Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bölümü, fıkralar, hakkı42, terbiyesiz

+18 Terbiyesiz Fıkralar Bölümü (Hakkı42)

Eski 08-22-2012   #16
Prof. Dr. Sinsi

SayısalAdamın biri bir bankaya girmiş ve bankadaki görevli kadına:
"mına kodumun bankanızda boktan bir hesap açtırmak istiyorum" demiş Kadın bir anda böyle bir laf beklemediği için şaşırmış ve afallamış
- "Afedersiniz anlayamadım, tekrar eder misiniz?" demiş Bunun üzerine adam:
"mına kodumun bankanızda boktan bir hesap açtırmak istiyorum" demiş tekrar, kadın çok bozulmuş ve:
- "Aman beyfendi sözlerinize dikkat edin lütfen ve lütfen ne istediğinizi kibarca söyleyin" demiş Neyse adamda hiçbir değişme yok, aynı lafı tekrar tekrar söylemiş En sonunda bankodaki kadın dayanamamış ve
"Ben sizi müdürümün yanına götüreyim, derdinizi ona anlatın" demiş Müdürün yanına gitmişler adam gene aynı şekilde müdüre isteğini iletmiş Müdür:
- "Beyfendi elemanım son derece haklı, bu şekilde konuşursanız korkarım size yardımcı olamayacağım, lütfen bu şekilde konuşmanızın nedenini anlatır mısınız?" demiş
Bunun üzerine adam
"Azına sıçtımın sayısal lotosunda en büyük ikramiye bana çıktı ve bunu mına kodumun bankanızda boktan bir hesap açtırarak değerlendirmek istiyorum"demiş
Bu lafı duyan müdür eliyle bankodaki bayanı işaret ederek:
- "Ve bu *rospu size yardımcı olmuyor ha?"
----------------------------------------------------------------------
Bana bir biraadam bara girer barmen kıza:
"hey koca kıçlı bana bir bira" diye seslenir
Kısa bir tartışmadan sonra adam bardan atılır
İki gün sonra aynı adam aynı bara gelir aynı barmen kıza:
"hey küçük memeli bana bir bira" diye seslenir Gene tartışma ve bodyguardlar yine adamı bardan atarlar
Üç gün sonra adam yine gelir zorla ve kibar olacağına söz vererek bara
girer bütün gözler üzerindeyken aynı barmen kıza yönelerek: "bir bira
rica ediyorum" der
ikinci, üçüncü, dördüncü adam gayet kibar
Sonunda barmen kız cesaret alıp adama yaklaşır ve yavaşça:
"gerçekten göğüslerimi küçük mu buldunuz" diye sorar
Adam sakın: "evet ama, sanırım basit bir çözümü var" kız heyecanla: "nasıl" diye sorar
adam: "her gün bir parça tuvalet kağıdı alıp günde bir veya iki kez
memelerinin arasına süreceksin''
diye yanıtlayınca kız umutla:
"gerçekten işe yarar ve göğüslerim büyürmü ki '' diye sorar adam
kendinden emin bir ifadeyle: "kesinlikle, bak aynı yöntem kıçın da nasıl işe yaramış
---------------------------------------------------------------------
BinaBirgün bir adam yolda ***ek çocuğuyla Oğlu sormuş:
Baba şu binada ne var demiş
Babası:bilmiorumAma sakın girme demiş

Sonra çocuk merak etmişGitmiş binaya girmiş 1 katta bir yığın yemek varmış hepsini yemişEve gitmiş

Baba sen bana girme demiştin ben girdim bir yığın yemek vardı hepsini yedim demiş
Babası 1 kata girdin ama 2 kata sakın girme demiş
Çocuk merak edip 2kata girmiş
Orda bir yığın taş gibi hatun varmışHepsini yakalayıp elden geçirmiş

Sonra yine eve gitmiş ve babasına:
Sen 2 kata girme demiştin girdim demişBir yığın taş gibi hatun vardıHepsini *iktim demiş
Babası:2 kata girdin ama 3 kata sakın girme demiş
Tabi çocuk merak etmişYine girmiş binaya
Orada birtane arap zenci bunu yakalayıp çatır çutur sikmişÇocuk *ötü ağrıya ağrıya eve gitmiş

