![]() |
Familia Tokat |
![]() |
![]() |
#16 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Familia TokatTutsak Anladım çok ağladım Bekledim gecelerce Sevdim ama suçlu gibi Düşürdün cehenneme Bana sen yasaksın sana ben,ben tutsak Anladım çok ağladım Bekledim gecelerce Sevdim ama suçlu gibi Düşürdün cehenneme Bana sen yasaksın sana ben,ben tutsak Dün gece oturup açtım vermiş olduğun hatıra defterini,resmini gördüm birden bire ben hüzün sardı içimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Faydasız bu isyanım Kan revan bak sol yanım Gittin bittim sevgilim Mahvoldu bak hayatım Bana sen yasaksın Sana ben, ben tutsak Faydasız bu isyanım Kan revan bak sol yanım Gittin bittim sevgilim Mahvoldu bak hayatım Bana sen yasaksın Sana ben, ben tutsak Derdime derman olabilecek kimse kalmadı bu dünyada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana son sözüm olsun bana bir daha gelme çünkü kendini sattın ![]() ![]() ![]() ![]() Sanki sen melek miydin ben miydim yanlış olan, Sen mi çok sevdin yoksa az mı geldim aşkına Bana sen yasaksın ,sana ben,ben tutsak Sanki sen melek miydin ben miydim yanlış olan, Sen mi çok sevdin yoksa az mı geldim aşkına Bana sen yasaksın ,sana ben,ben tutsak Sanki sen melek miydin ben miydim yanlış olan, Sen mi çok sevdin yoksa az mı geldim aşkına Bana sen yasaksın ,sana ben,ben tutsak |
![]() |
![]() |
![]() |
Familia Tokat |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Familia TokatVatan Toprak ![]() ![]() Yigitlerin yureginde Milletin dilinde destanlasirsa vatan olur Toprak ![]() ![]() Cihada kosan genclerin Gonullerinde ulkulesirse vatan olur ![]() ![]() ![]() [03 Mustafa] Bu vatan her karisiyla Bizimdir hep bizim kalir Ay yildizli bayragim Gururlu dalgalanir ![]() ![]() [Oguz] Vatanin ugruna can verdik biz izlenecek her yolda kanimiz islenmis ay yildiz bizdeki simge ve icimizdeki dinmeyen ofke Askerimiz beklerken tepede sehit olur tek mermiyle Annelerin gozyaslari dinmezken tum dusmanlar guler olmus ![]() ![]() Gunesin batimindan dogana kadar bir israr var kanimizda Cok zor alin yazimizda 15 ay bilmem kac gun beklerken Tek derken kursun ama olsun Allah inanci mevcuttur Turkiyenin en asil insanlari mahvetmis tum lanet dusmanlari ![]() ![]() Belkide basimizda Ataturk gibi bir lider yok Ama onun gibi amacini gerceklestirecek genclerimiz cok Gecmiste kaybedilen topraklara her yilimiz pozitifken gozler olumsuz bakar olmus Zaten her tarafi ay yildiz bayrakla dusmana batar olmus ![]() ![]() Yeminle baslar yurekte yaralari emin ol sen topraklar birakilmaz Zaten ecdadin kaniyla beslenen bu vatan her kalesiyle Bize ait her karisida bizden sorulur Gelecek torunlara vaad olacak belkide Her genci onden edenede Ne Mutlu Turkum Diyene ![]() ![]() [03 Mustafa] Bu vatan her karisiyla Bizimdir hep bizim kalir Ay yildizli bayragim Gururlu dalgalanir ![]() ![]() [Oguz] Vatanin ugruna can verdik biz izlenecek her yolda kanimiz islenmis ay yildiz bizdeki simge ve icimizdeki dinmeyen ofke Askerimiz beklerken tepede sehit olur tek mermiyle Annelerin gozyaslari dinmezken tum dusmanlar guler olmus ![]() ![]() Gunesin batimindan dogana kadar bir israr var kanimizda