Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başlıyor, fener, haydi, maç

Cevap : Maç Başlıyor Haydi Fener

Eski 11-03-2007   #16
Ergenekon

Alıntı:
RaHaTSiZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
~~ Büyük konuşuyorum : Fener bu maçı kazansın fener forması giyip resim çekilicem forumada koyucam ! Maçı izliyorum şuan beşiktaş fark atar size farkk ! 65 yıldır kendi sahasında yenemiyor beşiktaşı fener ~~
:))))))
Fenerbahçe:2- Beşiktaş:1
Kusura bakma rahatsız ama, beşiktaş o ilk dakikalardaki yüksek tempoyu asla ***ürecek kondisyona sahip değil,maçın kaderi baştan belli oldu, Fenerbahçe kadro olarak da, fizik kapasite olarak da Beşiktaş'tan çok üstün Sen formayı hazırla

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-03-2007   #17
bukettt

Alıntı:
~~ Büyük konuşuyorum : Fener bu maçı kazansın fener forması giyip resim çekilicem forumada koyucam ! Maçı izliyorum şuan beşiktaş fark atar size farkk ! 65 yıldır kendi sahasında yenemiyor beşiktaşı fener ~~
tabiki fener alcak macı hihhaa eğlence var sitede:))

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-03-2007   #18
RaHaTSiZ

~~ :)) Maç 90 dakika ve beşiktaş dikkat ettiysen her zaman son dakikalarda sürpriz yapan bir takım yenemiceksinizzzzzzzzzzzz :Green_Colorz_PDT_01:Green_Colorz_PDT_01 ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-03-2007   #19
Ergenekon

Alıntı:
~~ :)) Maç 90 dakika ve beşiktaş dikkat ettiysen her zaman son dakikalarda sürpriz yapan bir takım yenemiceksinizzzzzzzzzzzz :Green_Colorz_PDT_01:Green_Colorz_PDT_01 ~~
keşke 190 dakka olsa kim dayanır kanaryanın şakırdayışına, saatlerce şakır bu kanarya öyle bir iki yükselip tıkanmak yok kartal gibi, rengi de çok güzel yaa

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-03-2007   #20
RaHaTSiZ

~~ Ahuhauhauahauh ancak şakır zaten şakır-şukur-şıkır dansöz misali :Green_Colorz_PDT_01:Green_Colorz_PDT_01 bizim gibi ne zaman kükreyecek çok merak ediyorum :Green_Colorz_PDT_01:Green_Colorz_PDT_01 Neyse işten çıkıyorum eve gidince görüşürüz :Green_Colorz_PDT_01 ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-03-2007   #21
Ergenekon

Alıntı:
~~ Ahuhauhauahauh ancak şakır zaten şakır-şukur-şıkır dansöz misali :Green_Colorz_PDT_01:Green_Colorz_PDT_01 bizim gibi ne zaman kükreyecek çok merak ediyorum :Green_Colorz_PDT_01:Green_Colorz_PDT_01 Neyse işten çıkıyorum eve gidince görüşürüz :Green_Colorz_PDT_01 ~~
anca gidersin kaçmak var mı 5 dakika uzadı hani son dakikalarda olurdu, neyse geldiğinde formalı resim bekliyorum çubuklu sarı-lacivert olsun:))))))))

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-03-2007   #22
Ergenekon

Hakeden kazandı, ikisi de gönlümüzde taht kuran olmazsa olmaz iki takımımız, bugün Fenerbahçe iyi oynadı kazandı, gönlümüz ik itakımımızın Avrupa Kupalarında başarılı olması, bu lig devam ettikçe, herhangi biri şampiyon olacaktır

rahatsız formalı resmin merak konum, kanki puslu ilk defa sana karşı iddia kazandım repime parlak cümleler isterim:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-03-2007   #23
puslu

Tebrik ederim ilk kez size karşı bir iddaa kaybediyorum eeee fenere güven olmaz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com