Babasına:Sen 3 kata çıkma demiştin ama bn çıktım Orada birtane arap zenci vardı beni yakalayıp çatır çutur *ikti demiş
babasıda *rospu çocuğu hala ordamı
Düşük olursa:
Bir gün bir kız annesine uzun zamandır regl olmadığını söylemiş bunun üzerine annesine kızın hamile olduğundan şüphelenmiş ve test yapmışlar sonuçta kız hamile çıkmış anne sinirli bir şekilde kimden peydahladıysan çağır onu demiş aynı zamanda kızın babasınıda eve çağırmış bu üçü evde bekl***en kapıya son model kırmızı bir ferrari gelmiş ve içinden uzun boylu orta yaşlarda yakışıklı bir adam inmiş eve girmiş baba sinirli bir şekilde adama bakarken adam lafa başlamış va demiş ki şu anki medeni durumumdan dolayı kızınızla evlenemem bunun üzerine baba iyice sinirlenmiş ama adam baba lafa girmeden devam etmiş : ama çocuk ***ek olursa babanın hesabına bir miyon dolar anneye bir villa , çocuk kız olursa babaya gene bir milyon dolar anneye bir araba , eğer ikiz olursa ham anneye hem babaya bir milyon dolar , şayet düşük olursa diye söze tam devam edicekken baba araya girmiş adamın sırtını sıvazlamış ve demiş ki düşük olursa bi daha mikersin yawrum
--------------------------------------------------------------------
Freni olan Dursun:
Temel ile Fadime nişanlılarmış evsizlik sıkıntısı çekiyorlarmış arkadaşlarından falan bir türlü ev bulamamışlar

Elele tarlada yürürken Temel dönmüş ve Fadime'ye yumulmuş o heyecanla yattıkları yerin tren rayı olduğunu görememişler Başlamışlar çılgınca en ateşli şekilde sevişmeye D***en uzaktan tren gelmeye başlar

Makinist bir de bakar ki rayların üzerinde iki insan var Hemen sireni çeker İki sevgili öyle zevke gelmiştir ki siren sesini duymamazlığa gelir 100 metre kala tekrar sireni çeker ama sevgililer yine kaçmaz 50m 30m d***en makinist imdat frenini çeker Tabii vagonlar birbirine girer ve çok büyük maddi hasar oluşur Polisler olay yerine gelip hemen iki sevgiliyi tutuklar ve suçüstü mahkemesine çıkarırlar Hakim sorar:

-Ya kardeşim ray üstünde de sevişilir mi, hadi seviştiniz, treni görmediniz mi, sireni duymadınız mı? diye kızgınlıkla sorunca ***ek cevap verir:

- Duyduk hakim bey

- O zaman niye kaçmadınız?

-Valla hakim bey sevişmenin en ateşli yerindeydik ve ikimiz de boşalmak üzereydik Bir baktım ben geliyorum, kız arkadaşım zevk çığlıkları atarak geliyor, bir de tren geliyor Dedim ki: "FRENİ OLAN DURSUN"
----------------------------------------------------
Başına gelecek:
Adamın birini vergi dairesine çağırmışlar Yanında bütün
defterlerini ve hesaplarını da getirmesini istemişler Adam korku
içinde, mali danışmanına gitmiş
Sormuş :
- Vergi dairesine gid***en nasıl giyineyim? Ne tür bir izlenim
bırakırsam,bana daha az vergi cezası keserler ?
Mali danışman öğüt vermiş :
- En eski elbiselerini giy Yoksul, muhtaç bir görüntü ver ki,
sana az ceza kessinler
Adam güvenemeyip, bir de avukatına danışmış Avukat, mali
müşavirin tam tersi bir öğüt vermiş :
- En yeni, en pahalı elbiseni giy Güvenli, kendinden emin bir
görüntü ver ki, az ceza kessinler vergiciler
Adamı bu öğütler tatmin etmemiş Aklına güvendiği, filozof bir
arkadaşına aynı soruyu sormuş Bu akıllı arkadaş bir hikaye
anlatmış Şöyle demiş:
- Bir gelin, zifaf gecesi ne giymesi gerektiğini bir arkadaşına
sorar O da, gırtlağa kadar kapalı,
koyu renk bir gecelik giymesini tavsiye eder Bir başka arkadaşı
ise, dekolte, şeffaf bir gecelik giymesini söyler
Vergi dairesine gid***en ne tür bir elbise giymesi için
arkadaşından öğüt bekleyen adam, bu hikayeyi dinledikten sonra,
sorar :
- Zifaf gecesi ne giyeceğini bilemeyen gelinle, vergi dairesine
gid***en neiyileceğini soran benim aramda ne gibi bir ortak yan
var ki?
Adamın akıllı arkadaşı gülerek, izah eder :
- Ne giyersen giy, başına gelecek şey aynıdır ))
--------------------------------------------------------------
Hostesler daha seksi giyinecek

