![]() |
Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn... |
![]() |
![]() |
#16 |
JOKER
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...sıla ![]() ![]() ![]() feriğim fidanım feryadım hey benim zizil parmak memleket gözlüm ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
tatia27
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...bence en iyi volkan konak sölüyorr alacagım aklını ey melek yüzlüm cennetteki tek günahkar ben olsamda ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...sanırım mustafa sandaldı ![]() ![]() ![]() İstersen kaç uzaklara kancık Onca çocuğun eli yakanda senin artık Bi gözleri kaldı masum bakan Boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...Gripin & Ferman - Baba Mesleği :iconbilmis: Gücün Var mı Sevgilim Derin Sularda İnci Tanesi Aramaya Cesaretin Kaldıysa Hala Benle Aşktan Konuşmaya Söyle Canım Sevgilim Hayat Bize Oyun Oynuyor Olabilir mi Yorgun Gibi Bir Halin Var Duyguların Karışık Olabilir mi Sil Baştan Başlamak Gerek Bazen Hayatı Sıfırlamak Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Herşeyi Unutmak Sanki Bugün Son Günmüş Gibi Dolu Dolu Yaşamak İstiyorum Ben Her Ne Çıkarsa Yoluma Selam Verip Yürümek İstiyorum Ben Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Hayatı Sıfırlamak Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Herşeyi Unutmak ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...Şebnem Feraah-Sil Baştann Gün benim günüm hiç bi engelim yok Bu kez önümde Az düşünmedim çok üzülmedim Yaş da yok gözümde Ayrılık ya bu zor biraz Ama geçer günün birinde Sensiz olmaya razıyım Bırak bitsin bittiyse kalamam seninle Karar verdim gitmeye Bundan böyle hep yek hep tek başıma Dere tepe dümdüz kendi yoluma Yalnız kaldım sanma koca dünya yanımda Bundan böyle aşkım mevlamdır Kanmam yalana Dizginsiz aklım belalımdır(düşmandır) almam yanıma ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...Özlem Tekin :iconbilmis: Kim demiş ki benim sana hiç ihtiyacım yok diye
Benim sana havadan sudan daha çok ihtiyacım var Gözyaşların akmasın sakın, sakın canın sıkılmasın Ver bana tüm hüzünlerini senin kalbin kırılmasın Dök bana bütün kederini güzel gözlerin dolmasın Sen bambaşka bir güzelsin bu canıma can verirsin Her anımda her günümde beni baştan fethedersin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...Cem Özkan Sana kırgınmıyım ah bilmiyorum Yüreğimde bir yer kırıldı beklerken Kollarımda deli gibi seni sarmak isterken Çekip gittin ve ben bittim Sen hiç sevdin mi söyle Söyle nolursun Yüzüme bakarak anlat gizleme Bu defa sen hiç sevdin mi beni Söyle nolursun Yüreğim ağlarken ah gitmeden Sen hiç sevdin mi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...sanırım AYNA :S Ne olur girme artık gecelerime Yalnızlığım bile yine hep seninle Ellerin ellerimi tutmuyor Gözlerin beni sana hapsediyor Bilmek yetmiyor, görmek yetmiyor Varlığın beni kahrediyor Farketmiyor, sensiz olmuyor Yokluğun bile beni terkediyor Sen vardın, sadece sen varsın Yine de ben hiç yoktum aklında Sen gördün, bir tek sen gördün Yine de ben hiç yoktum aslında Bilmek yetmiyor, görmek yetmiyor Varlığın beni kahrediyor Farketmiyor, artık olmuyor Yokluğun bile beni terkediyor Sevmek yetmiyor, ölmek yetmiyor Yokluğun bile beni terkediyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...Hyır cnmmm ![]() ![]() ![]() ![]() Çilekeş Bu kez anladım Kuru dallardan yapma Bi köprüden geçiyorum Ben ordaydım Erbabı yalnızları Yutan kentler biliyorum Bu kez anladım Hüzünlerden bozma Mutluluklar yaşıyorum Ben ordaydım Acemi aşıkları Boğan sular biliyorum Ne müttefik belli Ne sığınakların yeri Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...emre aydnn ![]() ![]() ![]() zamansz qeLdn biraz bnde tam aqLıyrdm ![]() ![]() eLimde bawuLm burdan çekip qdiyordumm ![]() ![]() yanmda bna aLdıqn ufak oyuncaım
