![]() |
İçimde Kaldı.. |
![]() |
![]() |
#17 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimde Kaldı..Dostun üzüntüsüne acı duyabilirsin ![]() ![]() ![]() Sadece çocukken güler insan, diğerleri palavra ![]() ![]() ![]() Karşılık beklemeden seven,ömrünü veren,ölüme bile gözü kapalı giden tek canlıya "ANNE" denir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İçimde Kaldı.. |
![]() |
![]() |
#18 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimde Kaldı..[size="4">Gözlerini kaçırarak "][/size] |
![]() |
![]() |
![]() |
İçimde Kaldı.. |
![]() |
![]() |
#19 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimde Kaldı.."İlginç ama bluetooth gibidir erkekler ![]() ![]() ![]() "Yanında seni ısıtacak biri varsa,üşümek gerçekten güzeldir ![]() ![]() "Kadının ağzına küfürü yakıstıramayan erkek; Her cümlenin sonuna koyduğu 'o sözü kutsal bi alıntı mı sanıyor" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İçimde Kaldı.. |
![]() |
![]() |
#20 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimde Kaldı..Nereye tutunsam düşüyorum ![]() ![]() "İnsan seviyorsa karşılık görmese bile herşeyden vazgeçip onunla uğraşır, Uğraşmıyorsa sevmekten vazgeçmiş demektir ![]() ![]() "Nedir bilemiyorum; Sana bakınca kendimi görüyorum, sana gelirken kendimden gidiyorum; Ve senden giderken kendime gelemiyorum" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İçimde Kaldı.. |
![]() |
![]() |
#21 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimde Kaldı..Eğer " unutmak " 7 harfi yanyana getirmek kadar kolay olsaydı, biz de 5 harfi yanyana getirip " mutlu " olurduk ![]() Bir gün gelir, dünyanın bir yerinde yıllarca senin haberin olmadan yaşamış birine bütün hayatını anlatmak istersin ![]() Bir Kadın '' aşka inanmıyorum '' derken, aslında tek bir şey söylemek istiyordur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İçimde Kaldı.. |
![]() |
![]() |
#22 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimde Kaldı..İnsan ulaşamadigi herşeyin "delisi", ulaştığı herşeyin "nankörüdür" ![]() ![]() Dediler ki: Gözden ırak olan gönülden de ırak olur ![]() ![]() "Hiç kimse uzun süre evli kalmadıkça gerçek aşkın ne olduğunu anlayamaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İçimde Kaldı.. |
![]() |
![]() |
#23 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimde Kaldı..Bütün kadınlar melektir aslında ![]() ![]() ![]() ![]() Sakın bir erkekten değişmesini beklemeyin ![]() ![]() Karşılıklı konuşup duyduklarınızla mutlu oluyorsanız bunun adı sevgidir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İçimde Kaldı.. |
![]() |
![]() |
#24 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimde Kaldı..Her şeyin bi fiyatı, Her insanın bi değeri vardır ![]() ![]() Ucuz insanlar dürüstlüğün yanına bile yaklaşamazlar ![]() ![]() ![]() ![]() "Aslında iyi insan ya da kötü insan yok ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İçimde Kaldı.. |
![]() |
![]() |
#25 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimde Kaldı..[b]En büyük acı, başkaları ile paylaşmaya cesaret edemediğin acıdır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İçimde Kaldı.. |
![]() |
![]() |
#26 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimde Kaldı.."Erkekler güzel kadınları severler; ama kadınlar, sevdiği erkekleri yakışıklı bulurlar ![]() Aşk karşılıklı olmak zorunda değil ! "Tamam, beni sevmesin; ama hiç kimse ona dokunmasın" diyebiliyorsan, aşk bu işte ![]() Vücudunun %70 i su olan bir canlının nasıl olurda içi yanar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İçimde Kaldı.. |
![]() |
![]() |
#27 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimde Kaldı..Bende bilirdim "dur gitme" demeyi; ama morgta yatan bir cesede "kalk gidiyoruz" demek gibi birşey olurdu bu ![]() Üşüyor musun ? Üzülme bee ! gel yanımα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Eskiden kızlar ' aşk adamı ' arıyorlardı, şimdilerde adam olsun yeter diyorlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İçimde Kaldı.. |
![]() |
![]() |
#28 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimde Kaldı..Asalet; Boyda değil, soyda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gideni tek kalemde siler biri, kimi aklından çıkaramaz sevdiğini ama unutma ki giden için ağlanmaz, çünkü göze almıştır herşeyi [P ![]() Cumhuriyet dediğin, korkak babalar tarafından kaybedilir, yürekli evlatları tarafından geri alınır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İçimde Kaldı.. |
![]() |
![]() |
#29 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimde Kaldı.."Yalancılık; meslek dalı olarak ilan edilmeli artık, çünkü çok fazla ustası var" ![]() "Giden sevgiliden kalan birkaç fotoğrafsa seni ayakta tutan; bir bitki ile aynı şeydir yaptığın, foto'sentez" ![]() ![]() ![]() Tahterevallinin diğer ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara; canımın sıkıldığında kalkabileceğimi söyleyin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İçimde Kaldı.. |
![]() |
![]() |
#30 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimde Kaldı..Kendisine 40 can verilse 40'ınıda aynı kız uğruna feda edebilecek tek erkek vardır ![]() ![]() ![]() Aslında sürekli tebessüm edenler, içten içe acı çekenlerdir ![]() Birini sevmek istiyorum; hiç kimseyi sevmediğim gibi, Biri sevsin istiyorum beni, hiç sevilmediğim gibi ![]() |
![]() |
![]() |
|