Cevap : Volkan Konak |
06-25-2008 | #16 |
KRDNZ
|
Cevap : Volkan KonakGül Ektim Gül ektim bahçemize
Diken oldi dediler Gül ektim bahçemize Diken oldi dediler Sevduğum aramuza Girdi kara kediler Sevduğum aramuza Girdi kara kediler Oyyy sevduğum nedur senden çektuğum Elleruni yuzüne niye koydun sevduğum Oy oy oy oy sevduğum nedur senden çektuğum Elleruni yuzüne niye koydun sevduğum Yüreğumde yara var Daha demem ki yar var Yüreğumde yara var Daha demem ki yar var Öyle kırdun kalbumi Şimdi yalvar da yalvar Öyle kırdun kalbumi Şimdi yalvar da yalvar Oyyy sevduğum nedur senden çektuğum Eleruni yuzüne niye koydun sevduğum Oy oy oy oy sevduğum nedur senden çektuğum Elleruni yuzüne niye koydun sevduğum |
06-25-2008 | #17 |
KRDNZ
|
Cevap : Volkan KonakRamo Keten gömlek sekiz kat
Dördünü giy dördünü sat Benden başka seversen Kalkma yataklarda yat Oy ramo Ramo ramo sevgilim Ramo ramo tu sevo Bizi ayırıyorlar Ak güvercin olsaydın Pencereme konsaydın Pencerem çok yüksekte Yar dizime konsaydın Ay filizi filizi Kim bilir kalbimizi Esti bir acı rüzgar Ayırdı ikimizi |
06-25-2008 | #18 |
KRDNZ
|
Cevap : Volkan KonakUyanışların En Güzeli Gülüm bu gece birden bire yüreğimde sıcak bir mermi gibi hissettim yokluğunu
Bu gece yaz havası gibi etimdesin Dişlerinle ısırdığın kızılcığa doyamadığım,karabardos sesi geliyor dere boylarından Bu gece ayrılığımızın bin kere bininci gecesi galiba Tütün gibi tükendi zaman Oysa ben seni erken yaşayıp hiç kaybetmemek için,taze,hudutsuz,sevdim Yüreğimin yenilmez aşk tanrıcası Galiba bu gece yazık ve özlemlerin gecesi İnsanlar kapı önlerinde ki ayakkabılarını içeriye almayı öğrendiği tarihlerde Biz bolivya dağlarında dolaşıyorduk Minik ellerin avuçlarımda,sonsuz ufuklarda ki insanlığa,hürrüyet kadar sevdiğimiz İnsanlara doğru Galiba bu gece ölümsüzlüğün gecesi Bu gece çık boztepe'ye gülüm seyredeyim seni tepeden tırnağa Sağ taraftan değirmen dere'nin kurak kalçalı bir kız gibi denize katılışını seyret, Seni hissettim Sol taraftan akçaabat'ın tütün kokusunu çek ciğerlerine, Seni imrendim Hiç bir şey yapmıyorsan gülüm güneşin boztepe eteklerinde yayılışını seyret, Seni kıskandım Bense bolaman virajlarında uzun saçlarının yerinde çay içmekteyim Az kaldı düşerim o sahillere Yelkenleri rüzgariçmiş süremene takası gibi sarhoş,açık denizlerinden Seni özledim Ağzımda yarım kalmış bir öpüşme gibi sadık gazioğlu hocamızın bize söylediği Türkiye sana geliyorum; "ben bu kadar içmezdum Derdumden içeyirum Ağlayın beni kızlar Yandum da tüteyirum" Gerisini sorma,o günlerden belleğimde bir tek sen kaldın lekesiz (bembeyaz) ve tertemiz gerisini unuttum Daha sonraları ise ayrı düşmeyi ve sesini duyup gece yatağımdan fırlamayı öğrendim Sen benim korkum,yutkunuşum uyanışlarımın en güzelisin Sen benim,insanlığın bütün zaman ve mekanlarda peşinden koşup da bilemediği bildiğimsin Galiba,galiba bu gece yağmurda gökkuşağı misali gülerken ağlamanın zamanı |
06-28-2008 | #19 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Volkan KonakVolkan Konak - Dereler Dereler akar gider, taşarı yalar gider (2) Bu dünya bir pencere, her gelen bakar gider (2) Oo vay beni ağlaruuuuum, ayyyyy, her gelen bakar gider (2) Aayyyyyhhii hayyy, her gelen bakar gider (2) Gidelum değirmene, öğütelum unleri (2) Güneşe çevirelum, şu karanluk günleri (2) Oo vay beni ağlaruuuuum, ayyyyy, şu karanluk günleri (2) Aayyyyyhhii hayyy, şu karanluk günleri (2) Ne söylesam doğridur, yalan değildur yalan (2) Var midur bu dünyada sevdaya doyamayan, var midur benum gibi sevdaya doyamayan Oo vay beni ağlaruuuuum, ayyyyy, sevdaya doyamayan (2) Aayyyyyhhii hayyy, sevdaya doyamayan (2) Volkan Konak'ın en çok beğendiğim şarkısı Bu güzel paylaşımınız için çok teşekkürler Sevgili KRDNZ |
06-28-2008 | #21 |
KRDNZ
|
Cevap : Volkan KonakAsıl ben teşekkür ederim Sevgili Kaplan beğenmene sevindim Ben bu şarkıyı koymayı nasıl unutum yahu:D |
03-15-2009 | #22 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Volkan KonakMimoza Çiçegimsin