Rus Moskowski Komsomolez gazetesi ise, 1 Nisan haberinde, bundan sonra hosteslerin elbiselerinin daha seksi olacağı kaydedildi

Hosteslerin giydiği tek renk elbiselerin yolcuların psikolojisi üzerinde olumsuz etki yaptığı belirtilen habere göre, vücudu ortaya çıkaran renkli kıyafetler üretilmesi için ihale açıldı

Alman otomobil kulübü ADAC da, ileriye doğru giden arabaların önüne, güvenlik için, istikameti gösteren bir ışığın takılması önerisinde bulundu
-----------------------------------------------------------------
Anneniz çantanızda prezervatif bulduğunda sizi kurtarabilecek 5 yalan:

1 AIDS'le mücadele kampanyası diye h***ese dağıtıyorlardı Benim de elime tıkıştırıverdiler Ben de güldüm hatta Ulan benim ne isime yarar bu? Nereme takacağım ki allah aşkına dedim
2 Okulda şu savaşı yapmak için alıyoruzIçlerine şu fırlatacağınız kişiye göre mürekkep, zift, kezzap, nitrogliserin vs de olabilir) doldurup atınca süper bomba oluyor (Bu yalanınızın inandırıcı olabilmesi için yakalanan prezervatifinizin tırtıklı, hipoalerjenik vs olmaması gerekiyor)
3 Kesin Tolgalar (buraya h***es kendi şakacı sapık arkadaşının adını koysun e mi?)koymuştur bunu çantamaH***ese böyle pis şakalar yapıyorlar Zaten benim sevişen tipte bir kız olabileceğimi düşünebilmenizin saçmalığı bir yana, hadi öyle biriyim diyelim yani imkansız tabi de hadi diyelim ki öyle, yani öyle biri bile olsam (bu kısmı ne kadar uzatırsanız o kadar ikna edici olursunuz) hiç böylesi bir suç delilini çantama koyup da eve getirir miyim? Ne saçma!
4 AahahahO gerçek diil ki oyuncakAma nasıl da aynı gibi yapmışlar di mi?
5 Jelibon şeker olduklarını söyleyip hemen yutarsanız delili de yok etmiş olursunuzAma yutma işlemi sırasında çok dikkatlı olmalısınız Cerrahi müdahale gerektirecek bir durum yaratırsanız yalan söylediğinizi anlayabilirler Ama o zaman da size jelibon şeker olarak satıldığında ısrar edip prezervatif olduğunu bile bile yutacak kadar ***** olmadığınızı söyleyebilirsinizİnanmasalar bile kararlılığınızla takdir toplayacaksınız
----------------------------------------------------------------
Bir rahibe taksi çevirmiş ve yola çıkmışlar
Ama taksi sürücüsü Aynadan sürekli rahibeye
bakıyormuş, rahibe neden öyle baktığını sorunca
Adam, "çok özur dilerim rahibe,size birşey
söylemek istiyorum ama kızarsınız diye de çok
korkuyorum"demişRahibe gülümsemiş:
"Sevgili oğlum,benim yaşımda üstelik de rahibe
olan birine ne söylersen söyle hoşgörülü
davranacağına emin olabilirsinBana her istediğini
söyleyebilirsin"
Bunun üzerine taksi şöforü "O zaman"demiş
"benim en büyük fantezim bir rahibeyle sevişmekti de"
Rahibe yine gülümsemiş:
"Ah bu muydu sevgili oğlumbakalım bunu nasıl
halledebiliriz
Öncelikle bekar ve katolik olman gerekiyor"
"Evet evet ben bekarım ve katoliğim!!"
"O zaman şurdan ormanlık yola sapalım"
Ve ormana gelmişler,Adam orada en büyük
fantezisini gercekleştirmiş Hersey bittikten
sonra rahibe bir bakmış adam ağlıyor
"Neyin var sevgili oğlum?" "Rah ibebeni bağışlayın,
ben size yalan söyledim,ben aslında evliyim ve yahudiyim"
Bunu duyan rahibe gülmüş :
"Ah sevgili oğlum kendini üzmeAslında benim de ismim
Kevin, İ*neyim ve kıyafet balosuna gidiyorum"

