![]() |
İçimde Kaldı..
"Kelebek gibidir aşk. Peşinden koştukça senden kaçar. En iyisi bırak uçsun, Belki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna konar" [M.Kenter]
"Hayat bazen insanları, birbirleri için ne kadar çok şey ifade ettiklerini anlasınlar diye ayırır". [Paulo Coelho] "Sevgilin geçmişini sormuyorsa; merak etmediğinden değil, Sıranın kendi geçmişine geleceğini bilmesindendir". [W. Golding] |
İçimde Kaldı..
[size="3">Unutamıyorsan umursama.. Çünkü hayat değil, sen hayatı üzmelisin; İşte bu yüzden altını çizdiklerinin, bazen üstünü çizmelisin"][/size]
|
İçimde Kaldı..
[size="3">"][/size]
|
İçimde Kaldı..
Herkes bıraksın "senin için ölürüm" laflarını. Önce kendiniz için yaşamayı öğrenin, sonra başkası için ölürsünüz .
|
İçimde Kaldı..
Pek umursamıyorum kimseyi, sadece gülüyorum içimden. Çevremdeki insanlardan değil, İnsan gibi görünen varlıklar yüzünden .
Beni, annem kadar sevecek ve babam kadar merak edecek hiç kimse yoksa eğer; kimse bana aşk'tan bahsetmesin . [A. Nesin] "Basit erkek, bütün bayanlara güzelsin demeyi tercih eder. Basit kadın buna inanır, zor kadın güler ve geçer. hayat devam eder". [Bukowski] "Kıskançlık felan değil ki bu. Benim olanı başkasıyla paylaşamam. O kadar" ! [Yılmaz Erdoğan] |
İçimde Kaldı..
LoSt_LoVe´isimli üyeden Alıntı Herkes bıraksın "senin için ölürüm" laflarını. Önce kendiniz için yaşamayı öğrenin, sonra başkası için ölürsünüz . İşte budur diyorum |
İçimde Kaldı..
berenn´isimli üyeden Alıntı İşte budur diyorum Bende özellikle onu ayrı yazdım zaten.Ne kadar doğru bir söz dimi |
İçimde Kaldı..
Uzaktan seviyorum seni.. Kokunu alamadan, boynuna sarılamadan, yüzüne dokunamadan.. "Sadece seviyorum"
AŞK BU OLSA GEREK |
İçimde Kaldı..
İçine rastgele atılmış eşyalardan oluşan çantadaki telefonu, tek eliyle ve bakmadan bulabilen o muhteşem kişiye kadın denir". [Can Dündar.]
Aslında kadın su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkekler, hatayı kendilerinde aramalıdırlar.. [Bob Marley] Allah parmaklarımızın arasında boşluk bırakdı.. Bizim için yaratılan kişi gelip o boşluğu doldursun diye. [Aziz Nesin] |
İçimde Kaldı..
[size="3">Terkeden kişinin gittiği yerde aradığını bulamayınca dönüp "][/size]
|
İçimde Kaldı..
[size="4">Bazen ona bişeyler yazarsın, yazar silersin.. yazar silersin.. O hiçbirini okumamış olur; ama sen hepsini söylemiş olursun"][/size]
|
İçimde Kaldı..
[size="4">"][/size]
|
İçimde Kaldı..
[size="3">"][/size]
|
İçimde Kaldı..
[size="4">"][/size]
|
İçimde Kaldı..
[size="4">"][/size]