ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Serbest Forum (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=151)
-   -   4444 Mucizesi Denemiştim (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=172779)

Prof. Dr. Sinsi 06-27-2012 12:43 AM

4444 Mucizesi Denemiştim

muca66 Nickli Üyeden Alıntı

Tabiki haklisiniz ama hayirli olup olmadigini biz bilemeyiz ki.. Ozaman en dogrusu niyet ederken duaya baslamadan önce "Allah´im eger hayirliysa geri dönsün, ama eger degilse karsima hayirlisina,dogrusunu cikar" desem olur mu?

ben giden için dua etmeyi sevmem bırakıp gittiyse olmadıysa neden onun için uğraşıyım ki o benim için uğraşmamışsa bunda da bi hayır var deyip otururum bu duayı okuyacaksam da Allahım hayırlı olanı çıkar derim ama siz nasıl okumak istiyorsanız öyle yapın
insan ayrılınca evet çok üzülüyor herkes böyle şeyler yaşadı ben hayırlısını istemeyi öğrendim ve inanın o insanların sonradan gerçek yüzlerini öğrendim ve kurtulduğuma hep dua ettim hayırlısını ver deyip yoluma baktım

Prof. Dr. Sinsi 06-27-2012 12:44 AM

4444 Mucizesi Denemiştim

_yakarış_ Nickli Üyeden Alıntı

nacizane fikrim giden için dua etmek yerine hayırlısı için dua etseniz eminim Allah daha hayırlı kapılar açar canınız yanmışsa da zaten yerde koymaz yine de siz bilirsiniz

Tabiki haklisiniz ama hayirli olup olmadigini biz bilemeyiz ki.. Ozaman en dogrusu niyet ederken duaya baslamadan önce "Allah´im eger hayirliysa geri dönsün, ama eger degilse karsima hayirlisina,dogrusunu cikar" desem olur mu?

4444 Mucizesi Denemiştim

kibele_ Nickli Üyeden Alıntı

2008 hangi heyecan ve mutlulukla yazdıysam bunu kötü bi başlık açmışım... şimdi ben de hayretle bakıyorum başlığa ne demek denemek diye bi tabir nasıl yazmışım aklım almıyo... mucizevi bir dua nasıl anlatsam etkisini diyerek herhalde düşünmeden yazmışım yoksa duaları denemek de ne oluyo bize mi düşmüş

Peki merak ettim evleniyoruz demişsin evlendin mi o kişiyle sonra ne oldu

4444 Mucizesi Denemiştim

arkadşlar bu dua ck özel ve mucizevi bi dua...eger kalpten ınanrsanz dha okumya başladgnz andan itibaren mucizelerni rabbım size göstermeye başlıo...ama eger olmıcaksa ve işin içinde hayırsz bi durum wrsa niyet etseniz bile ya bi sorun cıkıo okuyamıosunz,yada rabbım nasip etmıo...mesela kimiisi sıkıldm deyip dvm etmı,kimisi tesbihi kaybedıo,kimisi istedgi işten vazgeçip soguo gbi gbi.....çogaltabılırz...ama eger rabbım yazmışsa ck kısa sürede şaşırmadan okyup bitirıosunuz we imkansz gbi görünen durumlar bile hayırla sonuclanıo...ama yıne herşei ALLAH bilir...O OL derse olr...we heşyden önemlısı hayrlısını dılemek...ve okurken kalpten teslim olup inanmak...yapan ve sonucunu alan ck kişi biliyrm..olumlu yada olumsuz...okuma adabına dikkat etmek lazım...4444 tam olmalı...nys herkesin adına hayrlısnı dılyrm....rabbım yardmcınız olsn...AEO

--- Sonraki mesaj ---

Bu arada nasil okunacagni neler yapmaniz gerekgtni sorabilirsnz..yardimci olurum seve seve..hatta okumaniza bile...

