![]() |
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriHerşey Gönlünce Olsun Mutluluk getirsin bütün arzular Gönlünde kalmasın umutsuzluklar Sevgiler açsın hayallerinde Sana tüm dileğim herşey gönlünce olsun Mutsuzluğum acı vermesin Yalnızlığım düşündürmesin Senin aşkınla çaresizliğim Güzel yüreğini hiç üzmesin Baharlar açsın hazanlarında Ümitler yeşersin duygularında Ben böyle çaresiz sen başka kollarda Ne diyeyim sevdiğim herşey gönlünce olsun Umutsuzluklar bütün acılar Ağlatmasın seni derin sancılar Kötü günler bütün hasretler Dileğim sevdiğim senden uzakta olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriUnutmadın Mı Mademki bu aşk bitti bırakıp gidiyorsun Dönde bir ardına bak birşey unutmadın mı ? Her yerde hatıran var her köşede bir anı Dönde bir ardına bak birşey unutmadın mı ? Gizli kalır diyordun aşkımızdan geriye O halde gözyaşları kimden bana hediye ? Hani biz çok mutluyduk bu ayrılık ne diye ? Dönde bir ardına bak birşey unutmadın mı ? Bahtımdaki günlerim güneşi söndü artık Talihimiz şansımız tersine döndü artık Bir bütündü ömrümüz şimdi bölündü artık Dönde bir ardına bak birşey unutmadın mı ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriElveda Sevgilim Veda ediyorum sevgilim sana Ruhumda yaşayan büyük aşkına Yitirdim ömrümü senin uğruna Hoşçakal sevgilim elveda sana Belki kahrederim belki gülerim Ayrılıksa çare durmam giderim Aşkımı kalbime yine gömerim Hoşçakal sevgilim elveda sana Faydasız bekleme çek git diyorsun Aşkınla sarhoşum hiç görmüyorsun Madem ki sevgilim istemiyorsun Hoşçakal sevgilim elveda sana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriManasız Yasamayı İstemiyorum Sabahsabahsabah Karanlıık gecedir ömrüm SABAH OLMUYOR Bir ısık ararım karanlık dünyama Bir gercek beklerim rüyalarıma Hasret gözümde yanar kor gibi Sevdasız hayat sanki susuz cöl gibi Kime biraz bağlansam yakar el gibi Dert yağdırır üstüme sanki sel gibi Kaldırım taşımıyım eziliyorum Her sevgiye göz yaşı dökemiyorum Kurumuş dal gibiyim yeşermiyorum Manasız bu yaşamayı istemiyorum Bitmeyen arzular kavurur beni Aşk tuzaklarına savurur beni Tutuşmuş yanıyor gönül bağlarım Söndürecek kimsem yok ona ağlarım Yeniden sevmeye mecalim mi var Yoksa candan sevecek sevgilim mi var |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriAşığım bir kuluna Aşıkım bir kuluna Öleceğim yoluna Dermanım sensin tanrım Merhamet eyle bana Senden dileğim Yaz onu alnıma O benim kaderim olsun Bir kulun beni bu hale koydu tanrım Bir aşkın esiri oldum Hayatta senden tek bir dileğim Yaz onu alnıma O benim kaderim olsun tanrım Kaderim olsun Yüzüm onunla güler Zindan oldu geceler Çektiğim bu çileler Onun ismiyle biter Senden dileğim yaz onu alnıma O benim kaderim olsun tanrım Kaderim olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriAnlatamadım Her zaman mahzunum her zaman üzgün Öyle bir haldeyim, canımdan bezgin Çıkmıyor nefesim, kısıldı sesim Kendimi kimseye anlatamadım Bu kara bahtımla çırpınıp durdum Ah çekip ağladım, dizime vurdum İçime atıp da çırpındım durdum Bunları kimseye anlatamadım Her günüm çeresiz, hayatım böyle Şaşırmış kalmışım bin türlü dertle Boynumu bükerek yaşadım bende Bunları kimseye anlatamadım Sevenler terk etti, bu gönül yasta Bedenim çok mutsuz, her zaman hasta Çektiğim çileyi en yakın dost'a Anlatmak istedim anlatamadım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriYıllar Utansın Bizim gönlümüze hasret düşüren Şu geçit vermeyen dağlar utansın Bizi bizden alıp yabancı eden Şu uzayıp giden yollar utansın Düşüren kim bu aşkı dillerden dile İsyan eder oldum şansa kadere Aynalar yaşlanmış gösterse bile Yaşanmadan geçen yıllar utansın Yar yanımda yoksa en büyük hasret Sevdasız geçecek ömüre hayret Gönülde açmazsa solacak elbet Çiçeklerle dolu dağlar utansın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriYaşayamadım Dertlerle doluyum yıllardan beri Felekle bir türlü barışamadım Neredeyse gelecek ömrümün sonu Gönlümce tek bir gün yaşayamadım Sarmış etrafımı çıkmaz sokaklar Kendime göre bir yol bulamadım Tanrım affedilmez günahım mı var Şu yalan dünyada yaşayamadım Yaşayamadım yaşayamadım Gençliğim gittide yaşayamadım Saçlarım ak doldu yaşayamadım Bir derdim bitmeden biri başladı Bütün arzularım hep yarım kaldı Gülmedi gözlerim her gün ağladı Gönlümce tek bir gün