![]() |
Cevap : Maç Başlıyor Haydi Fener |
![]() |
![]() |
#16 | |
Ergenekon
|
![]() Cevap : Maç Başlıyor Haydi FenerAlıntı:
Fenerbahçe:2- Beşiktaş:1 Kusura bakma rahatsız ama, beşiktaş o ilk dakikalardaki yüksek tempoyu asla ***ürecek kondisyona sahip değil,maçın kaderi baştan belli oldu, Fenerbahçe kadro olarak da, fizik kapasite olarak da Beşiktaş'tan çok üstün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Maç Başlıyor Haydi Fener~~ :)) Maç 90 dakika ve beşiktaş dikkat ettiysen her zaman son dakikalarda sürpriz yapan bir takım yenemiceksinizzzzzzzzzzzz :Green_Colorz_PDT_01:Green_Colorz_PDT_01 ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Ergenekon
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Maç Başlıyor Haydi Fener~~ Ahuhauhauahauh ancak şakır zaten şakır-şukur-şıkır dansöz misali :Green_Colorz_PDT_01:Green_Colorz_PDT_01 bizim gibi ne zaman kükreyecek çok merak ediyorum :Green_Colorz_PDT_01:Green_Colorz_PDT_01 Neyse işten çıkıyorum eve gidince görüşürüz :Green_Colorz_PDT_01 ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Ergenekon
|
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Ergenekon
|
![]() Cevap : Maç Başlıyor Haydi Fener![]() Hakeden kazandı, ikisi de gönlümüzde taht kuran olmazsa olmaz iki takımımız, bugün Fenerbahçe iyi oynadı kazandı, gönlümüz ik itakımımızın Avrupa Kupalarında başarılı olması, bu lig devam ettikçe, herhangi biri şampiyon olacaktır ![]() rahatsız formalı resmin merak konum, kanki puslu ilk defa sana karşı iddia kazandım repime parlak cümleler isterim:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
puslu
|
![]() Cevap : Maç Başlıyor Haydi FenerTebrik ederim ilk kez size karşı bir iddaa kaybediyorum eeee fenere güven olmaz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|