![]() |
4444 Mucizesi Denemiştim |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi DenemiştimInancli Deniz Nickli Üyeden Alıntı kardesim insallah tekrardan birlesirsiniz ALLAHIMIN izniyle artik dualarimda varsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niyet edip 2 rekat Allah rızası için namaz 10 istiğfar (tövbe ) 10 salavat 10 Allahüekber 10 subhanAllah 10 elhamdülillah 10 La ilahe illallah ardından 4444 kez Bismillahirrahmanirrahim okunur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARDEŞİM çok çok tşk ederim ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BIDE VERDİKLERİNİ hangi sıralama içinde ve nasıl okumam lazım ? HEPSİNE NIYETLEMİ BAŞLİM? BIRAZ KARIŞIKTA ![]() ![]() umarım sana yuk olmuyorumdur kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimyok benım kendı fıkrım bu tur seylerın özel duası olmaz canım namazını kıl secdede otur 3 salavat cek duanı et tekrar 3 salavat özelikle gecelerı dua nı et önemlı olan senın ıcten dua etmen ama tabıkı bunun yanında sıtede bazı arkadaslar cok gusel dualar werıyorlar onlarıda okuyabılırsın ama sewgılım arasın benı ıstesın ewlenelım gıbı dualar olmaz dualar her turlu sıkıntı ıcındır tek bır fatıha okuyup arkasından duanı soylemen bılle bazen yeter canım Allah cok buyuk hersey Allahın elınde her ne ıstersenız Allahtan ısyetın sadece ısteyın yeter |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimsevgili pnrbyrk arkadaşım sana tavsiyem önce karamsarlığı bırak ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimgüzel şeyler okuduğumda gerçekten çok mutlu oluyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştim_üzgün_ Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar lütfen bana yardım edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() canım okuyabilirsin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimarkadaşlar lütfen bana yardım edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimsevgiak dediklerine çok alındığımı belirtmek istiyorum ![]() ![]() ![]() muaynen günü sadece beş gün sürmeyen mittelschmerz sendromlu arkadaşlar da var ![]() Bu sitede kimse ile dalga geçmediğim gibi, elimden geldiği kadar herkese dua eden biriyim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimkibele_ Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar dünden beri ayaklarım yerden kesilmiş bi durumda leyla leyla dolanıyorum ![]() ![]() ![]() çoookk mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim ![]() ![]() ![]() umarım benim gibi hissedenler için bir çare olur ![]() ![]() ![]() 1 sene sonra evet 1 sene sonra aradı ve biz yenidenn başladıkk en kısa zaman da da evleniyoruzzz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() umarım sizin için de etkili olurr ![]() ![]() ![]() 4444 kere salatı tefriciye yi okuyorsunuz (ben bu sayıyı tamamlamadan dileğim oldu) bu duanın etkisini öğrendiğimde hemen okumaya başladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve ağlayarak aradııı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1-duayı okumadan önce abdest alın 2-saati önemli değil 3-başınızı kapatın ben oyle yaptım ![]() 4-niyetinizi soyleyin(Allahım şu şu dileğimin olması için peygamberimiz Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5-başlangıçta euzu besmele çekin bi daha çekmenize gerek yok çünkü çok zor ilerleyen bir dua ![]() ![]() ![]() 6- “Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek ![]() 7-bana bu duayı soyleyen 7 gün içinde bitir dedimişti ben bitiremedim ama 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dileğinizin gerçekleşmesi dileğiyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() adına çok sevindim allah ayırmasın artık inşallah darısı bu sitede kavuşamayanların başına ve benim başıma inşallah ben ve diğer sevdiğine kavuşamayan kişilerde buraya birgün senin gibi işte evet evleniyorum kelimesini yazabiliriz inşallah amin diyelim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimarkadaşlar tefriciye abdesli abdestsiz, muayyen günü yada dışı, otururken kalkarken yatarken bile okunabilecek bir tesbihtir ![]() ![]() ![]() ![]() "ım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() anlamından anlaşılacağı gibi allahtan peygamber efendimiz ve nübarek ashablarına salat