![]() |
Cevap : mechule mektuplar |
![]() |
![]() |
#16 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplarSEN BILIYORSUN ![]() ![]() ![]() Umutlar kapimdan gitti gideli gülmeye gücüm yok sen biliyorsun Kalbim aciyi tatti tadali Mutluluga yüzü yok sen görüyorsun Sevdan yoklugunu öyle bir sarmiski Sensizlige ac bir köpek olmuski Viz gelir bu sehirde baska ayriliklarki Benim sürgünlügümü sen biliyorsun Askin öylesine damarlarimdaki Solugun ensemde bir kursun olmuski O kursunu bir kalemde silememki Yoksun iste her günüm gecemsinki Sen biliyorsun Durgunum ![]() ![]() Sensizlik bir bir seni soruyor tüm hücrelerime Ölüm nedir cektimlerimin yaninda sen biliyorsun Hasretini anilarim yapip,,sariyorum biraktigin acina Cayimi ise ![]() ![]() *Gözyaslarimi pinar yaptim,Zehir miktarina Her dönüsünde bir yolu var sen biliyorsun Issiz yerleri geziyor,kokluyorum senden habersiz Tek bir satir birakmadan yaziyorum sessiz ASKsiz,,Umutsuz,,Isteksiz,, Yasiyorum iste sen biliyorsun Yollarinda kursun olsa söyle gecerim Sanmaki yolun basindan geri dönerim Hayat bir sinav,sinifta kalir giderim GÜLMEYE NEDENIM YOK SEN BILIYORSUN ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplarSEN NE ?LKS?N NEDE SON OLACAKSIN;B?L?YORUM B?RGÜN SENDE BEN? UNUTACAKSIN HO?ÇAKAL A?KIM HO?ÇAKAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Seninle her kar??la?t???m?zda güzelim,![]() Ba?ka bir?ey görmüyorsa gözüm, Alabildi?ince çarp?yorsa kalbim, Bir birine dola??yorsa ayaklar?m , Heyecenla titriyorsa bütün benli?im, Demek ki ; Sana tutkunum, Sana hasretim ![]() Varl???n her an dü?lerimde ya??yorsa , Geçmiyorsa sensiz zaman?m, Kan?n dola??yorsa damarlar?mda, Sars?yorsa vucudumu ad?m ad?m, Su ve ekmek gibi muhtaçsam sana, Demek ki; Sana tutkunum, Sana hasretim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplarBen yar?n? dü?ünmeyi sevmem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ?imdi yar?n? beklerken hiç k?zm?yorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdi?imiz ?ark?lar? art arda iki kez dinliyorum, biri senin için ![]() ![]() ![]() ![]() Özlemekse özlüyorum elbette ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son baharday?z ama ben ilk yaz?n sevincini ta??yorum içimde ve biliyorum ki, hiç bitmeyecek bahar? ya?ayaca??z birlikte ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplarSevginin Gücü yada Eylemi Sevgi as?l söylemedende anla??labilendir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgi benim için önleyemiyece?im ve her gün biraz daha büyüyen bir tutkudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgidir insan? insan k?lan, ululuyan, insan? insanl??? da mutlu, onurlu, erdemli k?lan ![]() ![]() ![]() ![]() ?nsano?lunun sahip oldu?u sevgi duygusu bütün zenginliklerin üstündedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Di?er anlamda bilgi yada al??kanl?klar, sonradan edinilmi? tarihsel bir arka plana sahip olabilirler ![]() ![]() Bütün bilgiler al??kanl?klar davran??lar kolektiftir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tabi ki, her dü?ündü?