE 1 AZ DIYIP ADAMIN CANINI ALIR ![]() BABA:ADAMI SIKIP OLDURDUGUNU DUSUNUR MASADAKI BICAGI ALIR VE SIKINI KESER ANNE:SIKSIZ KALDIM DIEREK GEBERIR BABA KANAMADAN GEBERIR COCUK KAPIDAN GIRER VE SOYLE DER VAY *** SIKISMISLERI --------------------------------------------------------------------- bir kadının ufak bi oglu olacaktır tam dogacağı zman doktor bu çocuk çok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------- Çamaşır Anne ve baba çocukları anlamasın diye sevişmeye "çamaşır yıkama" demişler ![]() ![]() Bir gün baba oğlunu çağırmış ve "git ***** sor bakalım çamaşır yıkayacakmıymış" demiş ![]() ![]() ![]() Ertesi gün adam bir daha oğlunu çağırmış ve ***** git sor demiş ![]() Anne yine aynı cevabı vermiş ![]() Ondan sonraki gün anne oğlunu çağırmış ![]() ![]() ![]() Babası "yok oğlum olmaz ***** söyle ben çamaşırları elde çitiledim" demiş ![]() ------------------------------------------------------------- Bari boşal da Evli bir kadınla sevgilisi, birgün sevişiyorlarmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------- Prezervatif Adamın biri eczaneye giderek "Prezervatif var mı?" diye sormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------ Arabın Külodu Arabin biri türk kizina asik olmus, sonra turk arkadasina onunla evlenmek için ne yapmasi gerektigini sormus; Türk arkadasi araba : -"Öncelikle kendine entarinin altindan giymek için bir kilot diktir, sonrada kizi gidip ailesinden iste" demis, Arap kendine bes metrelik kumas almis, iki metresiyle kilot diktirmis, üç metresinide evde birakmis ve kizi istemeye gitmis ![]() Arabin heyecandan çisi gelmis ve tuvalete gitmis, kilodu tuvalette unutmus, disari çikip koltuga bacaklarini açarak yayilmis ![]() -"Aman tanrim!" deyip elindekileri düsürmüs ![]() Arap gülerek cevap vermis : -"Çok mu begendin üç metreside evde ![]() ------------------------------------------------------------ Acele etme Kaptan pilot uçagi kaldirmis, Amerikaya uçuyorlarmis ![]() ![]() Uçagi otomatik pilota baglamis ve sööle gerindikten sonra kendi kendine konusmaya baslamis ![]() -"Oohhhh bee, gidip sööle güzel bi siçayim, sonra da hostesi güsseellll bikeyim demis ![]() Tabi bütün yolcular duymus ![]() ![]() Adamin biri hostesi yerden kaldirirken -"Acele etme bacim herif önce siçacak" demis ![]() -------------------------------------------------- Pipi Köyün birinde aga oglunu evlendirmeye karar verir ![]() ![]() Babasinin israrlari karsisinda geri adim atmak zorunda kalan genç sartli olarak evlenmeye razi olur ![]() Evlenecegi kizla önce kendisi görüsecek namus yönünden ikna olursa evlenecektir ![]() ![]() Kizlar da yarak der ![]() ![]() ![]() ![]() Yine ayni cevabi alinca dayanamaz ve bagirarak bunun pipi olmadigini yarak oldugunu söyler ![]() Kiz hemen cevabi yapistirir ![]() -"SEN YARAK GÖRMEMISSIN ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------- 3 bit birgün 3 bit birgün bir kadının göbeğinde toplanmışlar ![]() ![]() ![]() ![]() yarım saat sonra buluşmuşlar, yukarıya çıkan bit; yukarıda 2 tane dağ vardı kocamandı çıka çıka bitiremedim, yoruldum geri döndüm, ikinci bit ben ise kos kocaman 2 dağ arasında sıkıştım kaldım, birde zort diye bir sesten sonra bir koku geldiki sormayın demiş, üçüncü bite sıra gelince eee sen niye böyle sırıl sıklamsın demişler başlamış anlatmaya ![]() Aşağıya inince bir ormanın içinde kayboldum,d***en karşıma kocaman bir yılan çıktı, neyseki bir mağara buldum ve içine saklandım, gitti geldi yakalayamadı, gitti geldi yakalayamadı d***en bir süre böyle ![]() ![]() baktı olacak gibi değil tükürüp kaçtı ********! ---------------------------------------------------------------- Bal Birgun bir adam ormanda kaybolur gece karanliginda bir kilise gorur ve geceyi burada gecirmek ister, kapiyi calar basrahip kapiyi acar,basrahibe tanri misafiri oldugunu yolunu kaybettigini bir gece kalip gidecegini anlatir ![]() Rahipte kabul eder tabi ki gece h***es uyumaya cekilir,fakat adamin gece yarisi tuvalete gitme ihtiyaci dogar ve tuvaleti aramaya koyulur ![]() ![]() ![]() Adam sonra bir kapi daha acar ve adam