Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu Olsun |
06-07-2008 | #16 |
Gözyaşı
|
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu OlsunBaşta suskun olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim doğum günümü kutladığınız için
06-09-2008 | #17 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu OlsunHer geçen gününüzün bir öncekinden daha güzel olmasını dilerim Doğum gününüz kutlu olsun |
06-09-2008 | #18 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu Olsun:S 2 Gündür Doğru Dürüst Online Olamadığım İçin Konuyu Kaçırmışım Gözyaşı Doğum Günün Ve Bundan SOnraki Günlerin Sağlık-Mutluluk ve Sıhhatli Geçer İnş İyi Doğdun Canım :) |
06-09-2008 | #19 |
kezban
|
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu Olsungeç oldu ama daha çok uzun güzel günler görmen dileğiylesadece dogum günün değil tüm günlerin kutlu ve mutlu geçer inş
06-09-2008 | #20 |
Gözyaşı
|
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu OlsunTeşekkürler
06-09-2008 | #21 |
rock_alltime
|
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu OlsunDoğum Günün Kutlu Olsn Sevgili GözyaşıDaha nice seneler bizimle olman dileğiyle:) |
06-09-2008 | #22 |
Gözyaşı
|
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu OlsunDoğum günüm geçti ama teşekkür ederim arkadaşım
06-13-2008 | #23 |
m_r_b
|
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu Olsunyaaaa inanmıyorum kutlamak için çok geç kalmışım ama yinede söylemek için 1sene beklemek istemedim iyiki doğdun inşallah istediğin her güzel şey olur doğum günün(geçmiş:)) kutlu olsun
06-13-2008 | #24 |
seyito
|
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu Olsuniyiki doğdun gözyaşı nice yıllara |
|