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-22-2012   #17
Prof. Dr. Sinsi

TENEFUS ZILI CALAR OGRENCILER SINIFLARA KOSAR
DERS TARIHDIR, OGRETMEN GIRER

OGRETMEN:NASSINIZ
COCUKLAR:SAOL!
OGRETMEN:OTURUN
COCUKLAR:SAOL
OGRETMEN:KITAPLARI ACIN COCUKLAR,SAYFA (31)

H***EZ KITABINI ACAR 1 TEK COCUK ACMAZ GULMEYE BASLAR
COCUK:LA AHMET,MEHMET,ALI,VELI AC SAYFA 31 I
COCUKLAR:HEHEHEHE
OGRETMEN:BUGUN COCUKLAR MILATTAN ONCEKI INSANLARIN HAYATLARINI ISLICEGIZ DIKKATLI DINLEYIN HAFTAYA SINAVINIZ VAR

SAPIK COCUK:TMM HOCAM KIZLARI BILMEMDE ***EKLER BU DERSI COK IYI DINLICEK
OGRETMEN: NE DEMEK O EVLADIM
SAPIK COCUK:HİÇ HOCAM
HOCA BASLAR ANLATMA
HOCA
SAPIK COCUK: HOCAM BU INSANLAR ATESI BULMUSLAR ,SUYU BULMUSLAR, SEKSI NASIL BULMUSLAR DIE SORAR VEDE BUNLAR KONUSMAYIDA BILMIOLAR NASIL SEKS YAPMISLAR
HOCA: EVLADIM ONUNE BAKSANA NE SEKSINDEN BAHSEDIYOSUN
SAPIKCOCUK: HOCAM SIZ GAYMISINIZ
HOCA: HOCA KIZARIR UTANCINDAN
SINIF:HEHEHEHH DIE GULMEYE BASLARLAR
COCUK:HOCAM BU MO ADAMLAR SEKS YAPARKEN
UGNA PUGNA UHH UHH
DELÜK DELÜK
UGANNA PUGANNA MI DIOLARDI HOCAM
HOCA:ONLARI BILMEM AMA BEN SIMDI SENIN ANANI BI SIKCEM O YEE DE CEKCEM
YETER LAN NE BU
SAPIK COCUK: HOCAM SIZ GAY DEILMIYDINIZ HOCAM BABAMI CAGIRCAKDIM TUH
HOCA:AZRAIL ALSU CANIMI DA KURTAR SU VELEDIN ELINDEN
KAPI: CIKIRT
AZRAIL:BEN GELDIM
HOCA:SEN KIMSIN?
AZRAIL:AZRAILIM BEN!
HOCA:SAKA DEMISDIM BEN HANI DERLER YA OYLE SINIRLENINCE
AZRAIL:COCUK OYUNCAMI LAN BU BASLATMA ONCE DE SONRA SAKA
YAPTIM DE BASLATMA SAKANDAN
OLDURURUM LAN SENI
HOCA:ZATEN OLDURMUCENMI?
AZRAILOGRU PARDON UNUTMUSUM
AZRAIL:SON ISTEGINI SOYLE
HOCA:SU COCUGUN ANASINI BACISINI SIKMEK ISTIOM
AZRAIL:OK GIT SIK GEL CBK
HOCA ADRESI ALDIGI GIBI KOSA COCUGUN ANNESINI SIKMEYE
KAPI: KAPIYI BABA ACAR VE HOCA VAKTININ KISITLI OLDUGUNU HATIRLAR
HOCA:MUTFAKDA BULDUGU GIBI KADINI SOYMAYA BASLAR
BABA:NAPIOSUN LAN SEN!
HOCA TAM KADININ DONUNU INDIRCEK ADAM GELIR ARKADAN ADAMA YAPISIR
AZRAIL:VAKDIN DOLDU DIYIP NE 1 FAZLA NE 1 AZ DIYIP ADAMIN CANINI
ALIR
BABA:ADAMI SIKIP OLDURDUGUNU DUSUNUR
MASADAKI BICAGI ALIR VE SIKINI KESER
ANNE:SIKSIZ KALDIM DIEREK GEBERIR
BABA KANAMADAN GEBERIR
COCUK KAPIDAN GIRER VE SOYLE DER VAY *** SIKISMISLERI
bir kadının ufak bi oglu olacaktır tam dogacağı zman doktor bu çocuk çok iç olcak demiş kandında ne olsa ewladımdır doguram demiş bu çocuk büyümüş bir gün dedesiyle yolda yürürken 2 köpek görmüşler köpekler ikişio çocuk demiş dede bunlar ne yapıo dedeside şakalaşıyorlar ewladım demiş çocukta dönüp demişki dede : şaka maka ii ikişiolar
Çamaşır

