|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
boşunamutlaka, denemeyin, deneyeceksiniz, diyeceğim |
![]() |
Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:) |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Parmaklarım düğüm oldu, açamıyorum Bu yazıyı burnunla mı yazdın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi aldacı Şu sıra zekamdan şüphe ediyorum paneb, üstüme gelme lütfen ![]() ![]() ![]() Bi yarısı da sensin geyiğin aldacı, mümkünse sen git Üstelik ben bu foruma gelirken konuları geyiğe sarabilme garantisi alıp geldim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi paneb Bi yarısı da sensin geyiğin aldacı, mümkünse sen git Üstelik ben bu foruma gelirken konuları geyiğe sarabilme garantisi alıp geldim Torpilliymiş paneb, ben de istiyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Bu yazıyı burnunla mı yazdın ![]() Sol parmaklarım düğüm oldu, sağ elimle yazdım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)dediğinizi yaptım yani denemedim iyi ki de ugrasmamısım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Denemeyin dedigin için bende denemedim ![]() Çünkü yıllar once bunlardan bir kaçını yapacagım diye epey ugraşmıştım ,e artık akıllandım bir daha denermiyim hiç ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Hiç birisini yapamayacağımı bildiğim halde denedim ![]() ![]() ![]() Parmaklarımın eklemleri lastik gibi değil ordan oraya uzansın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Denemeyin Diyeceğim Ama!! Boşuna.Mutlaka Deneyeceksiniz:)Ben başka bir hareket yaptım ekrana bakarak ![]() |
![]() |
![]() |
|