yaşayamadım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriGel Bana Doğru Gel bana dogru derdimi bilsen Kalbime girsen ah gelebilsen Gün gibi dogsan, arasan bulsan Sen benim olsan Ah benim olsan Gel bana dogru gonlume soldun Sevinci buldun hayra yordun Bir ruya sanki gercegi varki Cana can geldi dertleri kovdun Sevmeden sevilmeden bu hayat yasanmaz ki Kalplerdeki heyecan sebebsiz baslamaz ki Sen olmazsan yanimda avutamam kendimi Dort kitaba nakil olsam anlatamam derdimi Cekerim derdin dag gibi olsa Yanarim sevgin atesten olsa Kederin ahin hep beni bulsa Raziyim oylece gel bana dogru Gel bana dogru kalbimi kirma Gonlumu yorma, hasretim olma Sen bana yar ol, omrume nur ol Cennete yol ol ellerin olma Gel bana dogru hasretim hasret Anlarsin elbet umidim sabret Gokyuzu indi yeryuzu kalkti Askıma bakti, agladi hayret |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriGönül Nikahı Her derdi zevk olmuş ağlayanlar var Dünyanın kavgası susmayanlar var Hasret içimizde yanar kor olur Şu bozuk düzeni kurmayanlar var Sevmeyenin zulmüne sevenin ahı Sorulmaz mahşerde aşkın günahı Bizim için değil ayrı yaşamak Bağlamış ikimizi gönül nikahı Ne gönül uslanır ne bu dert biter Yeter artık felek çektiğim yeter Bir ömür harcadım yari bulmaya Ayrılık hasreti ölümden beter Aşka söylenecek hangi söz kaldı Bu kaçıncı feryat sabrım kalmadı Doğuştan anlıma yazılan dertsin Sevmesem katlanmak azap olurdu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriAğlanmazmı Bir haberin bile gelmiyor artık Gelemedim senin gittiğin yere Ne küstüm seninle nede darıldım Ağlanmazmı sensiz geçen günlere Toz pembeydi dünyam karardı birden Ayrılık getirdi rüzgar bir yerden Şimdi gözyaşımın farkı yok selden Ağlanmazmı sensiz geçen günlere Fedadır uğruna çektiğim çile Gözyaşım aşkına az gelir bile Bu dünyada değil mahşerde bile Ağlanmazmı sensiz geçen günlere |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriHaklısın Şarkılar Senin İçin Ne yapsan haklısın ne söylesen de Sana hala sevgilim dediğim için Çektiğim acılar az bile bana Seni hala delice sevdiğim için Haksız mı gözlerim yaşlarla dolsa Haksız mı bu kalbim bin parça olsa Haksız mı ellerim saçımı yolsa Uğrunda harcanan gençliğim içim *** Şarkılar senin için, türküler senin için Bilmem başka ne yapsam sevgilim senin için Gönlümü mabet yapsam saçına güller taksam Az gelir anlatmaya bendeki aşkın için Sen benim kanadımsın tutunacak dalımsın Yaşamak neye yarar yanımda olmalısın Bakınca yollarına kaybolup gidiyorum Hayat seninle güzel, gerçek bu biliyorum Ben sana sevdalıyım hem gönülden bağlıyım İstemem başkasını hep senle olmalıyım Uzanınca ellerin ellerimi tutmalı Gözlerim bir tek senin gözlerine bakmalı Bakınca gözlerine kaybolup gidiyorum Hayat seninle güzel gerçek bu biliyorum Hayatım senin, için tüm sevgim senin için En büyük mutluluksun sevgilim benim için Dünyalara değişmem saçının bir telini Kimseler dolduramaz kalbimdeki yerini |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriGariblerin çilesi Gel arkadas olalim yabanci gibi durma Benimle iceceksen kim oldugumu sorma Yillardir aci ceken garibin biriyim Bosver be arkadas bende senin gibiyim Bu gordugun arkadas,dertliler meyhanesi Burda biterken baslar gariblerin cilesi Her gelen birsey yazmis karsiki duvara Sende birseyler yaz karsidaki duvara Burda nese arama her yeri keder dolu Hangi koseye baksan kader sarhosu dolu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriMaziden Biri Bir yerden tanıyor gibiyim sizi Saçlarınız beyaz değil miydi ne Gülen gözleriniz vardı eskiden Gözleriniz yaşlı değil miydi ne Gençliğim yıllara boynumu bükmüş Kader fırtınası yaprağım dökmüş Yıkılmaz sandığım oysa çökmüş Bahtı böyle siyah değil miydi ne Ne güzel günlerdi hayat doluydun Çınlardı kahkahan neşe doluydun Kimlere aldandın kimlere uydun İstediğin bunlar değil miydi ne |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriMimar Bu dunyayi kuran mimar Ne hos saglam temel atmis İnsanliga ibret için Kısım kısım kul yaratmıs Kimi yaya , kimi atli Kimi uçar çift kanatlı Dünya şirin baldan tatlı Eyvah balı tuza katmış Kazmasi var kuregi yok Ustasi var ciragi yok Gök kubbenin direği yok Muallaktan bina çakmış Bu dünyaya gelen bilmez Ağlayanlar neden gülmez Bir yol varki giden gelmez Ona sır demiş kapatmış |
![]() |
![]() |
|