Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
4444, denemiştim, mucizesi

4444 Mucizesi Denemiştim

Eski 06-27-2012   #16
Prof. Dr. Sinsi

4444 Mucizesi Denemiştim

Inancli Deniz Nickli Üyeden Alıntı

kardesim insallah tekrardan birlesirsiniz ALLAHIMIN izniyle artik dualarimda varsinsenin icin dua edicem salatu i tefriciye gelince kagitdan tabiki okuya bilirsin bende öyle oldumbazi dualar vereyim sana Ali imran süresinin 2 ayetini oku cok etkili100 kadir süresini okuyan her dilegine kavusur4444 Besmele
Niyet edip
2 rekat Allah rızası için namaz
10 istiğfar (tövbe )
10 salavat
10 Allahüekber
10 subhanAllah
10 elhamdülillah
10 La ilahe illallah

ardından 4444 kez Bismillahirrahmanirrahim okunur hayirli bir dilek icin okunurBismillâhirrahmânirrahîm yedullâhi fevka yedeyye ve lillâhil emru min kablü ve min ba'dü allâhümme innes semâe semâüke vel ardu arduke ves sehlü sehlüke vel berru berruke vel bahru bahruke vel ıbâdü ıbâdüke lâ ilâhe illâ ente sübhâneke eselüke allâhümme bi nûri celâlike ve azîmi sultânike en tecalel büldâne vel müdüne vel kurâ dayyikati alâ hattâ yercia ilâ zevcetihi fülânete binti fülânete hattâ yercia ilâ zevcetihi fülânete binti fülânete allâhümmecal aleyhid dünyâ edıkı min halkıhil hâtemi alel esbeı ve nüfiha fis sûri fecema'nâhüm ceman allâhümme hayyır fülân ibni fülânete hattâ yercia ilâ zevcetihi fülânete binti fülânete kemâ hayyıral cemelü fî aklihi vet tayru fî vikrihi vel veledi alâ mehabeti ümmihi hattâ yercia ilâ beytihâ ve mekânihellezî harace ve nüfiha fis sûri fe izâhüm minel ecdâsi ilâ rabbihim yensilûn Kâlû yâ veylenâ men beesenâ min mer kadinâ hâzâ mâ ve ader rahmânü ve sadakal mürselûn İn kânet illâ sayhaten vâhideten feizâhüm cemîun ledeynâ muhdarûnvelâ tahvîhi ardun velâ tahvîhi dârun velâ mekânün hattâ yercia ilâ zevcetihi fülânete binti fülânete ve ilâ mekânihâ allâhümme kemâ radedte yûsüfe alâ ya'kûbe ve kemâ radedte mûsâ ilâ ümmihi allâhümme yâ câmiaş şetâti yâ câmian nâsi li yevmin lâ raybe fîhi rüd fülân ibni fülânete alâ fülânete binti fülânete ve ilâ mekânihellezî haraca minhü vecma' şemlehâ bi şemlihi inneke alâ külli şeyin kadîr BU DUAYI YAZIP HAVAYA AZARSAN EN KISA ZAMANDA DÖNER INSALLAH hadi kardesim RABBIM san ahayirli bir kapi acar insallahhhhÜMIDINI KESME

KARDEŞİM çok çok tşk ederim ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN RABBİMİN izniyle sende benım dualarımda olacaksın sen yeterkı sıkıntını bana söyle İŞALLAH sanada gani gani dua edicem zaten en makbule dualar din kardeşlerinin birbirine ettiği dualarmış RABBİM ne istiyosan senın için hayırlı edip sana verir İŞALLAH SEN DUANI istersen özelime at sana bol bol okurum kardeşim emeğin için ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM bı kaç sorum olacaktı sana? Ali imran süresinin 2 ayetini demişssin hangi ayetLERİ?
BIDE VERDİKLERİNİ hangi sıralama içinde ve nasıl okumam lazım ? HEPSİNE NIYETLEMİ BAŞLİM? BIRAZ KARIŞIKTA
umarım sana yuk olmuyorumdur kardeşim şimdiden çok tşk ederim ALLAH RAZI OLSUN

