|
|||||||
Anket Sonuçlarını Görüntüle: Mart Ayının En Başarılı Üyesini Birlikte Seçiyoruz ![]() ![]()
|
|||
| Angelesdream |
|
31 | 39.74% |
| Virus |
|
24 | 30.77% |
| 90burcu |
|
24 | 30.77% |
| Çoklu Seçime Açık Oylama Oylayanlar: 78. Bu oylama kapalı | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ayının, başarılı, mart, olmalı, sizce, üyesi |
|
|
#16 | |
|
[KAPLAN]
|
Alıntı:
Eskiden olduğu gibi, Forumsinsi com Yöneticilerinin birlikte kararıyla Ayın Üyesi seçilecektir![]() ![]() Eğer bu kararı beğenmeyen ya da seçildiği halde geçerli (!) veya geçersiz sebeplerle bunu istemeyenler olursa ; site içinde yapılacak olan diğer organizasyonlara katılması da süresiz engellenecektir![]() ![]()
|
|
|
|
#17 |
|
angelesdream
|
bencede en doğru karar alınmış bu karara saygı duymakla beraber çok da sevindim ayın üyesini sizlerin seçmesi gerçekten güzel fakat "ayın üyesi" her ay düzenli seçilecek dğeilmi kaplan?aklıma takıldıda![]() ![]() ![]() saygılarımla ![]()
|
|
|
#18 | |
|
[KAPLAN]
|
Alıntı:
Kolay bir karar değil açıkcası, ama bu durumda yapacak başka çaremiz de kalmadı![]() Hayırlı Akşamlar ![]() ![]()
|
|
|
|
#19 |
|
mate
|
Arkadaşlar bu konuda daha öncede olduğu gibi olabildiğince adil ve objektif davranacağımızdan hiç bir üyemizin kuşkusu olmasın ![]() ![]() Her ay düzenli olarak seçmeye devam edeceğiz ayın üyesini ![]() ![]() Bu konuda kimsenin kaygı taşımamasını rica ediyorum çünkü en uygun karar emin olun ki buydu ![]() ![]()
|
|
|
#20 | |
|
Gözyaşı
|
Alıntı:
|
#21 |
|
ctn_86
|
bu kararın verilmesinde benim anketten çekilmem etkili oldu sanırım ama site tarafından yanlış tanınmak da istemiorum lütfen kimse anketten çekilmemi yanlış anlamasın![]() anket olmaması en iyi karar olmuş tarafsız bir sonuç çıkartacağınıza inanıyorum
|
|
|
#22 |
|
tatia27
|
bence angelesdream olmalı yani konuları güzeldi o bakımdan ![]() ![]() ![]() ya hepsi iyiler sıra sıra ayın üyesi seçilebiliolarmı??çok zor oluyoda böle şaka bi yana ![]() ![]() ANGELESDREAM