![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Gözyaşı
|
![]() Hayat bir yoldur Anlatır güzellikleri yaşatır en güzel sevgileri Aşkları sevgileri yaşama arzusunu Tenini gözlerini kalbini anlatır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
YOLKESER
|
![]() Bu ne yawgrinmnnn Melek sanmıştım seni En sevdiğimdin sen benim Cefa içinde bıraktın beni Ne hakkın vardı beni üzmeye Umursamadan bırakıp gitmeye Nafile, bu şarkılar sana nafile ![]() ![]() ![]() Murtaza(gerçekten var bu isimsarsastic ) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Gözyaşı
|
![]() maziyi görüyorum gözlerinde unut artık ayrılığı razıyım tatlı bir gülümsemene altın gibi kalbinde zehir gibi gönlün aklımı alıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
bluemoonlight
|
![]() H ülyalarımı süslüyor gözlerin A ğlıyor yüreğim sana ![]() ![]() ![]() T akatsizce,kendimi bilmeden yürüyorum İ lk gecem,ilk ayrılışım senden C amlar buğulu,gözlerim yaşlı ![]() ![]() E ellerini,gözlerini,kendini kaçırıyorsun benden ![]() ![]() ![]() Sümeyye ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Gözyaşı
|
![]() senmisin o sesini haykıran üzülme meleğim en iyine bilirmisin sen yağmur anlatır yağmur ıslatır sevgini eğer istersen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
bluemoonlight
|
![]() Özlemek zormuş seni Ziyan ettin seven kalbimi Lütufsun Rabbimden bana Ebediyen benim olacak ellerin Mağrur olur bedenim yoksan yanımda Sevgilim ![]() ![]() AZRA NUR |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Gözyaşı
|
![]() Alışığım bu sözlere Zarar verir kalbime Razıyım üzülmeye Artık pes sevgilere Ne yapayım hayat bu Ulaşılmaz,aşılmaz engeller var Razıyım üzülmeye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Gözyaşı
|
![]() aynen öyle Elimdeki çizgiler Lafmıdır sözlerin o güzel gözlerin İsimsizdir hayellerindeki sevgilin Fanidir bu dünyadaki sevgilerin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Şiir Yazalım |
![]() |
![]() |
#26 |
kezban
|
![]() Cevap : Şiir Yazalımgözlerim gözlerinin ışığına hasret öyle bir özlemki bu görünmüyor vuslat zehirli bir ok gibi geliyor kasvet yalnızlığıma bir masalda gel sen anlat aşk yasak dinlemiyor,dinlemiyor affet şarkılarım bitmiyor,bitemiyor sabret ![]() ılık bir meltem gibi ama uzak bana aşk ![]() ![]() ![]() ********meçhulkız***********
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
sam00
|
![]() Cevap : Şiir YazalımAlıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Şiir YazalımM elekim bnm bitanem U mudumun ışıqı S essiz fırtanımsn her bakışında ![]() T a derinden gelen ufacık bi şiir (= A y ışığı gibi temiz F azla sevimli bebeqim A rasam nerde bulurum snn gibisini ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
..coe..
|
![]() Cevap : Şiir Yazalımoyy bebem bnm cok saqol x)
![]() |
|