4444 Mucizesi Denemiştim

ben bu dua için kendime exel tablosunda sayfa hazırladım. isterseniz siz de bunu exel tablosunda yapabilirsiniz. yada kendi yaptığım tabloyu buraya yukleyebilirsem sizde indirebilirsiniz.
buraya sıgar mı bilmiyorum ama bi deneyim buradan print alırsınız
benim tablomda 83 satır var.
bir gün 24 saat
bunun 12 saati yeme icme vs. gibi ugraslarımızla geçse 12 saat kalır
her gün saat başı okusanız 12 saat içinde 80 adet mesela
80 X 12 1 günde 960 adet okursunuz 4444 / 960 = 4,6 gun ediyor.
daha da relax yapabilirsiniz tabii mesela
80 X 9 saat deseniz 720 adet 6 bucuk günde -TEK BAŞINIZA - okursunuz...

ben yapmaya çalışacagim.
Dua edin yapabileyim arkadaşlar... kabul olur dilerim.
zannedersem başkaları ile de okunuyordu bu dua.

4444 Mucizesi Denemiştim

arkadaşlar bu duayı hiç okumadım.bir isteğim var canı gönülden istiyorum ama ne kadar dua ettiysemde bir türlü olmuyor.bazen hayırlısı değil herhalde diyorum vazgeçiyorum.sonra bu ayet geliyor aklıma;

Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım.
Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm. Öyleyse, onlar da
Benim çağrıma cevap versinler ve Bana iman etsinler. Umulur ki irşad olurlar.
(Bakara Suresi, 186)

tekrar başlıyorum.Herşeyin hayırlısı öncelikle tabii.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

4444 Mucizesi Denemiştim

çaresiz-ama-umutlu:) Nickli Üyeden Alıntı

ya bunu abdestli okumamız gerekmio mu?

--- Sonraki mesaj ---

çok teşekkür edrim oziii. o zaman ben buna devam edeyim en azından bitirmedim die içim huzursuz olmasın. ama aklıma bişey takıldı bunu abdestli yapmak gerekmio mu? özel günlemizde nasıl olcak ve bide illa kıbleye dönük okumak lazım die biliorum ? beni bu konuda aydınlatır mısın biraz ?

arkadaşım temizliğine dikkat ederek ve özel günlerinizde normal namaz abdesti alır gibi abdest alıp okunuyor,içiniz rahat etsin ayet değil sonuçta

Prof. Dr. Sinsi 06-27-2012 12:45 AM

4444 Mucizesi Denemiştim

ecem23 Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşlar ben kpss için okumuştum hemde annemle okuduk ve su gibi akıp geçti.1 haftada bitti.Çok şükür sınav anında süremde felan problem yaşamadım ama istediğim gibi de güzel geçmedi.Sonuç daha belli değil bilmiyorum ama kısmet.Okurken ağlayarak dileğimi Rabbimden dilemiştim.Eğer olmazsa demekki çok hayırsızdı ondan olmadı diye düşünücem ve Allahın mutlaka kaç puan alırsam alayım bir yerden bu dua sayesinde hayırlı bi kapı açacağını düşünüyorum.Ama size bi sır vereyimki eğer beklediğim puanı alamazsam çok üzülücem yinede hayırlısı...

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inş kazanırsın da emeklerin boşa gitmez amin..

4444 Mucizesi Denemiştim

daisy29 Nickli Üyeden Alıntı

ben bundan 5-6 ay önce başladım bu duaya ve neredeyse yarılamıştım.sayısını bir kağıda yazıyordum ve kağıt o sırada okuduğum bir kitabın arasında duruyordu.bir akşam duamı okuyup yine kağıdı kitabın arasına koydum ve yatağımn başucundaki masanın üstüne bıraktım.hergün yaptığım şey buydu ve ertesi gün duaya devam edeyim diye kitabı açtım ama kağıt arasında yoktu. kitap bıraktığım yerdeydi.belki düşmüştür dedim her yeri aradım ama bulamadım.böylece duam yarım kaldı sayıyı hiç hatırlamıyodum çünkü. evde alabilecek kimsede yok üstelik.çok ilginç değilmi.demekki bitirmem hayırlı değilmiş dedim ve bıraktım ama yine başlamayı düşünüyorum aynı dileğim için.sizce ne yapmalıyım. bu bir işaretmiydi acaba

ilginç dedigin gibi ala hayırlısı ..istersen tekrar niyet et başla bu defa daha sağlam bir yere koy kağıdı