Anne ve baba çocukları anlamasın diye sevişmeye "çamaşır yıkama" demişler Yani sevişmek istediklerinde çamaşır yıkayalım mı diyorlarmış

Bir gün baba oğlunu çağırmış ve "git ***** sor bakalım çamaşır yıkayacakmıymış" demiş Oğluda gitmiş ve sormuş Annesi "olmaz oğlum git babana söyle bugün yorgunum" demiş

Ertesi gün adam bir daha oğlunu çağırmış ve ***** git sor demiş
Anne yine aynı cevabı vermiş

Ondan sonraki gün anne oğlunu çağırmış "Git babana söyle bugün çamaşır yıkayabiliriz" demiş Oğulda gitmiş babasına sormuş

Babası "yok oğlum olmaz ***** söyle ben çamaşırları elde çitiledim" demiş
-------------------------------------------------------------
Bari boşal da
Evli bir kadınla sevgilisi, birgün sevişiyorlarmış Kadın, çok azgın olduğundan sevgilisine dönüp "Benimle kocamın yanında sevibilir misin?" diye sormuŞ Adam da o anda cevap verememiş ve "Sana, yarın cevabını vereceğim" demiş Ertesi gün olmuş, adam sevgilisini aramış ve "Şimdi kocanı al, sahile in, denize gir ve yengeç kaçtı diye bağır Ben senin yanına geleceğim" demiş Kadın söyleneni yapmış ve kocası denize girip karısını sahile çıkarmış O sırada da sevgilisi "Ben doktorum, sorun nedir beyefendi, yardımcı olayım" demiş Adam, "Yengeç kaçtı, Doktor Bey, ne yapabiliriz" deyince doktor "Çok kolay, ilişkiye gireceksiniz" der Adam, "Riski var mı?" diye sorar O da, "Tabi ki var, ucundan biraz gider" der Adam, düşünür ve "Doktor Bey, o zaman sen yap" der Onlar yapmaya başlarlar Bir, iki, üç d***en, adam, "Ya kardeşim! Çıkmıyor mu? Madem çıkmayacak, bari boşal da boğularak ölsün" der
----------------------------------------------------------
Prezervatif

Adamın biri eczaneye giderek "Prezervatif var mı?" diye sormuş Eczaneci bir paket getirmiş Adam paketi açarak bir tanesini ambalajından çıkarmış ve ışığa doğru tutarak göz ucuyla süzerek tezgahın üzerine bırakmış ve "Kutu açıldığı için alıyorum ama daha büyük boyu var mı acaba ?" deyince eczaneci bir boy büyüğünü getirmiş Adam aynı hareketleri yaptıktan sonra "daha büyüğü var mı?" deyince eczaneci (fıkra bu ya) kol kadar prezervatif getirerek adamın önüne bırakmış Adam bunu da inceledikten sonra "Kızmazsanız bundan daha büyük boyu var mı?" deyince, eczaneci köpürerek "Ulan sapık ne yapacaksın bu kadar büyük prezervatifi? Bu büyüklükte alet mi var? deyince adam "Abi bizim bir hafta sonra kıyafet balomuz var da onu, kıyafet niyetine giyerek y*rak gibi ortalarda dolaşacağım da, onun için büyük boy istiyorum" deyince, eczaneci de "O kadar büyük boy piyasada yok ama istersen sana bir alternatif sunayım: Bir kutu orkid alır ve her yerine yapıştırırsan, *****n *mına benzer ve daha güzel görünürsün" demiş
------------------------------------------------------------
Arabın Külodu

