![]() |
Reallll Koş, Sana Karavan Buldum |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reallll Koş, Sana Karavan BuldumAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi akashaa Sen benden çok yaşayacaksın Resmi ilk gördüğümde aynı şeyi düşünmüştüm hatta nerede kullanıyor küçücük karavanın içinde diye de düşündüydüm Ben, ben de senden çok yaşıycam mı akashaa Real kara van ; obi wan kenobi der gibi Real yerleşik hayata geçti bile avcılık falan yapıyo şimdi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reallll Koş, Sana Karavan BuldumAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi paneb Ben, ben de senden çok yaşıycam mı akashaa Real kara van ; obi wan kenobi der gibi Real yerleşik hayata geçti bile avcılık falan yapıyo şimdi Sen çok yaşa emi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reallll Koş, Sana Karavan BuldumReal al kocaman birtane karavan önce izmirdekileri doldur sonra toplaya toplaya istanbula doğru gel Kartal abicikde silivride güzel bir park yeri ayarlar şöyle denize nazır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reallll Koş, Sana Karavan BuldumAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ReaL Bir dantel örmeyi beceremedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun dışında her işi yaparım abi ![]() ![]() ![]() Ben zincir işini çözmüştüm Real Detaylar da boğulmamak adına orada kaldım ![]() |
![]() |
![]() |
|