Alıntı Yaparak Cevapla

4444 Mucizesi Denemiştim

Eski 06-27-2012   #17
Prof. Dr. Sinsi

4444 Mucizesi Denemiştim

yok
benım kendı fıkrım bu tur seylerın özel duası olmaz canım namazını kıl secdede otur 3 salavat cek duanı et tekrar 3 salavat özelikle gecelerı dua nı et
önemlı olan senın ıcten dua etmen ama tabıkı bunun yanında sıtede bazı arkadaslar cok gusel dualar werıyorlar onlarıda okuyabılırsın ama sewgılım arasın benı ıstesın ewlenelım gıbı dualar olmaz dualar her turlu sıkıntı ıcındır tek bır fatıha okuyup arkasından duanı soylemen bılle bazen yeter canım
Allah cok buyuk hersey Allahın elınde her ne ıstersenız Allahtan ısyetın sadece ısteyın yeter

Alıntı Yaparak Cevapla

4444 Mucizesi Denemiştim

Eski 06-27-2012   #18
Prof. Dr. Sinsi

4444 Mucizesi Denemiştim

sevgili pnrbyrk arkadaşım sana tavsiyem önce karamsarlığı bırakbende aynı durumdaydımbir gün iş yerine bir bayan geldi ve bana bismillahillezi laye durun mehas mihi şeyun fil ardı vela fis semai ve hüves semiül aliym öğretti ve gitti şimdi hergün onu okuyorum görebileceğim bir yere astım ve güne bununla başlıyorum inan herşey çok düzeldi ve daha iyiye gidiyorbence sende bununla başla önce diğer dualara başal bolbol istiğfar et inan bana herşey çok daha güzel oluyor
Alıntı Yaparak Cevapla

4444 Mucizesi Denemiştim

Eski 06-27-2012   #19
Prof. Dr. Sinsi

4444 Mucizesi Denemiştim

güzel şeyler okuduğumda gerçekten çok mutlu oluyoruminşallah hep mutlu olursnuzbenden de size bi mutsuz haber daha ne yapmam gerekir bilmiyorumçabalarımı bi bilsenizbazen çok umutsuzlandım bazen de güzel şeyler okuyunca umutlanıp dualara sarıldımağladım dua ettimsevdiğim insana mail yollamıştımsonra cevap gelmediüzüldümsonra tefriciye duasına başladım bi umut istiyodumsesimi duymasını istiyodumduaya başladığım gecenin ertesi günübana cevap yazdıbir ay maillleştik ama hep soğuktu tabisadece bana haklısın anlıyorum farkındayım diyoduduam tam 1 ay sürdüdün gece bitirdim çok şükürduamı ettimmutlu olmak istiyodumbugün msn e girmişokumuştur büyük ihtimalfakat hiçbir şey yazmadışunu düşündüm bir anduam bittiyazışmakta mı bitti diye düşündümüzgünüm şu an hemde çok üzügünçok yoruldumnolur yardım edinlütfen1 seneyi geçkin ayrıyızbazen ağlıyorum Allahım onun için dua etmeme izin verme diyeama yine ettim hep dua
Alıntı Yaparak Cevapla

4444 Mucizesi Denemiştim

Eski 06-27-2012   #20
Prof. Dr. Sinsi

4444 Mucizesi Denemiştim

_üzgün_ Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar lütfen bana yardım edinregl oldum ve duamı hep abdestli bir şekilde okuyordumşimdi ne yapmam gerekirarada biraz açılıcakyanlış bir şeyler yapmak istemiyorumnolur yardım edin1000 tane falan kaldıkimi diyo abdestli okunması gerekiyo abdest Allah a yemindirkimi diyo özel günlerinde de okuyabilirsinne yapıcağımı şaşırdımbir an önce bitirmek istiyorum hayırlısıylaşimiden teşekkürler

canım okuyabilirsinbanada öyle olmuştu ezberimde olduğu için tamamlamıştım walla

Alıntı Yaparak Cevapla

4444 Mucizesi Denemiştim

Eski 06-27-2012   #21
Prof. Dr. Sinsi

4444 Mucizesi Denemiştim

arkadaşlar lütfen bana yardım edinregl oldum ve duamı hep abdestli bir şekilde okuyordumşimdi ne yapmam gerekirarada biraz açılıcakyanlış bir şeyler yapmak istemiyorumnolur yardım edin1000 tane falan kaldıkimi diyo abdestli okunması gerekiyo abdest Allah a yemindirkimi diyo özel günlerinde de okuyabilirsinne yapıcağımı şaşırdımbir an önce bitirmek istiyorum hayırlısıylaşimiden teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