ve selam iletmedir ![]() "her kim,benim üzerime salavat getirirse,Allahu Teala bu yüzde o kimseye on misli mağfiret eder" yani bu salavat o salavatların içinde en kıymetlilerindendir ![]() ![]() bu kadar güzel sonuçları olan bu salavatı okumak size hiç bir şey kaybettirmeyecektir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimsaydam Nickli Üyeden Alıntı ben tam uykuya dalacakken bir tane okuyormuşum birden kendime geldim ama yarısına gelmişim duanın tamamladım ![]() çok tatlısın arkadaşım birden yüzümde bir tebessüm oluştu bunu okuyunca, esasında varya maaşallah bize umut doluyuz, birbirimize yardımcı olmaya çalışıoruz, çoğumuzun birbirimizin yüzünden haberi yok ama, hergün aynı zikirleri çekip benzer şeyler diliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimrüya Nickli Üyeden Alıntı valla ben okudum fakat olmadi diledigim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rüya arkadasim dileginin olmamasi kesinmi? yani belirli bir zamanda kabul olup olmayacak bir dilekmiydi? arkadaslar birde benim söyle bir sorum var: ayni dilek icin bu dua'yi tekrar yani 2inci defa okumak dogru olurmu? yoksa beklemekmi dogru olan? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimsacmasapan Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar dün 600 tane daha okudum ve yattım toplam 2000 olmuştu ki aradı çok mutluyum çok şaşırdımbu duayı okumamda yardım edenlerdende allah razı olsun ![]() ![]() ![]() ayyyy canım senin adına inan çok sevindim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimben bu duayı yani salavatı şerifeyi her okuduğumda fayda gördüm ama şimdi bir dileğim için daha okudum bugün bitti umarım yüce rabbim dileğimi hayırlısıyla verir ![]() ![]() ![]() -------------------- arkadaşlar ben yeni üye oldum ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- kibele adlı kullanıcının durumu beni gerçekten etkiledi umarım senin için mutlu son olur tabi hepimiz için ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştim'berivan' Nickli Üyeden Alıntı inşallah allahım hepinizinde benimde dualarımı kabul eder ![]() ![]() ![]() bende başladım bu salavata ama 1070 tane okudum şimdi son okuduğumu üzerine eklemişmiydim hatırlamıyorum yeniden başlamam gerekecek ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- inanın sürekli sürekli zikir çekmekten başıma ağrılar giriyo allahın gücüne gimtesin ama dilim hiç boş durmuyo sürekli okuyorum ![]() ![]() ![]() cnm benim aynı şey başıma gelmişti 1 yıl önce inan her yolu denedim senin gibi üç ay içinde sinir krizi geçirdim iki defa ailem çok üzülüyordu bu halime, uyuyamıyordum, yemek yiyemiyordum, sürekli aynı anı (ayrılık anını) hatırlayıp saatlerce ağlıyordum, nasıl bişey olduğunu yaşamayan bilemez, öyle büyük bi acı ki, allahım ölüm bundan daha mı az acıtır diye düşünmeye başlıyorsunuz, hep dua ettip rabbime tam 3 ay sonra bir mucize oldu beni aradı ve 15 gün içinde barıştık hemde hiç beklemediğim şekilde beni sevdiğini, çok özlediğini, bensiz geçen zamanların cehennemden farksız olduğunu söylüyordu, şimdi nişanlıyız, benim için bir mucize gerçekleşti, inanın özel bir dua okumadım ama allaha hep dua ettim bildiğim tüm duaları, namaz kıldım sürekli, 3 ay geçtikten sonra rüyamda onu gördüm bana gülümsüyordu, allahım malum etti bana hiç ummadığım bir anda msg aldım ve sonra barıştık ![]() ![]() ![]() Arkadaşlar inanın hayatımızda kötü olayları yaşamamızın en büyük sebebi allaha dua etmeden onun emir ve yasaklarını eksiksiz yapmamaktan kaynaklanıyor, yoksa rabbim yüzünü yere eğdirmeyen kullarının her daim yanında, beni affetti, benide mutlu kullarından biri yaptı, binlerce şürürler olsun yaradana, binlerce şükürler olsun onun kudretine, onun her şeye gücü yeter, yeter ki o "OL" desin, bu musibetle bana varlığı hatırlattı, ona dönüşümü sağladı, beni sınadı ve ben ona döndüm beni affetti, Rabbim herkezi affetsin, herkezi mutlu kullarından eğlesin, dualarınıza devam edin arkadaşlar, o hepsini duyuyo ve bir gün mükafatını alıcaksınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4444 Mucizesi Denemiştimya yok ben öncedende açıkladım bu duanın özelliğinden bırısı eger hayırlı degılse bir şekilde bitiremiyo yada okuyamıyosunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|