Arabin biri türk kizina asik olmus, sonra turk arkadasina onunla evlenmek için ne yapmasi gerektigini sormus;

Türk arkadasi araba :

-"Öncelikle kendine entarinin altindan giymek için bir kilot diktir, sonrada kizi gidip ailesinden iste" demis, Arap kendine bes metrelik kumas almis, iki metresiyle kilot diktirmis, üç metresinide evde birakmis ve kizi istemeye gitmis

Arabin heyecandan çisi gelmis ve tuvalete gitmis, kilodu tuvalette unutmus, disari çikip koltuga bacaklarini açarak yayilmisKiz kahveleri tutarken

-"Aman tanrim!" deyip elindekileri düsürmüs

Arap gülerek cevap vermis :

-"Çok mu begendin üç metreside evde"
------------------------------------------------------------
Acele etme

Kaptan pilot uçagi kaldirmis, Amerikaya uçuyorlarmis Yolculara gereken anonsu yapmis ve fikra o ya, anonsu kapatmayi unutmus

Uçagi otomatik pilota baglamis ve sööle gerindikten sonra kendi kendine konusmaya baslamis

-"Oohhhh bee, gidip sööle güzel bi siçayim, sonra da hostesi güsseellll bikeyim demis"

Tabi bütün yolcular duymus Hostes durumu kurtarmak, pilota haber vermek için tam kosacakmis ki, birinin valizine takilip düsmüs

Adamin biri hostesi yerden kaldirirken

-"Acele etme bacim herif önce siçacak" demis
--------------------------------------------------
Pipi

Köyün birinde aga oglunu evlendirmeye karar verir Ama Oglunu bir türlü ikna edemez

Babasinin israrlari karsisinda geri adim atmak zorunda kalan genç sartli olarak evlenmeye razi olur Şarti sudur;

Evlenecegi kizla önce kendisi görüsecek namus yönünden ikna olursa evlenecektir Her gittigi kiza fermuarini açar ve "Bu nedir?" diye sorar

Kizlar da yarak der Her defasinda ayni cevabi alan genç evlenmeye razi olmaz En son gittigi kiza da ayni soruyu sordugunda "pipi" cevabini alinca bu kizin hiç böyle bir sey görmedigini ve namuslu oldugunu düsünerek onunla evlenir ve yilda bir defa ayni soruyu tekrar sorar ve hep ayni cevabi alir Aradan yillar geçer ve bir gün dayanamayip ayni soruyu tekrar sorar

Yine ayni cevabi alinca dayanamaz ve bagirarak bunun pipi olmadigini yarak oldugunu söyler

Kiz hemen cevabi yapistirir

-"SEN YARAK GÖRMEMISSINYARAK DEDİĞİN MUHTAR'IN OGLUNUNKİ GIBI OLUR!"

3 bit birgün

3 bit birgün bir kadının göbeğinde toplanmışlar bitlerden birisi demişki biriniz yukarıya biriniz arka tarafa, ben ise aşağıya doğru gideceğim yarım saat sonra aynı yerde buluşalım ne gördüğümüzü birbirimize anlatırız demiş

yarım saat sonra buluşmuşlar,

yukarıya çıkan bit; yukarıda 2 tane dağ vardı kocamandı çıka çıka bitiremedim, yoruldum geri döndüm,

ikinci bit ben ise kos kocaman 2 dağ arasında sıkıştım kaldım, birde zort diye bir sesten sonra bir koku geldiki sormayın demiş,

üçüncü bite sıra gelince eee sen niye böyle sırıl sıklamsın demişler başlamış anlatmaya

Aşağıya inince bir ormanın içinde kayboldum,d***en karşıma kocaman bir yılan çıktı, neyseki bir mağara buldum ve içine saklandım, gitti geldi yakalayamadı, gitti geldi yakalayamadı d***en bir süre böyle

baktı olacak gibi değil tükürüp kaçtı ********!
----------------------------------------------------------------
Bal

Birgun bir adam ormanda kaybolur gece karanliginda bir kilise gorur ve geceyi burada gecirmek ister, kapiyi calar basrahip kapiyi acar,basrahibe tanri misafiri oldugunu yolunu kaybettigini bir gece kalip gidecegini anlatir