4444 Mucizesi Denemiştim

Eski 06-27-2012   #22
Prof. Dr. Sinsi

4444 Mucizesi Denemiştim

sevgiak dediklerine çok alındığımı belirtmek istiyorum 1 günde bitirilir diyen tanıdığım bir hoca var evet Ama adamın cemaati de var, öyle bitiryormuş zaten
muaynen günü sadece beş gün sürmeyen mittelschmerz sendromlu arkadaşlar da var
Bu sitede kimse ile dalga geçmediğim gibi, elimden geldiği kadar herkese dua eden biriyim Bunu severek yapıyorum, normalde bu olaylara cevap bile vermem ama alay edilmek feci birşey

Alıntı Yaparak Cevapla

4444 Mucizesi Denemiştim

Eski 06-27-2012   #23
Prof. Dr. Sinsi

4444 Mucizesi Denemiştim

kibele_ Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar dünden beri ayaklarım yerden kesilmiş bi durumda leyla leyla dolanıyorum
çoookk mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim
umarım benim gibi hissedenler için bir çare olur
1 sene sonra evet 1 sene sonra aradı ve biz yenidenn başladıkk en kısa zaman da da evleniyoruzzzmucize gibi bir şey
umarım sizin için de etkili olurr
4444 kere salatı tefriciye yi okuyorsunuz (ben bu sayıyı tamamlamadan dileğim oldu) bu duanın etkisini öğrendiğimde hemen okumaya başladımha çok inanarak yaptım mı(ara ara olmaz dediğim oldu hani) aklıma başka birşey gelmedi mi derseniz(tabiyki geldi çünkü insanızzz )geçen cuma başlamıştım bu cumratesi beni aradı ikimizin tanıdığı bi arkadaşa ulaşır benim numaramı istemiş(ayrıldığımızda değiştirmiştimm)
ve ağlayarak aradıııçoooook mutluyum umarım dileğen isteyen herkesin dileği gerçekleşir
1-duayı okumadan önce abdest alın
2-saati önemli değil
3-başınızı kapatın ben oyle yaptım
4-niyetinizi soyleyin(Allahım şu şu dileğimin olması için peygamberimiz HzMuhammed MUstafa sav'ı aracı kılıyorum ya Rabbim ona getirceğim bu mübarek salavatların yüzü hurmetine dileğimi kabul eyle ya Rabbel Alemin)
5-başlangıçta euzu besmele çekin bi daha çekmenize gerek yok çünkü çok zor ilerleyen bir dua
6-
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek
7-bana bu duayı soyleyen 7 gün içinde bitir dedimişti ben bitiremedim ama 7 gün haber aldımallah mutlaka bir kapı açıyor olacak işleri çabuklaştırıyorbir sebep yaratıyor dedioyle de oldu çoook şükür
dileğinizin gerçekleşmesi dileğiyleallah yardımcısı olsun tüm sevenlerin

adına çok sevindim allah ayırmasın artık inşallah darısı bu sitede kavuşamayanların başına ve benim başıma inşallah
ben ve diğer sevdiğine kavuşamayan kişilerde buraya birgün senin gibi işte evet evleniyorum kelimesini yazabiliriz inşallah amin diyelim