Cok zor alin yazimizda 15 ay bilmem kac gun beklerken Tek derken kursun ama olsun Allah inanci mevcuttur Turkiyenin en asil insanlari mahvetmis tum lanet dusmanlari ![]() ![]() Belkide basimizda Ataturk gibi bir lider yok Ama onun gibi amacini gerceklestirecek genclerimiz cok Gecmiste kaybedilen topraklara her yilimiz pozitifken gozler olumsuz bakar olmus Zaten her tarafi ay yildiz bayrakla dusmana batar olmus ![]() ![]() Yeminle baslar yurekte yaralari emin ol sen topraklar birakilmaz Zaten ecdadin kaniyla beslenen bu vatan her kalesiyle Bize ait her karisida bizden sorulur Gelecek torunlara vaad olacak belkide Her genci onden edenede Ne Mutlu Turkum Diyene ![]() ![]() [03 Mustafa] Bu vatan her karisiyla Bizimdir hep bizim kalir Ay yildizli bayragim Gururlu dalgalanir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Familia Tokat |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Familia TokatYalan Oldu [03 Mustafa] simdi kalbimde yanar ozlemin hani nerede guzel gozlerin yanliz benimdin yemin etmistin bak yalan oldu verdigin sozlerin [Oguz] sensizim ![]() ![]() ![]() ![]() benim yanim senin yanin yoksa bende surgunum belirsizim bu gunde yoksun her dakika uzgunum ya don gel artik yok bir care kendimi oldururum yanlizken hep dort duvar arasi akli dengemi kaybettim sensizken ben kac kere oldum kac bin kere ben zikrettim kalmadi sabrim lakin olmadi dargin bitmez sana olan askim hergece bos odalarda tek basima duslerimi seyrettim beklemedik bir anda geldi ve gecti bu sakin treni soz verdik ama olmadi kimse gercek sevgiyi bilemedi tek bir cumlede sen kesip attin tum gecmisi ben bir basima kaldim ofkemden cok kalp kirdim vede sensiz kaldim [03 Mustafa] simdi kalbimde yanar ozlemin hani nerede guzel gozlerin yanliz benimdin yemin etmistin bak yalan oldu verdigin sozlerin [Oguz] ozlemin bu icimi kavurur her gecen gun askimiz gulen yuzun gelir bu gozumun onune nediye taskiniz vakit dar oldu gecenin hep bu saati aglamak zamani benim icin ne yaptin aska kor su gozle bakma sen sen bakma bana sana deli gibi asik gozler doner aksin zalim her kavgayi beslersin ama hicbiri sen gibi nankor olmadi sahi ellerden gor ben gibisini cok beklersin oysa bulamazsin belki bulursun hic zannetmem kimseleri yerime koyamazsin birgun sen bana doneceksin buna eminim ama cok gec olacak o gun gelecek donmus cesedimi bana aglarken bulacaksin nerde hata yaptim bilemem ama sanki dipsiz kuyu gibiyim bendede hata var olsada buna kimse katlanamaz [03 Mustafa] simdi kalbimde yanar ozlemin hani nerede guzel gozlerin yanliz benimdin yemin etmistin bak yalan oldu verdigin sozlerin |
![]() |
![]() |
![]() |
Familia Tokat |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Familia TokatYalan Sevgilim Yemini Sen Bozdun Dünyamı kararttın Zalim Sevqili Yemini Sen Bozdun Günahı Senin Dünyamı kararttın Zalim Sevqili Sözümde Hep Durdum Sucum Ne Benim Kalbimi Kanattın Yalan Sevgili Yenimi Sen Bozdun Sözümde Hep Durdum Sözümde Hep Durdum Sucum Ne Benim Boş Hayal İcinde Sana bakar Bu Gözlerim Derin midir Yerin mi Kalbimin İcinde saklı gözlerin aglar iken duyamadım söyle neydi nedenimiz Derinden yaraladın bu kalbi simdi kaldı