ümüzü söylemek ve söyledi?imizi yapmak çok kolay da de?il ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevginin gücü olmadan hayat yolunda yolumuzu bulabilir miyiz? Akl?m?z? ba??m?zda alsa da sevgi ayn? zamanda yol gösterir ve de korur bizi ![]() Sevgi, sevdi?imiz kimselerden uzak kald???m?zda büyülü bir ç?? gibi önümüzdeki yolu dümdüz eder; Kurallar?, engelleri, uzaklar?, ayr?l?klar? dümdüz edip ç?kmazlara, çilelere, korkulara, ku?kulara sab?rla ve inatla dayanmam?z? sa?lar ![]() O sevgi ki, gücü olmadan dizimizde derman, halimizde aman kalmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplarher sevgi beraberinde hayalleri,umutlar? getirir ![]() ![]() sonu ayr?l?k olunca, baslar isyanlar, pi?manl?klar ![]() ![]() böylece gecer gunler, aylar belkide y?llar ![]() ![]() sonra birgun bir bakm???z yine sevginin güzel eli dokunmus yüregimize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne tuhaf yasanan her kötü ili?ki bizleri daha bir c?kmaza sürükler…kars?m?za her c?kan?, hayat?m?zdan gecip gidenlerle k?yaslar?z ![]() Her son yeni bir baslang?ct?r oysa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eger ‘’ hay?r ‘’ a yenik dü?ersek, belki de hayat?n bize sunmus oldugu gercek mutluluk f?rsat?n? elimizden kac?r?r?z ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevmek, sevmek, sevmek…korkmadan, oyunlar oynamadan, gönlünce sevmek…Seni Seviyorum demenin degerini bilerek, her önüne gelene yak?st?rarak önemini yitirmeden…anlam?n? hissederek ,yasayarak söyleyebilmek…her zaman söylerim ya ; söylediginde icin titremeli, duyan?n da icini titretmeli ![]() ![]() Sevgin içimi titretmeli…Sevgim içini titretmeli…Sen ben olmal?s?n ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplarher sevgi beraberinde hayalleri,umutlar? getirir ![]() ![]() sonu ayr?l?k olunca, baslar isyanlar, pi?manl?klar ![]() ![]() böylece gecer gunler, aylar belkide y?llar ![]() ![]() sonra birgun bir bakm???z yine sevginin güzel eli dokunmus yüregimize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mutluluk ![]() ![]() Ne tuhaf yasanan her kötü ili?ki bizleri daha bir c?kmaza sürükler…kars?m?za her c?kan?, hayat?m?zdan gecip gidenlerle k?yaslar?z ![]() Her son yeni bir baslang?ct?r oysa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eger ‘’ hay?r ‘’ a yenik dü?ersek, belki de hayat?n bize sunmus oldugu gercek mutluluk f?rsat?n? elimizden kac?r?r?z ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevmek, sevmek, sevmek…korkmadan, oyunlar oynamadan, gönlünce sevmek…Seni Seviyorum demenin degerini bilerek, her önüne gelene yak?st?rarak önemini yitirmeden…anlam?n? hissederek ,yasayarak söyleyebilmek…her zaman söylerim ya ; söylediginde icin titremeli, duyan?n da icini titretmeli ![]() ![]() Sevgin içimi titretmeli…Sevgim içini titretmeli…Sen ben olmal?s?n ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aynalar bile inkâr eder oldu yüre?indeki var olu?uma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gitmelere al?????m sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() B?kmadan utanmadan seni ya?atan oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ?çimdeki cocu?u dinlememeyi ö?reneli çok oldu ey yar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelmeyeceksen sevgili; üfle karanl??a yak?lm?? kandilleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ad?n? dudaklar?ma mühürledi?im sevgili; sen beni hep bahar? k?skand?ran güzelliklere meyleden ipi kopuk bir serseri bil ama ben senin koynunda ölmeyi diliyorum zaman?n tan?kl???nda, ellerimi semaya aç?p kör kütük a?lamalar?mda senin gülü?lerinde kefenlenmeyi istiyorum sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplarHadi qiT ![]() ![]() ![]() B?rakt?m hadi git ![]() ![]() ![]() B?rakt?m seni hadi git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle ise b?rakt?m seni HAD? G?T! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SürünüR Gidersiniz ![]() ![]() ![]() Bazen öyle bir ili?kiye tutulursunuz ki, ne sevebilir, ne terk edebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplargün, gülsün yüzüne! gülsün, k?yam?yorum dokunmaya özüne! yine ayn? m?sralar dökülüyor kalemimden sana varmaya çal??t?kça ![]() ![]() ![]() yoksun ![]() ![]() ![]() yoksun ![]() ![]() ![]() yoksun ![]() ![]() ![]() yok oluyorum ben de art?k ![]() ![]() ![]() bir avuntu sadece bak?yorum hala iskeleye inenlere ![]() ![]() ![]() ya?lanm???m, seçemiyorum art?k belli belirsiz yüzleri ![]() ya?lanmak ne zormu?, görmemek (yar) yüzünü (kendi) gözlerinde ![]() ![]() ![]() bir umut sadece çekmeceyi aç?yorum ![]() ![]() ![]() y?llar eskitemezmi? ya an?lar?, foto?raflar ar?yorum ![]() ![]() ![]() y?rt?k bir foto?rafta, yan?na yak??m?yorum ![]() ![]() ![]() ba??m? kald?r?nca, göz göze geliyorum aynada kendimle, arkamda bir siluet, dokunmaya çal???rken tenime ![]() ![]() ![]() yoksun, ben sadece hayal k?r?kl??? oldu?unu anl?yorum halisülasyonlar?n ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() y?rt?k eski renkleri silinmi? üzerine su damlam?? bir foto?raf?m ![]() ![]() ![]() s??m?yorum albümlere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sadece senin eserin olan, senin için rengi solan, eski, y?rt?k bir foto?raf?m ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senin için y?prand???m ![]() ![]() ![]() parçalar?m yüre?inde mi hala? Mektup i$te (: Gelme diyecektim, geldin ![]() ![]() dikkat et ![]() ![]() saçlar?n?n aras?na k?v?lc?mlar doldu ???l ???l ![]() ![]() Aranmakla yetinsek bunlar gelmeyecekti ba??m?za ![]() ![]() geldi?ine ![]() ![]() ![]() öpü?meye susad?m ![]() ![]() Titreme, yan?yorsun ![]() Koluma yat, sa? erkek koluma, güçlü erkek koluma ![]() ![]() Nas?l olsa onlar? da öpece?im tutam tutam ![]() dudaklar?n? da öpece?im ![]() ![]() Belki de ya?amak bu, bizim bilmedi?imiz ![]() Öyleyse yeni yeni ba?l?yoruz ya?amalara, derin nefes almalara, o ölümsüz olmalara ![]() Bir ek?i elma ?s?r?yordum, di?lerim kama??yordu omuz ba?lar?n? gördükçe ve biraz sen oluyordum sevdikçe, sevildikçe ![]() <I???? söndür> diyordun, inad?na yak?yordum ![]() ![]() Hiç a?lamad?n ![]() ![]() ![]() Tanr?la?t?n bir yerde ![]() ![]() Anl?mdan ter bo?an?yordu, saçlar?m yap?? yap?? olmu?tu ![]() yüz merdiven ç?k?yordum bir dakikada ![]() ![]() Bir ma?ara a?az?ndan sana sesleniyordum ![]() Karanl?klar içinde birbirimizi ayd?nlat?yorduk ![]() Sa??r bir