Alıntı Yaparak Cevapla

4444 Mucizesi Denemiştim

Eski 06-27-2012   #24
Prof. Dr. Sinsi

4444 Mucizesi Denemiştim

arkadaşlar tefriciye abdesli abdestsiz, muayyen günü yada dışı, otururken kalkarken yatarken bile okunabilecek bir tesbihtir hala ısrarla abdestsiz olurmu hasta oldum olurmu yan yattı çamura battı oynuyosunuz bu bir sure değil dua yada ayet değil bu salavattır ve anlamını okursanız beni anlayacaksınızanlamı
"ım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, 'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et"
anlamından anlaşılacağı gibi allahtan peygamber efendimiz ve nübarek ashablarına salat ve selam iletmedirve peygamber efendimiz(sav) buyururki

"her kim,benim üzerime salavat getirirse,Allahu Teala bu yüzde o kimseye on misli mağfiret eder"
yani bu salavat o salavatların içinde en kıymetlilerindendir okudukça hem allah katında yükselmeye hemde peygamber efendimiz (sav) in şefaatine nail olacaktır
bu kadar güzel sonuçları olan bu salavatı okumak size hiç bir şey kaybettirmeyecektirallaha emanet olun

Alıntı Yaparak Cevapla

4444 Mucizesi Denemiştim

Eski 06-27-2012   #25
Prof. Dr. Sinsi

4444 Mucizesi Denemiştim

saydam Nickli Üyeden Alıntı

ben tam uykuya dalacakken bir tane okuyormuşum birden kendime geldim ama yarısına gelmişim duanın tamamladımBu okuduğumda sayılıyor değil mi?

çok tatlısın arkadaşım birden yüzümde bir tebessüm oluştu bunu okuyunca, esasında varya maaşallah bize umut doluyuz, birbirimize yardımcı olmaya çalışıoruz, çoğumuzun birbirimizin yüzünden haberi yok ama, hergün aynı zikirleri çekip benzer şeyler diliyoruz şu an çok mu duygusalım ne) Allah hepimizin dualarını kabul etsin İnşallah

Alıntı Yaparak Cevapla

4444 Mucizesi Denemiştim

Eski 06-27-2012   #26
Prof. Dr. Sinsi

4444 Mucizesi Denemiştim

rüya Nickli Üyeden Alıntı

valla ben okudum fakat olmadi diledigimama her serde bile bi hayir varsa bundada var dedimallah belki baska belalardan korudu beniherseyin en iyisini bilen muhakkakki ALLAHTIR

rüya arkadasim dileginin olmamasi kesinmi? yani belirli bir zamanda kabul olup olmayacak bir dilekmiydi?

arkadaslar birde benim söyle bir sorum var: ayni dilek icin bu dua'yi tekrar yani 2inci defa okumak dogru olurmu? yoksa beklemekmi dogru olan?

Alıntı Yaparak Cevapla

4444 Mucizesi Denemiştim

Eski 06-27-2012   #27
Prof. Dr. Sinsi

4444 Mucizesi Denemiştim

sacmasapan Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar dün 600 tane daha okudum ve yattım toplam 2000 olmuştu ki aradı çok mutluyum çok şaşırdımbu duayı okumamda yardım edenlerdende allah razı olsun ama yinede 4444 tamamlıcam ve sizlere dua etmeye devam etcem bende artık onun namazlara başlaması yönünde dua etcemçok etkili bi dua

ayyyy canım senin adına inan çok sevindimallahım maşallah maşşallahcanım yaaa allahım ayırmasın bi daha

Alıntı Yaparak Cevapla

4444 Mucizesi Denemiştim

Eski 06-27-2012   #28
Prof. Dr. Sinsi

4444 Mucizesi Denemiştim

ben bu duayı yani salavatı şerifeyi her okuduğumda fayda gördüm ama şimdi bir dileğim için daha okudum bugün bitti umarım yüce rabbim dileğimi hayırlısıyla verir
--------------------
arkadaşlar ben yeni üye oldumöncelikle bu sitedeki tüm arkadaşlarımın dualarının kabul olması dileğiyle merabalar
--------------------
kibele adlı kullanıcının durumu beni gerçekten etkiledi umarım senin için mutlu son olur tabi hepimiz için