4444 Mucizesi Denemiştim

ben bundan 5-6 ay önce başladım bu duaya ve neredeyse yarılamıştım.sayısını bir kağıda yazıyordum ve kağıt o sırada okuduğum bir kitabın arasında duruyordu.bir akşam duamı okuyup yine kağıdı kitabın arasına koydum ve yatağımn başucundaki masanın üstüne bıraktım.hergün yaptığım şey buydu ve ertesi gün duaya devam edeyim diye kitabı açtım ama kağıt arasında yoktu. kitap bıraktığım yerdeydi.belki düşmüştür dedim her yeri aradım ama bulamadım.böylece duam yarım kaldı sayıyı hiç hatırlamıyodum çünkü. evde alabilecek kimsede yok üstelik.çok ilginç değilmi.demekki bitirmem hayırlı değilmiş dedim ve bıraktım ama yine başlamayı düşünüyorum aynı dileğim için.sizce ne yapmalıyım. bu bir işaretmiydi acaba

4444 Mucizesi Denemiştim

nilgunn Nickli Üyeden Alıntı

benimde 4444 duası dileğim şöyle oldu.
yengem tüp bebek yaptırmıştı, yanında kaldım 10 gün. bekardım o zaman. yengem bu duayı ben hayırlı biriyle evleniyim yuvamı kuruyum diye 2 günde okudu.
tam 1 yıl sonra hiç planda hesapta yokken başladığım işyerinde aynı gün eşimle tanıştım ve 1 hafta sonra evlenme teklifi aldım. şimdi 3 yıllık evliyiz. artık bebeğimiz olsun istiyoruz. yine bu duayı forumdaki arkadaşların yardımıyla tekrar okuyacağız.

ne güzel haberler yazdın bizlere allah razı olsun..inş hayırlısıyla bebişinizde olurda bizlerle paylaşırsınız selametle..

4444 Mucizesi Denemiştim

selam arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum bana fikir verin nolur.sevdiğim kişiyle ayrıldığımızdan beri dualarımı bırakmıyorum.çok etkisini gördüm okumalarımın fakat... sevdiğim kişi beni bırakıp başkasına gitmişti,ben gözzyaşı dökerken onlar birllikte gezip eğleniyorlardı.birlikte ne hayaller kurduğum gözümün içine aşık bakan adam bi başkası için deli divaneydi artık.ölüm gibiydi hatta ölümü istedim çünkü daha kolaydı.sonra ayrıldılar.kız onu bıraktı bir süre sonra da eski sevgilisi (aslında hiç unutmadığı,benimkiyle çıkarken bile onu düşündüğü) sevgilisine döndü.aradan bikaç ay daha geçti ben dua etmeyi bırakmadım.zamanla öfkem de geçti sadece yaşattığı güzellikler kaldı bende. vazgeçemedim bi türlü. yeri geliyor dualarım sayesinde bana aşkım canım özledim dediğini bile işitiyorum ama hep bir yere kadar.onu unutamıyor.bu o kadar belli ki.duaların etkisiyle bana yanaşıyor muhabbet ediyor sevgiliymişiz gibi bikaç saat geçiyo o kızın bıraktığı yara deşiliyor.benim onu çok sevdiğimi ve üzmeyeceğimi biliyor bunun için benimle bir şeyler başlamak istiyor belki ama belli işte onu seviyor hala nasıl ben her şeye rağmen onu affettim o da bugün gelse onu kabul eder ve ben umrunda olmam ya da iki arada bir derede kalır.napıcam bilmiyorum yani muhabbet dualarının etkisi değil benim sorunum.artık sabrım kalmadı yanlış anlamayın sevmeye değil devam etmeye değil yaşamaya sabrım kalmadı.ondan vazgeçemem vazgeçemiyorum.canım çok yanıyo.başkasını düşündüğünü gördükçe mahvoluyorum.napıcam günlük yaşamımı sürdüremiyorum ailem halimi gördükçe bana üzülüyor.önümde önemli bir sınav var çalışamıyorum.hayırlı değilse onu unutuyum diye çok dua de ettim oluru varsa hayırlı olabilecekse kıymetimi anlayabilecekse benden başkası kalmasın kalbinde aklında beni çok sevsin diye de dua ettim yardım edin bişey söyleyin nolur.4444 okudum onun için ilk ayrıldığımız zamanlardaydı ama hayırlı değilse unutuyum demiştim tam hatıtrlamıyorum ama kesinlikle olsun demedim hiç. Allah çok büyük var elbet bir bildiği ama sizlerin düşüncesi ne,konuşabileceğim fazla kimse yok olsa da aşk acısından anlamazlar fikirlerinizi söyleyin nolur...

