![]() |
Sizce Artık Facebook,Un Tadı Kaçmadımı Acaba?? |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Artık Facebook,Un Tadı Kaçmadımı Acaba??Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi CadII Bu facebook' un da b ![]() Bende bunun için çoktan kapattım zaten Cadı kardeşim daha önce olduğu gibi size katıldığım için yine yorumunuzu alıntı yaptım özür Ozamanki gibi yine fırçalamayın beni olurmu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Artık Facebook,Un Tadı Kaçmadımı Acaba??:-( Bunlar sadece küçük bir kısmı, bazı şahıslar amaca ulaşmak için her yol mübahtır düşüncesi ile hareket ediyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Artık Facebook,Un Tadı Kaçmadımı Acaba??"Bu yorumu 9 fotoğrafa veya videoya yapıştır" şeklindeki yorumları göremedim ben ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Artık Facebook,Un Tadı Kaçmadımı Acaba??Facebook denilen site amacından çıktı ![]() ![]() ![]() Sözde çok eski arkadaşlarını bulabilme imkanı vardı ![]() ![]() ![]() Arada bir bakıyorum da, ben hala oradan birşey anlamış değilim ![]() ![]() ![]() * * * Yine de düşünüp de hayata geçirenleri tebrik etmek lazım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Artık Facebook,Un Tadı Kaçmadımı Acaba??Hiç ilgi alanıma girmiyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Artık Facebook,Un Tadı Kaçmadımı Acaba??Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ReaL Facebook denilen site amacından çıktı ![]() ![]() ![]() Sözde çok eski arkadaşlarını bulabilme imkanı vardı ![]() ![]() ![]() Arada bir bakıyorum da, ben hala oradan birşey anlamış değilim ![]() ![]() ![]() * * * Yine de düşünüp de hayata geçirenleri tebrik etmek lazım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vallahi Real, al benden de o kadar |
![]() |
![]() |
|