Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
forum, sinsi, yaşlanınca, üyeleri

Cevap : Forum Sinsi Üyeleri Yaşlanınca............

Eski 11-17-2007   #16
black_R-O-S-E

BLACK_R_O_S_E:Arkadaşlar bunndan 20 yıl önce enteresan resimlere bi konu açmıştımYeni aklıma geldi ben o resmi biyerden alıntı yapmıştım ama yazmadımneydi o sitenin adı yaaa

teşekkürler tatia çok yaratıcı olmuşfakat diğer sitelerden güzel gördüğüm resimleri foruma koymamda bi sakıncamı varyada adresi yazmammı gerekio:S ben sadece hoşuma giden resimleri forumsinsiyle paylaşıyorumyaptığımda bi yanlışlık varsa tüm forumsinsi ailesinden özür dilerimherhangi bi yetkili bu konuda bana yardımcı olursa sevinirimtekrar teşekkürler

Eski 11-17-2007   #17
mate

Alıntı:
black_R-O-S-E tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
teşekkürler tatia çok yaratıcı olmuşfakat diğer sitelerden güzel gördüğüm resimleri foruma koymamda bi sakıncamı varyada adresi yazmammı gerekio:S ben sadece hoşuma giden resimleri forumsinsiyle paylaşıyorumyaptığımda bi yanlışlık varsa tüm forumsinsi ailesinden özür dilerimherhangi bi yetkili bu konuda bana yardımcı olursa sevinirimtekrar teşekkürler
Hayır tatia arkadaşımız mizansenin içine seni de katmak için böyle bir yazı yazmış yoksa zaten sitemizde başka sitelerin ismini vermek yasak :)
Yanlış anlaşılmasın

İkinizede teşekkürler arkadaşlar :sm_wink:

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-17-2007   #18
black_R-O-S-E

tatia ya tabiki bi lafım yok hatta tekrar tekrar teşekkür ediorum ona sayesinde yaptığım bi hatayı anlamış oldum

bilgilendirdiğin için sanada teşekkürler sevgili mate

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-24-2007   #19
tatia27

Alıntı:
black_R-O-S-E tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
tatia ya tabiki bi lafım yok hatta tekrar tekrar teşekkür ediorum ona sayesinde yaptığım bi hatayı anlamış oldum

bilgilendirdiğin için sanada teşekkürler sevgili mate
canım ben seni şöle bi araştırdım en çok konuyu enteresan resimlere açmıştın paylaşımlarında yanlış olan bişey oldugu için sölemedim bunusadece mizahi olsun diye

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-24-2007   #20
Gözyaşı

GÖZYAŞI:Ulen 30 yıldır bu sitenin duygusunu ben ayakta tutuyorumbende duygu denen bişey kalmadıAşk meşk diye diye ben aşık olupta evlenemedimneyse yeni bi konu açtım ''üstteki üyeye evlenme teklifi edelim'' diye bakalım bana teklif eden olacakmı??
:sm_biggrin::sm_biggrin: şenay çok güzel olmuş teşekkürler sabah sabah güldürdün beni:sm_biggrin:

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com