Alıntı Yaparak Cevapla

4444 Mucizesi Denemiştim

Eski 06-27-2012   #29
Prof. Dr. Sinsi

4444 Mucizesi Denemiştim

'berivan' Nickli Üyeden Alıntı

inşallah allahım hepinizinde benimde dualarımı kabul ederçok ağladımyazılanları ve özelliklede kibele_nin haberini okuyuncaokadar acıdırki insanın canımm dediği parçasından ayrı kalması boğuluyorum onsuz nefes alamıyorum sanki o benim annem babam gibiydi en zor anımda bile benimledi ama şimdi yokk :'( inşallah dönecek çok inanıyorum ve hislerim çok kuvvetli dönücek diyor
bende başladım bu salavata ama 1070 tane okudum şimdi son okuduğumu üzerine eklemişmiydim hatırlamıyorum yeniden başlamam gerekecekumarım kavuşurum,sizlerde kavuşursunuz :'(
--------------------
inanın sürekli sürekli zikir çekmekten başıma ağrılar giriyo allahın gücüne gimtesin ama dilim hiç boş durmuyo sürekli okuyorumhepsinin karşılığını alacağımı da biliyorumstresten sıkıntıdan dişlerimi sıkıyorum farkında deilim diş etlerim ağrıyo artık sağlığım iyice bozuldu bişe yiyemiyorum hayattan koptum resmen ne büyük bi acı bu allahım daha kötülerini vermesin inşallahdualara devam ne diyim

cnm benim aynı şey başıma gelmişti 1 yıl önce inan her yolu denedim senin gibi üç ay içinde sinir krizi geçirdim iki defa ailem çok üzülüyordu bu halime, uyuyamıyordum, yemek yiyemiyordum, sürekli aynı anı (ayrılık anını) hatırlayıp saatlerce ağlıyordum, nasıl bişey olduğunu yaşamayan bilemez, öyle büyük bi acı ki, allahım ölüm bundan daha mı az acıtır diye düşünmeye başlıyorsunuz, hep dua ettip rabbime tam 3 ay sonra bir mucize oldu beni aradı ve 15 gün içinde barıştık hemde hiç beklemediğim şekilde beni sevdiğini, çok özlediğini, bensiz geçen zamanların cehennemden farksız olduğunu söylüyordu, şimdi nişanlıyız, benim için bir mucize gerçekleşti, inanın özel bir dua okumadım ama allaha hep dua ettim bildiğim tüm duaları, namaz kıldım sürekli, 3 ay geçtikten sonra rüyamda onu gördüm bana gülümsüyordu, allahım malum etti bana hiç ummadığım bir anda msg aldım ve sonra barıştık

Arkadaşlar inanın hayatımızda kötü olayları yaşamamızın en büyük sebebi allaha dua etmeden onun emir ve yasaklarını eksiksiz yapmamaktan kaynaklanıyor, yoksa rabbim yüzünü yere eğdirmeyen kullarının her daim yanında, beni affetti, benide mutlu kullarından biri yaptı, binlerce şürürler olsun yaradana, binlerce şükürler olsun onun kudretine, onun her şeye gücü yeter, yeter ki o "OL" desin, bu musibetle bana varlığı hatırlattı, ona dönüşümü sağladı, beni sınadı ve ben ona döndüm beni affetti,
Rabbim herkezi affetsin, herkezi mutlu kullarından eğlesin, dualarınıza devam edin arkadaşlar, o hepsini duyuyo ve bir gün mükafatını alıcaksınız

Alıntı Yaparak Cevapla

4444 Mucizesi Denemiştim

Eski 06-27-2012   #30
Prof. Dr. Sinsi

4444 Mucizesi Denemiştim

ya yok ben öncedende açıkladım bu duanın özelliğinden bırısı eger hayırlı degılse bir şekilde bitiremiyo yada okuyamıyosunuz böyle durumlarda okumayı bırakırız bizyani eger sayıda vs okumada sıkıntı varsa vardır bir hikmeti derdik zaten okusada bitiremez selma dediydi dersinizbende arkadaşlarımda böyle durumlarda çok tekrar başladık ama bitmiyoooyoksa kötü niyetli bişey söylemek istemedim sadece uyarmak için dedim
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com