ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Ayın Üyesi (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=136)
-   -   Mart Ayının En Başarılı Üyesi Sizce Kim Olmalı ? (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=12089)

[KAPLAN] 03-24-2007 06:28 PM

Mart Ayının En Başarılı Üyesi Sizce Kim Olmalı ?

Bu zor kararı birlikte verelim... Anketimiz Nisan Ayının 10'una kadar devam edecektir...

Not:Listedeki isimler karışık olarak düzenlenmiştir. Müdür üstü rütbeler bu ankete dahil değildir...Listeye eklenmesini istediğiniz üyelerin isimleri söyliyebilirsin... Unuttuğumuz isimler olabilir , onlardan şimdiden özür dileriz, özel mesaj yoluyla da isteklerinizi bize bildirebilirsiniz...

Not2: Birden çok kullanıcıya oy verebilirsiniz...

ctn_86 03-24-2007 06:32 PM

ilk oy benden kendime :):):)

[KAPLAN] 03-24-2007 06:36 PM

Alıntı:

ctn_86 tafarından gönderildi (Mesaj 75095)
ilk oy benden kendime :):):)

:)

Anketin biraz daha hareketlenmesi bekliyorum. Şu an da tam karar veremedim...

Önemli Not: Birden çok kullanıcıya oy verebilirsiniz...

ctn_86 03-24-2007 06:43 PM

Alıntı:

Önemli Not: Birden çok kullanıcıya oy verebilirsiniz...

tüh ya önceden haberim olsaydı burcuya verirdim :):):)

suskun 03-24-2007 08:09 PM

Bende angelesdream e oy veriyorum....

90burcu 03-24-2007 08:10 PM

her ne kadar o kendini düşünse de ablamla kendime oy veriorum:):notworthy:

mate 03-24-2007 08:24 PM

Benim bu konuda fikir söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama :))
Madem oy kullandım açıkca belirteyim ki bence virüs

Gözyaşı 03-25-2007 01:06 PM

Ben oyumu çtn_86ya kullanıyorum hepiniz iyisiniz ama bir hakkım var

flipper 03-25-2007 02:03 PM

ben adaylıktan çekiliyorum müsadenizle, aday gösterdiğiniz için teşekkür ederim. genç kardeşlerimi teşvik etmek benim için daha anlamlı olacak. hepsi şevk ve gayretle çok güzel konular hazırlıyorlar, hayranlıkla ve zevkle takip ediyorum ve onlarla her anne gibi iftihar ediyorum.. canımdan çok sevdiğim evlatlarıma rakip olmak istemem, Buu duygularımı anlayışla karşılyacağınızı umud ediyorum.

[KAPLAN] 03-25-2007 03:01 PM

Alıntı:

flipper tafarından gönderildi (Mesaj 75319)
ben adaylıktan çekiliyorum müsadenizle, aday gösterdiğiniz için teşekkür ederim. genç kardeşlerimi teşvik etmek benim için daha anlamlı olacak. hepsi şevk ve gayretle çok güzel konular hazırlıyorlar, hayranlıkla ve zevkle takip ediyorum ve onlarla her anne gibi iftihar ediyorum.. canımdan çok sevdiğim evlatlarıma rakip olmak istemem, Buu duygularımı anlayışla karşılyacağınızı umud ediyorum.

Söyledikleriniz gerçekten çok güzel şeyler. Ancak burada, kimsenin birbirini rakip olarak göreceğini düşünmüyorum (Tatlı bir rekabet haricinde). Yine de düşüncelerinize saygı duyuyor, ve isminizi anketten kaldırıyorum.

İyi günler...

jojo'slover 03-27-2007 07:20 PM

bende ablacıma yani angelesdreama veriyorum..

speed 04-04-2007 05:24 PM

oyumu ctn ye veriyorm..

mate 04-05-2007 01:41 PM

Not: Ctn_86 adlı üyemiz, kendi isteği üzerine oylamadan çıkarılmıştır...(mate)

[KAPLAN] 04-05-2007 03:09 PM

Hak eden kişilerin listesini oluşturmak için emin olun fazlasıyla çaba harcanıyoruz. Kimseyi kırmamak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ama bu şekilde oylamadan çekilmeler sebep ne olursa olsun, hoşuma gitmiyor.

Bundan sonra ayın üyesi anketi yapılmayacaktır...

Gözyaşı 04-05-2007 07:07 PM

Alıntı:

[KAPLAN] tafarından gönderildi (Mesaj 82350)
Hak eden kişilerin listesini oluşturmak için emin olun fazlasıyla çaba harcanıyoruz. Kimseyi kırmamak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ama bu şekilde oylamadan çekilmeler sebep ne olursa olsun, hoşuma gitmiyor.

Bundan sonra ayın üyesi anketi yapılmayacaktır...

İyi akşamlar kaplan ayın üyesini toplantıda 5,6 kişi belirlenerek kural konur çekilmede olmasın ben böyle düşünüyorum karar sizin hakeden kazansın herkez ayrılıyor iyi birşey değil tabiki şimdiden duyarlı arkadaşlara teşekkürler yinede kararınıza saygı duyuyorum.