Rahipte kabul eder tabi ki gece h***es uyumaya cekilir,fakat adamin gece yarisi tuvalete gitme ihtiyaci dogar ve tuvaleti

aramaya koyulur Once bir kapiyi acar bakar ki guzel bir kadin geceligiyle ortada dolasiyor sasirirSonra baska bir kapiyi acar burada da rahipler yerde daire biciminde oturmus hepsinin aleti meydanda ortada da bir sinek ucuyor buna da cok sasirir;

Adam sonra bir kapi daha acar ve adam birde ne gorsun bir rahip aletinden tavana asilmis saskinligi bir kat daha artan adam

sonunda ihtiyacini giderip yatar Sabah olunca butun bu gorduklerini basrahibe anlatir ve sebebini sorar Rahip de anlatmaya baslar:

-"O gordugun guzel kadin var ya iste o bizim ihtiyacimizi karsilar,o ortada ucan sinekte hangimizin aletine konarsa o gece kadinla o beraber olur"

Adam sorar :

-"Peki o aletinden tavana asilan rahip neyin nesidir ?"

Basrahip hemen cevap verir:

-"O var ya o, ****** cocugu, aletine bal suruyormus meger!"
-------------------------------------------------------------------
Delikler açılıyor

Bir Turk, Japon arkadasinin daveti uzerine Japonya'ya gidiyorBir kac gun gezdikten sonra arkadasi onu calistigi fabrikaya goturuyor

Teknoloji muazzam

-"Bak" diyor Japon :

-"Burada robot yapiyoruz Su robotlar ogle yemegini hazirlar ve getirir Sunlar bebek bakar Sunlar araba bile kullanir"

Bizim Turk vatandasi hayretler icinde kalir

Dolastikca gozleri faltasi gibi acilir

Japonya'dan ayrilirken arkadasi Turkiye'ye mutlaka gelmek ve teknolojisini gormek istedigini soylerVe o gun gelir Fakat bizim Turk nereyi gezdirecegini bir turlu bilemez

Dusunur ne gostermeli de altinda kalmamali Japonya'da gorduklerinin Aklina hamam gelir Japon ne anlar Turk hamamindan Alir gotur

Japon'a ilginc gelir

-"Ne oluyor burada?"

-"Biz burada insan yapiyoruz"

-"Sahi mi ?" der Japon

Bir odanin kapisini acarlar Iceride bir tellak adamin kolunu ovmaktadir

-"Bak," der bizimki, "burada kollar monte ediliyor"

Bir baska odada bacak ovulmaktadir

-"Burada da bacaklar takiliyor"

Japon bu sefer hayrette Diger odanin kapisini acarlarIceride bir kadinin ustunde bir ***ek, is ustunde Japon sorar:

-"Peki burada ne oluyor?"

-"Burada montaj bitmis, delikler aciliyor"

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-22-2012   #18
Prof. Dr. Sinsi

Üfle üfle
Zengin, kibar orta yasli adamin biri kerhaneye gitmis Bir kadini gözüne kestirmis ve anlasmislar

Adam kadina :

-"Yalniz hanfendi ben saksafon çaldirmayi çok severim Raziysaniz odaniza çikalim" demis

Kadin razi olmus ve odaya çikip baslamislar icraataIslem esnasinda adam agirbasli bir sekilde ve periyodik olarak:

-"Em! Em!" sonra "Üfle! Üfle!"

Is bitmis, adam kadina çikarip yüklüce bir para vermisKadin :

-"Yalniz beyfendi bir sey sorabilir miyim?" demisAdam

-"Buyurun!" demisKadin:

-"Demin "Em! Em!" demenizi anladim da o "Üfle! Üfle!" ne oluyordu?" demis

Adam:
-"Valla hanfendi o kadar güçlü emiyordunuz ki çarsaf götüme kaçiyordu
Kandırdıım

Yolcu gemisi bir kaza sonucu paramparca olmus, yolculardan kurtulan tek adam zar zor yuzerek bir issiz adaya cikmis Adada bol bol yiyecek ve su olmasina ragmen, adamin oyalanacak hicbirseyi yokmus o yuzden surekli
degisik sex fantezileri kurup kendini tatmin ederek vakit geciriyormus