4444 Mucizesi Denemiştim

21mart Nickli Üyeden Alıntı

cemre çok teşekkürler çok güzel şeyler yazmışsın ama ben hala düşünüyorum hep acaba diyorum işte ne bileyim onun yüzünden böyleyim tövbe et demişsin ne için tövbe edicem benim bu konularla alakalı hiçbir bilgim yok aydınlatırsan sevinirim bir de ben çalışıyorum abdestsiz olarak okuyabilirim di mi önce niyet mi edicem

yani canım tövbe et derken...tertemiz kalple okuman için dedim....mesela başlamadan önce 2 rekat namz kıl Allah rızası için....sonra 100 defa estağfirullah çek....sonra salavat getir niyetini söyle okumaya başla canım.....senin istediğini Allah zaten biliyor....hiç bir bilgim yok demişsin.....bunları zaten zamanla öğrenirsin....bişey bilmemen demek duanın kabul olmayacağını göstermez....sakıın ümitsizliğe kapılma kardeşim....hangi duayı okursan oku, yeterki önce Allah rızası için sonra dileğin için oku...göreceksin kısa zaman sonra nasıl rahatlayacaksın....sanki olmayacak gibi hissettiğin anlarda Rabbim seni sınar....şükürmü edecek isyanmı edecek diye....şükret cnm kalpten iste.....Allah seni en kısa zamanda sevdiğine kavuştursun inşallah.....

Prof. Dr. Sinsi 06-27-2012 12:46 AM

4444 Mucizesi Denemiştim

Arkadaşlar dün gece Rabbim izin verdi ve bende salavatı tefriciyeye başladım çok şükür.İnanın öyle bir ağlama tuttki okuyorum ve gözlerimden yaşlar kitaba damlıyordu.Gerçekten çok içli içli ağladım nedir bilmiyorum ama sanki içime bi huzur doğdu.Sanki bu salavata başlar başlamaz dur bekle sevdiğin için üzülme çünkü sen bu salavatta ilerledikçe sevdiğini Rabbim sana göndericek diye bir his doğdu içime şimdi tereddüt etmiyorum biliyorumki Rabbim hayırla onu bana isterse aylar geçsin üzerinden göndericek bana.Gerçekten nedendir bilmiyorum ama ertesi gece bu salavata başlama hissi geldi içime.halbuki ş u an hiçbir iletişimiz de yok ama inanıyorum bu salavat bir mucize...

Prof. Dr. Sinsi 06-27-2012 12:46 AM

4444 Mucizesi Denemiştim

canim önemli degil ali imran süresi 2 ayeti birincisi elif lam mim 2.Hayy ve kayyûm olan Allah’tan başka ilâh yoktur.
canim simdi sana verdigim o 4444 duayi niyet et namaz kil 2 rekat sonra vs 10 allahuekber falan onlari 4444 kere bismillahirahmanirahim bitdigindede duayi et tamamdir 2 saat icinde falan bitiyor zaten..ötekinide bi normal kagit al dilegini söyle yaz bir kagida sonra bir havaya as ve geri dönecegine inan olucam insallah .yani istedigin zaman insallah yapabilirsin daha sorun varsa cekinme yardim edebildigim kadar ederim.
benim icinde kardesim bana ve aileme sevdigime ve onun ailesine sagliklii huzurlu mutlu uzun bir hayat nasip etsin RABBIM ona inananlara hepsine..bize bir hayirli kapi acsin ve isimiz olsun meryem teyzem isimize vesile olsun. böyle dua edersen cok sevinirim. canim iyi gecelerrr