zamand? ya?ad???m?z ![]() ![]() yumruklayan kap?y?, kör ve dilsiz ![]() Art?k hiç sönmeyecektik biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplarYalanm?? Sana bu mektubu çok uzaklardan yaz?yorum, öyle say ![]() ![]() Farzetki meçhullerdeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni o gözlerime ilk bakt???n günden beri sevdim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gittin ac?mas?zca terkettin bir ba??ma b?rakt?n beni kurtlar sofras?nda ![]() ![]() ![]() ![]() Gittin hiç gitmeyece?im demi?tin oysa, ne zaman beni dü?ünsen seninle oldu?umu göreceksin demi?tin ![]() ![]() ![]() Uyudum uyand?m seni bulad?m, ac?kt???m sofralardan aç kalkt?m seni bulamad?m, bizi dü?ün derdin hep ikimizi, dü?ündüm hat?ralar? seni bulamad?m ![]() ![]() Bana bizi çekemeyenlere güldürdün ?imdi ![]() ![]() Seni dü?ünmekten kendimi kaybettim ben ![]() ![]() Sensiz seni ya?arken kendimi öldürdüm ![]() ![]() Nas?l vazgeçebilirim ki söylesene ![]() ![]() Nas?l geçebilirim gözlerinden ![]() ![]() Ama biliyorum yalan her?ey sende, a?k?nda yalan ve bende yalan oldum sayende ![]() ![]() ![]() ![]() Olurya birgün geri dönersin gitti?in yerden beni sorma kimseye farzetki sensiz öldüm buralarda ![]() ![]() AMa yalanm?? senin sevgin Nas?l inand?m bilmiyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplarSözlerin art?k ikna etmedi?i bu ya??mda, a?lamak da art?k zor geliyor, zoruma gidiyor ![]() Benden sana, söylemesi zor, yazmas? kolay bir kelime; Ho?çakal ![]() Aldat?ld???m? bildi?im bu geceden sana son bir yaz?, son bir hat?ra ![]() Seni her ça??rd???mda, art?k yüre?ime yumruk atamayacaks?n ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu ak?am masamdaki tek bir mumu kendim için yakt?m ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ?imdi sen bir ba?ka masada ba?ka gözlerlesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kim, kimi kand?r?yor bu alemde? Kumdan kalelerimiz her dalgada y?k?l?yor ![]() Kimseyi yolundan döndürecek gücüm yok art?k ![]() ![]() ![]() ![]() Oldu?un yerde kal ![]() ![]() ![]() :):):):)):):):)):):)):):):)):):)):):):):):)):)):): ):)):):):):):)):):):)):):):):)):, Öyle içimdesin ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ta??m?yor, anlatm?yor, tan?mlam?yor bu duyguyu ![]() ![]() ![]() Gelmeyece?ini bildi?i mektup için, posta kutusunu hep ayn? heyecanla açar m?? Dedim ya, ba?ka bir ?ey bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni yapayaln?z, bir tek bana b?rakt?m ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duvarlar?m yosunlu, duvarlar?m kaygan, duvarlar?mdan hiç tükenmeyen sular s?z?yor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni saklad???m yere ula?amaz oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok mutluydum ![]() ![]() ![]() "Yine zamans?z ya?murlar" dedim, "Daha önce, hiç bu kadar zay?f de?ildi güne? ???nlar?" dedim, "Gerçekten buradaki ?ark?lar? hiç ö?renmeyecek, bilmeyecek, söylemeyecek misin?" dedim ![]() ![]() ![]() Neler yazm???m diye merak?mdan ![]() Sonra çekmecemden bir zarf ç?kar?p, ad?n? yazd?m ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplarDÜSLERIMDE KALDI SEVDAM