caresiz Yeminle Başlamıştık Sence kİm Sözünde Durmayan Nedensiz Ayrılık Budur Sen Degilmi Suclayan kefilsiz aşkı başlatan da var hata hep Can Sıkan ÖnLem almalıydım Cünkü Sendin Hep Kazık Atan ilgisiz OLan Sözde Ben Mişim Sus lafımı Kesme Sevmiyordun Madem Beni aRtık Görmesen Telafisiz hataların Birikti Şansın Yok Daha idare Ettim her Seferde Bende İnsanım AnLa Günahı Sende kaldı Sen Acımasız Yemin Bozan Tanımadım Bi Anda NanköR arkamdan kuyu kazan Bıktım Artık Bitsin Artık Ben Pes ettim artık bak yukarda ALLLAH kork biraz ıslah etsin cok yazık Yemini Sen Bozdun Günahı Senin Dünyamı kararttın Zalim Sevqili Sözümde Hep Durdum Sucum Ne Benim Kalbimi Kanattın Yalan Sevgili Yenimi Sen Bozdun Sözümde Hep Durdum Sözümde Hep Durdum Sucum Ne Benim Elime Bir Kalem Kagıt mecal yeterse Yazarım hep Sayfalarca Karaladım ve Silemem Artık Cok Sebep gecelerim karanlık bir o kadarda yalnızım Sigara Dostum Oldu ve Hiç de Dagılmıyor Efkarım Bosuna Cabala Onca Yıl üstelikte Terkedil Bence Kişiligin Yüzünden Kaldım İşte Sersefil Tek Başıma Derbeder Su Halimden Kime ne zalim Yine Biriyle Mazimi Döktüm Karadenize Sabahlar oldum artık uykular Firari Der Ve Sen Soyut İken Ve Bende Bir Somut Beden Neden Ölüm Denince Bir cekinme Olmuyor asıL yaşam derinden korkutan ve Sevdim bir kez Yok mu Beni Kurtaran Hayallerim Yıkıldı 1 umutlarım Tükendi 2 bak Sevginde bitti 3 Bırakıp Gitmenle 4 Goller yanlıs oldu Bir geçerli Nedenin Olmalıydı Hemde Sözünü Tutmayanda Ben Olmalıydım amaa ![]() ![]() ![]() ![]() Yemini Sen Bozdun Günahı Senin Dünyamı kararttın Zalim Sevqili Sözümde Hep Durdum Sucum Ne Benim Kalbimi Kanattın Yalan Sevgili |
![]() |
![]() |
![]() |
Familia Tokat |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Familia TokatYalvarma Kapanıp Dizime Yalvarma Sakın Seni Unutmaaam Yakındır Yakın Hatırla Gidince NasıL Dayandın Vefasız Sevginden Artık Usandım Hep beni Üzerek Tepeledin Aşkımı Seni Sevmiştim ama Sonu Farklı Sakın Ha da Dizime de kapanayım Deme Yüzüm yok Ama Yinede Aman deneme Deli Sevdayı Gömdü Mezara Belki de geldik nazara Cana Yakın Kalbimi Yaktın Acıma Sen Mi Geldin İnsafa Hep Zırvala Artık İnanmam Dayanma Gücümü bitir Sonra Da Af Dile Sen Padişah Kızı Olsan Bile Su Kadarcık Degerin yok Bunu Bil Evinin Kızı Ol Takılma Peşime Sana Daha Şans Yok ve De Kapı Kapalı ve bana artık ugrama Hadi ArTık AGlama Boşa akan Göz yaşını sileni Bulursun Vefasız Sevgini Vermiş Olursun Kapanıp Dizime Yalvarma Sakın Seni Unutmaaam Yakındır Yakın Hatırla Gidince NasıL Dayandın Vefasız Sevginden Artık Usandım Sana Yine Kanarak Sevecegim Sanma Geri gelmişsin ama bil boşuna Derin Bi Derya Bense İçinde Boguluyor Bedenim Bak Sessizce Kapanma Dizime Boşver Kalsın Adını Anarsam batsın bu adım Geri Dönüp Ardına Bakma Bitti Sevgimiz vardı silindi Bitti Kuruyan Yaprak Geri Yeşerirmi kalbim Yaralı Geri Düzelir mi sen Ne yaparsan Yap ama artık Degerin Kalmadı çöp Gibi ARtık Şans VermişTim ama yine aYnı Düzelen birşey olmadı gayrı Usanıp Bıktım Kapanma Dizime ARama Ve SorMa Görünme Gözüme Kapanıp Dizime Yalvarma Sakın Seni Unutmaaam Yakındır Yakın Hatırla Gidince NasıL Dayandın Vefasız Sevginden Artık Usandım |
![]() |
![]() |
|