Canımı yoluna koydum Mimoza çiçegimsin Kanatlanıp göğe uçma Uçma sevdiceğim Avcın değilim ki senin Kaçma sevdigim Yıktın dağlarımı yıktın Mimoza çiçeğimsin Başkası okşanıp sevilmez Delirme Sevdiceğim Yaktın ciğerimi yaktın Yapma sevdigim… Öpüp oksayamam ben seni Mimoza çiçeğimsin Alaca karganın gülüsün Ellerin çiçeğisin Değişmem dünyaya seni Gitme sevdigim Yıktın dağlarımı yıktın Mimoza çiçeğimsin Başkası okşanıp sevilmez Delirme sevdicegim… Yaktın ciğerimi yaktın Yapma sevdigim…
03-15-2009 | #23 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Volkan Konak Yarim Yarim Sevdan ile düştüm yaban ellere Dalıp çıktım ateşlere küllere Giyin demir çarık gel ardın sıra Dağlara yollara çöllere Diyardan diyara bir yol Sor beni yarim yarim Bul beni yarim yarim Gör beni yarim yarim Ah beni beni Sen kalem ol ben de kağıt Yaz beni yarim yarim Çiz beni yarim yarim Çöz beni yarim yarim Ah beni beni Kurban olam mızrap tutan ellere Yanık yanık türkü diyen dillere Dertli dertli name çalan tellere Dağlara yollara çöllere Diyardan diyara bir yol Sor beni yarim yarim Bul beni yarim yarim Gör beni yarim yarim Ah beni beni Sen kalem ol ben de kağıt Yaz beni yarim yarim Çiz beni yarim yarim Çöz beni yarim yarim Ah beni beni
03-15-2009 | #24 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Volkan KonakAynalar harmanım ben harmanım kırk satırlık fermanım yok dizimde dermanım eyletmen beni söyletmen beni aglatman beni aynalar aynalar aynalar eyletmen beni söyletmen beni aglatman beni aynalar aynalar aynalar eyletmen beni söyletmen beni aglatman beni aynalar aynalar aynalar Hüznüm sizde görülür saçım beyaz örülür yaşarkende ölürüm eyletmen beni söyletmen beni aglatman beni aynalar aynalar aynalar eyletmen beni söyletmen beni aglatman beni aynalar aynalar aynalar
03-15-2009 | #25 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Volkan KonakTahir İle Zühre (hoşgeldin Kadınım) Sevgilim Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da Hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil Bütün iş bütün iş Tahir ile Zühre olabilmekte Yani yürekte, yürekte Mesela bir barikatta dövüşerek Mesela kuzey kutbunu keşfe giderken Mesela denerken damarlarında bir serumu Ölmek ayıp olur mu Olmaz Sevgilim Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da Hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil Bütün iş bütün iş Tahir ile Zühre olabilmekte Yani yürekte, yürekte Seversin dünyayı doludizgin Ama o bunun farkında değildir Ayrılmak istemezsin ondan Ama o senden ayrılacak Yani sen elmayı seviyorsun diye Elmanın seni sevmesi şart mı, Değil Tahir i Zühre sevmeseydi artık Yahut hiç sevmeseydi Tahir ne kaybederdi Tahirliğinden Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da Hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil Bütün iş bütün iş Tahir ile Zühre olabilmekte Yani yürekte, yürekte gülüm yürekte Hoşgeldin kadınım Yorulmuşsun Nasıl etsem de yıkasam ayacıklarını Ne gül suyu ne gümüş leğenim var Susamışsındır sevgilim Buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim Acıkmışsındır Sana beyaz keten örtülü sofralar kuramam Memleket gibi esir ve yoksuldur odam Hoşgeldin kadınım, kadınım hoşgeldin Hoşgeldin gülüm Ayağını bastın odama Kırk yıllık beton çayır çimen şimdi Kurban olduğum güldün Güldün Güller açıldı penceremin demirlerinde Ağladın Avuçlarıma döküldü inciler Gönlüm gibi zengin Hürriyet gibi aydınlık oldu odam Hoşgeldin kadınım Hoşgeldin kadınım Hoşgeldin sevgilim Hoşgeldin
03-15-2009 | #26 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Volkan KonakGöklerde Kartal Gibiydim, Göklerde kartal gibiydim, Kanatlarımdan vuruldum, Mor çiçekli dal gibiydin, Bahar vaktinde kırıldın, Mor çiçekli dal gibiydin, Bahar vaktinde kırıldın Yar olmadı bana deniz Her günüm bir başka zehir Mapushanede demir Parmaklıklara sarıldım Mapushanede demir Parmaklıklara sarıldım Kimseye soramadım Doyunca saramadığım görmeden duramadığım nazlı yarimden ayrıldım görmeden duramadığım nazlı yarimden ayrıldım
03-15-2009 | #27 |
JOKER
|
Cevap : Volkan Konakçok güzel şarkıları olan bir sanatçı son albümündeki Mimoza Çiçegimsin süper şarkı gerçekten