Cevap : Suskun Nice Mutlu Senelere |
06-21-2008 | #16 |
Psiqo_PH@n
|
Cevap : Suskun Nice Mutlu SenelereBir aile sitesinde karşılaşacağımız en müthiş olayİyiki doğdun dostum! |
06-21-2008 | #17 |
jasmine
|
Cevap : Suskun Nice Mutlu SenelereDikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler içermektedir Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir yıl boyunca hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanı dilerim Sensiz bir hayatta kime gerçekten "dostum" diyebilirmiydim bilmiyorum İyi ki dogdun Nice mulu yaslara Canım benim iyiki doğmuşsun ve iyiki ben seni tanımışımAilen ve tüm sevdiklerin hiç yanından ayrılmasın umarım tüm istediklerin gerçek olurSENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM (SU PERİSİNİ DE TABİİ)::D
06-21-2008 | #18 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Suskun Nice Mutlu SenelereCanım Allah Sen ne İstersen Onu Basıma Versin Yah Unutmak Denilmez AMA Günleri Nasıl Da şaşırdığımı İnan Ben BİLE Anlayamadım Özürdileyerek Doğum Gününü Kutlarım Nice Senelere Gönlünden Geçenlerle Yaşamak Dileği ile İyi ki Doğdun Canım :$ |
06-21-2008 | #19 |
rock_alltime
|
Cevap : Suskun Nice Mutlu Senelereİyiki Doğdun Suskunİyiki bizlerlesinNice Senelere:) |
06-21-2008 | #20 |
suskun
|
Cevap : Suskun Nice Mutlu SenelereKedikesen doğum günüm 21 haziran yani bugün:)Gününde kutlamış oldun merak etme,ayrıca teşekkür ederi:)Gözyaşı erken açmış konuyu ilk o tebrik etmek istemiş:) PSİQO ph@n aramıza hoşgeldin kutlaman için teşekkür ederim,kutlubyr size teşekkür ederim,Sevgili arkadaşım jasmine unutmayıp kutladığın için teşekkür ederim ve rock_altime cnm sanada çok teşekkür ederim:)
06-21-2008 | #21 |
ayti
|
Cevap : Suskun Nice Mutlu Senelereğüzel sözler gerçkden |
06-21-2008 | #22 |
ayti
|
Cevap : Suskun Nice Mutlu Senelereteşekkurler |
06-21-2008 | #23 |
J_TERRY
|
Cevap : Suskun Nice Mutlu Senelerenice mutlu yıllar susukun (biraz gec oldu sanırım)
06-25-2008 | #24 |
gulhan
|
Cevap : Suskun Nice Mutlu Senelerenıce mutlu yıllara
06-25-2008 | #25 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Suskun Nice Mutlu SenelereŞehir değişikliği nedeniyle kısa süreli ailemizde bulumadım Bu nedenle zamanında mesaj yazamadığım için üzgünüm Yeni yaşınızın mutluluklara vesile olmasını dilerim Doğum gününüz kutlu olsun Sevgili Suskun |
06-25-2008 | #26 |
suskun
|
Cevap : Suskun Nice Mutlu SenelereGeçde olsa kutlamayı unutmadığınız için Teşekkür ederim:)
06-25-2008 | #27 |
kezban
|
Cevap : Suskun Nice Mutlu Senelerekonuyu geç farkettim ama yinede kutlamak istedim"DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN,TÜM HAYATIN SEVGİ DOLSUN SUSKUN"
06-25-2008 | #28 |
suskun
|
Cevap : Suskun Nice Mutlu SenelereTeşekkür ederim Sevgili kezbanGeçte olsa kutlamayı istemeniz beni sevindirdi
06-27-2008 | #29 |
hayatyolu
|
Cevap : Suskun Nice Mutlu Senelerekusra bakma cnm yenı öğrendmm nice mutlu yıllaraaa
06-27-2008 | #30 |
suskun
|
Cevap : Suskun Nice Mutlu SenelereTeşekkürler cnm:)