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...Yalın Sığınacak başka kimim var Gecemde gündüzümde sen Senin için atan yüreğimin Yangınını bi bilsen Neler neler neler neler Neler yaşatıyorum Neler neler neler neler Neler ne savaşlar veriyorum Neler neler neler neler Neler gözümde büyütüyorum Neler neler neler neler Neler ne hayaller kuruyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...tann ![]() ![]() ![]() aLışmaya çaLışmak die bişe yookk aLışmam zorundaımm :D :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...Yalınn ![]() ![]() başkalarının üzüntüleriyle sevinip övünenler aslında insanlığını kaybedip gizlice dövünenler dostunun aşkının her hücresini tek tek sömürenler kötü kalpli plancı sevgi düşmanı çok sayın karakediler mevlam benden uzal tutsun bunları artık çakralarım tütüyor kırıp döküp ezip geçip orgazm olanlar bide benden medet umuyor yazıkk!!! gözleri dönmüş kalpleri sönmüş yerli eksan düşünenler ruhunu kırıtan vicdanı kıvrak sırıtan karakediler offfffff !!! offfffff !!! yeter be!!!! buraya kadar!!!! kalpleri acıtan aşkları kemiren kötülükle beslenenler gönlünü açmayan hiç konuşmayan gizli saklı delirenler geceleri ağlanıp gündüzleri aklanıp her daim yok edenler aklımın almadığı sabrımın kalmadıgı sizi gidi karaböcükler offfffff !!!!offffffffffff !!!! yeter be!!! buraya kadar !!! içim daraldı yeter bağrıma bağrıma vuranlardan yaşatmamam lazım bu böcükleri yoksa çalar balımdan kollayamam ki ben önümü arkamı bir ömür ölene kadar çitilemek lazım hiç leke kalmasın ruhumda zerre kadar okudugum kitabın ismini bile aklımda tutamıyorken kurtulmam lazım aklımdan çıkmayan böcüklerden ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...Gülşen 'miş :sm_confused: yani öle mi ??? Bir kız vardı Güzeldi sanki ve senindi Gözlerinde saklı bir belki ve senindi Anladı bir gün bitermiş herşey ve bitti Anladı birgün bitermiş herşey Ve bitti O çocuk varya o sendin sanki ve deliydi Uyusaydı büyürdü belki ve deliydi Derdiki yarın bitermiş herşey ve bitti Derdiki yarın bitermiş herşey Ve bitti Ver, ver ateşe, ver bizi Bir iz bırak burda İz bırakanlar unutulmaz Ver, ver ateşe, evimizi Bir iz bırak burda İz bırakanlar unutulmaz Bir ev vardı Küçüktü belki ve bizimdi Odalarda ışık yüzerdi ve bizimdi Bir gün hiç doğamadı güneş ve bitti Birgün hiç doğamadı güneş Ve bitti Ver, ver ateşe, ver bizi Bir iz bırak burda İz bırakanlar unutulmaz Ver, ver ateşe, evimizi Bir iz bırak burda İz bırakanlar unutulmaz Ver, ver ateşe, evimizi Bir iz bırak burda İz bırakanlar, iz bırakanlar Unutulmaz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Kim Söylüyorrrr????Buyrunn...Evt cnmm Gülşen ![]() ![]() Manga is karası gibiyim o temiz ellerinde dil yarası gibiyim o masum sözlerinde kal deme hiç bunu benden isteme sus bu gece bana aşktan sakın hiç bahsetme dur bu gece bana dokunma beni delirtme sana boşuna umut vermek istemem çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerde bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince mum gibiyim senin ışıl ışıl o gözlerinde kum gibiyim uçsuz bucaksız o çöllerinde kış gibiyim yakan yaz güneşinde hırsız gibiyim kadehteki o ruj izlerinde dil gibiyim yanağındaki o beninde kal deme hiç bunu benden isteme ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|