![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
rebellious23
|
![]() yav ergene bi öğrenemedin nereye ne yazacağını burası senin slogan atma yerinmi ala ala neyse ben sorumu sorayım sevgiliniz sizi en yakın arkadaşınızla aldattı ne yaparsınız ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
angelesdream
|
![]() sevgili enb birde sorunu sorarsan sewınırım ![]() ![]() ![]() hadı arkadaşlar soru beklıyorum yaa bi tanede ben sorayım 4 yılı aşkın süredir birlikte olduğun we canından çok sewdiğin herşeyini paylaştığın sevgilin, seni internetten tanıştığı birisiyle aldatırken yakaladın ne yapardın(lütfen ıkı cınsıde açıklayın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~Cevaßı ßasit " 2 LEeee" Derim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >>>SevdiqinizLE ßeraßersiniz ve OzeL ßir gunde ßiraraya geLdiqiniz anda Size ßaskaSına aSık oLduqunu yaLnız sizide sevdiqini soyLuyor ![]() ![]() ![]() ![]() (GuzeL soruLAr sordum Sanırım :) ) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() O Kİm Yafff ![]() ![]() ![]() TrİbÜndesİnİz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A)sen Gİt Ben Gelİorum ![]() ![]() B)maÇ İzlİorum Gelemem C)hemen Gİdelİm ![]() D)hemen Toz Olmassan Yerİm Senİ ![]() ![]() E)hİÇbİrİ ![]() ![]() ![]() Ne Derdİnİz??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
ctn_86
|
![]() hiçbiri sevgilinizle ilişkinize kurallar koydunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
ErGENEKON_GS_48
|
Yafff kuralına bağlı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir şahsa ona karşı içinde duygular olduunu nası anlatırsın?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
ctn_86
|
![]() açık ve net bi şekilde söölerim hiç dolandırmadan sana karşı biiler hissediorum derim uzun süreli bi ilişkini bitirmek istiosun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() yaff ne bilem hiç düşünmedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdiin için neleri feda edebilirsin? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
ctn_86
|
![]() hiçbişeyimi feda etmem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bi kıza aşık olman için onda ne gibi bi özellik olması gerekli ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() tek bişi dürüstlük bu oldumu taam ![]() ![]() ![]() ''zaten bişiler feda edilecekse o sevgi değildir bence''biras acsana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
ctn_86
|
![]() ya şimdi karşımdaki insan benim için şunu bırak bundan vazgeç diosa beni sevmio olduğum gibi kabul etmio demektir ![]() ![]() ![]() sen sevdiğin için nelerinden vazgeçersin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Hayatimi DeİŞtİrmeecek Ne Varsa Bİlmiom Şİmdİ Yaff ![]() ![]() ![]() Şipsevdİmİsİndİr?? |
![]() |
![]() |
|