Gökyüzü zifiri karanl?kken,pembe bir dünyada elele bu sevdan?n içindeydik senle Ve birlikte sonsuz olmakt? temennimiz ![]() Çocuksu dü?lerimiz vard?,sadece ikimizin oldu?u Zamanda uzun,ya?amda k?sa olan bu a?kta; En güzel sevinçleri,en güzel an?lar? payla?t?k,sevdaya dair çok ?ey ö?rendik ![]() ![]() ![]() Sevmeyi,gülmeyi ve terk etmeyi ö?rettin bana,ya?am?n sevince anlam ta??d???n? gösterdin Sevdim seni ! Can verip yollara dü?ecek kadar, Kimsenin gücü yetmeyece?i kadar sevdim ![]() Uykular?m?z? payla?t?k seninle,bir gece de?il gecelerce uykusuz kald?k ![]() A?k?m?z için zamans?z sevdik birbirimizi,umars?z,ç?kars?z,yalans?z Dünyalara s??mayacak a?k?m?z? küçük yüreklerimize s??d?rd?k, Ayr?l?klar?m?z? ya?anmam?? sayd?k, Öyle ki hep birlikte olmal?yd?k ![]() Sözler verdik birbirimize tutamayaca??m?z? bile bile Sonra ay?rd?lar bizi; Kimseler dü?ünmedi ! seni,beni,sevgimizi ![]() Sensiz hayat yoktu ![]() Söz vermi?tim sana,sevdama söz Ya?ayamazd?m ![]() ![]() ![]() ![]() Ald?r?? etmedim kimseye ayr?lmad?m senden ![]() Sonra sen istemedin beni,sevdam?n ta??yamayaca?? sözler söyledin, bu a?k? hançerledin ve sevdi?im ne yapar bile demedin,ama ben b?kmad?m ?imdi ise ayr?l???m?z?n en karas?nda kara sevda oldu sevdam ![]() Sen belki unuttun,ama ben unutmad?m,unutamad?m ![]() Yeniden ba?lamak için çok çabalad?m,olmad?,nafile Sadece DÜ?LER?MDE KALDI SEVDAM ?imdi sen ya??yorsun,beni öldürdün,yüre?inde bana ait bir iz bile yok ![]() Hat?rla söz vermi?tik sevdam?za,ya?ad?kça bu a?kla beraber olaca??m?za ![]() ![]() Yalanm?? oysa ![]() ![]() ![]() Bir gün üstümde çimenler bitti?inde bile sevdan ya??yor olacak ![]() Beni umut kur?unuyla vurdun ! ama onu öldüremezsin ![]() ![]() Çünkü;sevdaya kur?un i?lemez gülüm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplarBir kutu dolusu ya?am gönderiyorum sana, sade bir kurdeleyle süslenmi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplarBa??n? yast??a koydu?unda ilk dü?ündü?ün insan kimse odur ilk a?k?n ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SU OL Bir an için sen su oldu?unu dü?ün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A?k?n Dili Hep "a?k?n dili olsa da konu?sa" deriz ![]() - "Ey insanl?k hep pe?imden ko?tunuz* bana ula?maya çal??t?n?z ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birgün küçük bir kedi kuyru?unu yakalamak için hep kendi etraf?nda dönüp duruyormu? ve büyük kedi dayanamay?p ne yapmaya çal???yorsun diye sormu? ![]() ![]() ![]() Büyük kedi gülmü? ve "ben de küçükken senin gibiydim ![]() ![]() ??te ?imdi anlad?n?z m?? A?k bir kedinin kuyru?udur ki ona ula?mak için pe?inden ko?man?z gerekmez* o zaten her hareketinizde arkan?zdan gelir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplara?k öldürür sevgi ya?at?rm?? arkada??m?n eski sevgilisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() istemiyorumlar?n sonu olmad? ve bir gün ona olur deyiverdim ![]() ![]() ![]() ![]() her ?ey çok iyiyken birden eski heyecan? görememeye ba?lad?m ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kutu dolusu ya?am gönderiyorum sana, sade bir kurdeleyle süslenmi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