Boyle haftalar gecmis, fanteziler de adami kesmez hale gelmisAdam artik ereksiyon olamiyormus

Zavallim gun gectikce hem sikintidan patliyor hem de artik ***ekligimi hissetmiyorum diye kivraniyormus, d***en bir gunAdam kumsalda otururken birden -"AMAN ALLAHIM BIR GEMI GECIYOR" diye bagirmis, kosmus hemen ates yakmis ve -"NIHAYET!!" demis

-"Bu lux yolcu gemisi beni burdan alicakgemiye cikar cikmaz once uzun sicak bir banyo yaparim, sonra bana verecekleri kiyafetleri giyerim, gemide guzel fistiklar da vardir bi tanesini ayarlarim yemege davet ederim, butun gece sarap icer dans ederiz sonra benim kamarama gideriz, sonra opusmeye baslariz onu yavas yavas soyarim veeeeeee"

D***en adam birden sertlestigini farketmis, elini boxer'indan iceri sokmus ve kahkahayi basmis: -"HAHAHAHAAAA KANDIRDIIIM GEMI FALAN YOKTUUUUU KANDIRDIIIIIIIIM
BİR KADIN DOKTORA GİDER VE DOKTOR BEY KOÇAMLA KAÇ AYDIR İLİŞKİYE GİRMİYORUZ NE YAPMALIYIM DER DOKTOR SORAR KOCANIZ HANGİ TAKIMI TUTUYOR KADIN DER CİMBOMU TUTUYOR PEKİ YA SİZ DER DOKTOR KADIN BEN FENERBAHÇELİYİM DER DOKTOR AKŞAM KOCANIZ EVE GELDİĞİNDE ENBÜYÜK FENERBAHÇE DİYE SÜREKLİ BAĞICAKSINIZ DER AKŞAM ADAM EVE GELDİĞİNDE KADIN BAŞLAR BAĞIRMAYA VE ADAM SİNİRİNDEN KADINI ÖYLE BİR MİK***İ KADININ ÇOK HOŞUNA GİDER 10 GÜN BÖYLADİR VAZİYET ARTIK KADIN BIKAR FAKAT ADAM HIZINI ALMIŞTIR KADIN BAĞIRMASADA ADAM SÜREKLİ KADINI MİKER BİR 15 GÜNDE BÖYLE DEVAM EDER BİR SONRAKİ GÜN YİNE ADAM YİNE BAŞLAR KADIN ARTIK EN BÜYÜK CİMBOM BAŞKA BÜYÜK YOK DİYE BAĞIRMAYA BAŞLAR ADAMDA YA İŞTE BİZ ADAMI mİKE mİKE CİMBOMLU YAPARIZ DEMİŞ
------------------------------------------------------------------
Temel, seyahate çıkmış Uzun zaman evinden ayrı kalmış Bir akşam bir kente gelip küçük bir otele inmiş
Odasına yerleştikten sonra, aşağıya telefon etmiş Telefonu otelin sahibi açmış
Temel, ne istediğini söylemiş:
"Bana bir fahişe bulup gönderin"
Bunu söyledikten sonra telefonu kapatmış Otelin sahibi şaşırmış Yanında duran karısına dönmüş:
"Demin gelen müşteri kadın istiyor"
Otelin sahibinin karısı öfkeden deliye dönmüş:
"Terbiyesiz adam, ne zannediyor bizim otelimizi Hemen git o müşteriye ağzının payını ver"
Otel sahibi, müşteriye ağzının payını verme fikrini pek tutmamış:
"Adama ne söyleyeceğim karıcım, bir terbiyesizlik eder, başım derde girer"
Kadın çok sinirliymiş:
"Sen gitmezsen, ben gider söylerim"
Ve, hışımla merdivenleri çıkıp Temel'in ağzının payını vermeye gitmiş Kocası da aşağıda bekliyormuş Yukardan gürültüler gelmeye başlamış
Onbeş yirmi dakika sonra Temel aşağıya inmiş Üstü başı yırtılmış, yüzü tırmıklanmış
Otelcinin yanına gidip bir güzel çıkışmış:
"Ne biçim kadın göndermişsin be İstemem diye tutturdu Becerene kadar anam ağladı",

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com