birde ne gorsun bir rahip aletinden tavana asilmis saskinligi bir kat daha artan adam sonunda ihtiyacini giderip yatar ![]() ![]() ![]() -"O gordugun guzel kadin var ya iste o bizim ihtiyacimizi karsilar,o ortada ucan sinekte hangimizin aletine konarsa o gece kadinla o beraber olur" Adam sorar : -"Peki o aletinden tavana asilan rahip neyin nesidir ?" Basrahip hemen cevap verir: -"O var ya o, ****** cocugu, aletine bal suruyormus meger!" ------------------------------------------------------------------- Delikler açılıyor Bir Turk, Japon arkadasinin daveti uzerine Japonya'ya gidiyor ![]() Teknoloji muazzam ![]() -"Bak" diyor Japon : -"Burada robot yapiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Bizim Turk vatandasi hayretler icinde kalir ![]() Dolastikca gozleri faltasi gibi acilir ![]() Japonya'dan ayrilirken arkadasi Turkiye'ye mutlaka gelmek ve teknolojisini gormek istedigini soyler ![]() ![]() ![]() Dusunur ne gostermeli de altinda kalmamali Japonya'da gorduklerinin ![]() ![]() ![]() ![]() Japon'a ilginc gelir ![]() -"Ne oluyor burada?" -"Biz burada insan yapiyoruz" -"Sahi mi ?" der Japon ![]() Bir odanin kapisini acarlar ![]() ![]() -"Bak," der bizimki, "burada kollar monte ediliyor ![]() Bir baska odada bacak ovulmaktadir ![]() -"Burada da bacaklar takiliyor" ![]() Japon bu sefer hayrette ![]() ![]() ![]() -"Peki burada ne oluyor?" -"Burada montaj bitmis, delikler aciliyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() +18 Terbiyesiz Fıkralar Bölümü (Hakkı42)Üfle üfle Zengin, kibar orta yasli adamin biri kerhaneye gitmis ![]() ![]() Adam kadina : -"Yalniz hanfendi ben saksafon çaldirmayi çok severim ![]() ![]() ![]() Kadin razi olmus ve odaya çikip baslamislar icraata ![]() -"Em! Em!" sonra "Üfle! Üfle! ![]() ![]() Is bitmis, adam kadina çikarip yüklüce bir para vermis ![]() -"Yalniz beyfendi bir sey sorabilir miyim?" demis ![]() -"Buyurun!" demis ![]() -"Demin "Em! Em!" demenizi anladim da o "Üfle! Üfle!" ne oluyordu?" demis ![]() Adam: -"Valla hanfendi o kadar güçlü emiyordunuz ki çarsaf götüme kaçiyordu ----------------------------------------------------------------- Kandırdıım Yolcu gemisi bir kaza sonucu paramparca olmus, yolculardan kurtulan tek adam zar zor yuzerek bir issiz adaya cikmis Adada bol bol yiyecek ve su olmasina ragmen, adamin oyalanacak hicbirseyi yokmus o yuzden surekli degisik sex fantezileri kurup kendini tatmin ederek vakit geciriyormus ![]() ![]() Boyle haftalar gecmis, fanteziler de adami kesmez hale gelmis ![]() ![]() ![]() Zavallim gun gectikce hem sikintidan patliyor hem de artik ***ekligimi hissetmiyorum diye kivraniyormus, d***en bir gun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Bu lux yolcu gemisi beni burdan alicak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() D***en adam birden sertlestigini farketmis, elini boxer'indan iceri sokmus ve kahkahayi basmis: -"HAHAHAHAAAA ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------- BİR KADIN DOKTORA GİDER VE DOKTOR BEY KOÇAMLA KAÇ AYDIR İLİŞKİYE GİRMİYORUZ NE YAPMALIYIM DER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------ Temel, seyahate çıkmış ![]() ![]() ![]() Odasına yerleştikten sonra, aşağıya telefon etmiş ![]() ![]() Temel, ne istediğini söylemiş: "Bana bir fahişe bulup gönderin ![]() Bunu söyledikten sonra telefonu kapatmış ![]() ![]() "Demin gelen müşteri kadın istiyor ![]() ![]() ![]() Otelin sahibinin karısı öfkeden deliye dönmüş: "Terbiyesiz adam, ne zannediyor bizim otelimizi ![]() ![]() ![]() ![]() Otel sahibi, müşteriye ağzının payını verme fikrini pek tutmamış: "Adama ne söyleyeceğim karıcım, bir terbiyesizlik eder, başım derde girer ![]() ![]() ![]() Kadın çok sinirliymiş: "Sen gitmezsen, ben gider söylerim ![]() ![]() ![]() Ve, hışımla merdivenleri çıkıp Temel'in ağzının payını vermeye gitmiş ![]() ![]() ![]() Onbeş yirmi dakika sonra Temel aşağıya inmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Otelcinin yanına gidip bir güzel çıkışmış: "Ne biçim kadın göndermişsin be ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|