hayko26
|
![]() Cevap : mechule mektuplarKAÇMAK Diyorum ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geçmi?im beni rahat b?rak! Kötü biten bir ili?ki ya da can s?k?c? bir ?ekilde sona eren bir i?… Geçmi?te ya?ad???m?z baz? olumsuzluklar ileriye dönük ad?mlar atmam?z? engeller ![]() Ki?isel geli?imimizi sürdürmek ve güzel ?eyler ya?amak için geçmi?i geride b?rak?p gelece?e bakmam?z gerekiyor ![]() Pe?imizdeki hayaletler Ya?ad???m?z kötü ?eyler geride kalsa da onlar?n hayaletleri bir türlü pe?imizi b?rakmaz ![]() ![]() ‘Hala geçmi?te mi ya??yorum?’ ?u anda bir erke?in hayat?n?za girmesini istiyorsunuz fakat eskisinin yükleri hala omzunuzdayken onu aramak için hiçbir çaba sarf edemiyorsunuz ![]() ![]() Geçmi?i geride b?rak?p hayat?n?z?n her a?amas?nda ileriye do?ru ad?m atmak için neler yapman?z gerekti?ini sizin için derledik… • Kendinize gerçekten ne istedi?inizi sorun ![]() ![]() ![]() • Ya?amaya hakk?n?z olan güzellikleri elde etmek için harekete geçti?inizde hiçbir ?eyin yolunuza ç?kmas?na izin vermeyin ![]() • Geçmi?te yapt???n?z bütün hatalar? kabul edin ve kendinizi affedin ![]() ![]() • Geçmi?te ya?ad?klar?n?z? dü?ünmeye ba?lad???n?z? fark etti?iniz an ?u an hayatta yapmak istediklerinizi gözünüzün önüne getirin ve bugüne odaklan?n ![]() • Geçmi?in ?imdiki hayat?n?z? etkiledi?ini dü?ündü?ünüz sürece hiçbir anlamda geli?im sa?layamazs?n?z ![]() ![]() SEVG? VE DOSTLUK -------------------------------------------------------------------------------- Kavgayi,bir yapragin üzerine yazmak isterdim sonbahar gelsin yaprak dökülsün diye Öfkeyi,bir bulutun üzerine yazmak isterdim yagmur yagsin bulut yok olsun diye Nefreti,karlarin üzerine yazmak isterdim günes açsin karlar erisin diye ![]() ![]() ![]() Yilmaz Güney --- -Evimi bir parti sonrasi temizlemek icin saatlerce calisabiliyorsam, bir cok arkadasim var demektir ![]() ![]() ![]() -Faturalarimi ödeyebiliyorsam, bir isim var demektir ![]() ![]() ![]() -Pantalonum biraz sIkIyorsa, ac kalmiyorum demektir ![]() ![]() ![]() -Gölgem beni izliyorsa, günes isigini görüyorum demektir ![]() ![]() ![]() -Park ettigim yerden is yerime kadar yolu uzun buluyorsam, yürüyebiliyorum demektir ![]() ![]() ![]() -Hükümet hakkinda elestiri yapabiliyor ve bu elestirileri baskalarindanda duyuyorsam, konusma özgürlügüm var demektir ![]() ![]() ![]() -Metro beklerken yanimdaki adam anahtarlariyla oynuyor ve bu sesten rahatsiz olmuyorsa, duyuyorum demektir ![]() ![]() ![]() -Camlari silmem, catiyi onarmam gerekiyorsa, bir evim var demektir ![]() ![]() ![]() -Dogalgaz faturam yüklü geliyorsa, isiniyorum demektir ![]() ![]() ![]() -Yiginla ütülenecek ve yikanacak camasirim varsa, yiginla giyecegim var demektir ![]() ![]() ![]() -Calar saatimin sesiyle, sabahin köründe uyaniyorsam, yasiyorum demektir ![]() ![]() ![]() -Aksamlari kendimi yorgun hissedebiliyorsam ve bacaklarim agriyorsa, o gün üretici olmusum demektir ![]() ![]() ![]() -Ev telefonum caliyorsa, beni seven insanlar var demektir ![]() ![]() ![]() Ve tüm bunlarin ayrimini yapabiliyorsam, MUTLUYUM demektir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|