![]() |
Cevap : Günün Fıkrası :) |
![]() |
![]() |
#271 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Yazı - tura Temel üniversite sınavına girmiş ![]() ![]() ![]() ![]() "Bütün sorular için yazı-tura atıyorsun, hala bitiremedin mi? "Ben mi? Ben 1 saat önce bitirdim ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Asansör Temel asansöre binmiş ve başlamış beklemeye bir müddet sonra Dursun girmiş asansöre, bakmış Temel bekliyor oda beklemiş ![]() Bu arada biri daha binmiş ve neden beklediklerini sormuş ![]() "Görmüyor musun burada 4 kişiliktir yazıyor ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Af Başkan Temel, bir hapishaneyi ziyaret etmiş ![]() ![]() O tek mahkum, şeytana uyup bir suç işlediğini, cezasını hak ettiğini söyleyince Temel hapishane yöneticilerine dönerek: "Bu adamı serbest bırakın, öteki masum insanların ahlakını bozmasın!"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Yardım Oymakbeyi, izci adaylarını karşısına toplamış, onlara izciliğin ilkelerini anlatmaya çalışıyordu: "Bakın çocuklar", dedi ![]() ![]() ![]() Ertesi sabah Oymakbeyi çocukları toplayıp sordu: "Söyleyin bakalım… Dün ne gibi bir iyilik yaptınız?" Bütün çocuklar, hep bir ağızdan: "Yaşlı bir kadının karşıdan karşıya geçmesine yardım ettik efendim ![]() Adamcağız şaşırdı: "Hepiniz mi?" "Evet efendim, hepimiz birden ![]() "Neden?" Çocuklardan biri cevap verdi: "Kadın karşıdan karşıya geçmek istemiyordu ve ısrarlıydı, ondan efendim!"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Paraşüt Temel paraşüt satıyormuş ![]() "Beyefendi bu paraşütle 40000 fitten atladık diyelim ![]() "Evet ![]() "Açılmazsa ne olacak?" "1 ![]() ![]() "Ya açılmazsa?" "2 ![]() ![]() "Ya açılmazsa?" "Kardeşim 3 ![]() ![]() "Tamam beyfendi 3 ![]() "Eeee amma uzattın, getir değiştiririz ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Mercedes-Benz Temel Istanbul da bir is yeri açar ve isler tikirinda gidince altina hemen Mercedes marka bir araba çeker ![]() - Temel oglum, baban öldi ![]() ![]() Temel arabaya atlar ve hemen yola koyulur ![]() ![]() Neyse, babasinin cenazesini kaldirirlar, aksam annesinden izin ister ve isleri yüzünden hemen Istanbul a dönmesi gerektigini söyler ![]() sonra Istanbul a telefon açip yaninda çalisanlara : - Usaklarim, benceliyoryum beni karsulayun ![]() Usaklar bekler Temel gelmez ![]() ![]() yok ![]() ![]() ![]() - Patron 6 saatte gittin, 4 günde döndün ![]() ![]() Temel bunun üzerine usaklaruna döner ve der ki : - Ula usaklarum bu Almanlari anlamiyorum ![]() ![]() ![]() koymuslar, sanki isin geri dönüsü yok gibi geri fitesten sadece 1 tanecik koymuslar ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
aksel
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Cehennem Cemal askere gidiyor diye annesi ağlıyormuş ![]() "Ne ağlıyorsun,geri hatta kalırsa bi mesele yok, cepheye giderse iki ihtimal var, ya yaralanır, ya yaralanmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
aksel
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Baba parası Kayserili Oğul, babasından para ister: "Baba 500 bin lira verir misin?" Baba: "Ne? 400 bin mi? Ne yapacaksın oğlum 300 bini? 200 bin neyine yetmiyor? Al sana 100 bin yeter ![]() ![]() Oğul pişkin pişkin gülerek: "Bana zaten 50 bin lira lazımdı" der ![]() Baba: "Bak kerataya, sahte para vermesem kazıklayacaktı beni ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
aksel
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)5 dakika İki sarhoş mezarlığın duvarına yaslanmış içiyorlarmış, birden karşıdan bir cenaze görünmüş ![]() Sarhoşlardan biri merak edip, gidip sormuş: "Nesi vardı? Neden öldü?" "Bu adam hep içerdi, hep sarhoş gezerdi, ayyaşın biriydi!" cevabı üzerine, arkadaşının yanına gidip, "O da bizim gibi çok içiyormuş" der ![]() ![]() Biraz sonra başka bir cenaze görünür köşeden, yine aynı sarhoş merak edip koşar cenazenin yanına ve sorar: "Neden öldü?" "Takdir-i ilahi, hiç içki içmez- sigara bilmez bir adamdı!" der beriki… Sarhoş, koşa koşa arkadaşının yanına gelir: "Boşversene allah aşkına içelim biz ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Sinek Bar Temel Istanbul a ilk kez gelmis ve Bebek koyunda methedilen sinek bari arayip durmus ![]() ![]() kendine düsünmüs "Ya bu sinekli barin ne özelligi var herkes methetti hiç bir özelligi yok" ![]() altindanmis ve piril piril parliyormus; "Demek buranin özelligi buymus ![]() ![]() ![]() ![]() Geri dönüp içkisini içmis ![]() ![]() gitmis ki altin pisuvar orada yokmus ![]() ![]() çatmis : "Hani buranin altin pisuvari kardesim bir özelliginiz vardi o da yok simdi" ![]() aksam senin saksafona iseyen adami buldum" ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
aksel
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Cin Adamın biri Kaliforniya'da sahil kıyısında yürürken bir şişe bulur ![]() ![]() "Beni şişe içinde hapsolmaktan kurtardın, şimdi benden bir şey dile ![]() ![]() Adam düşünür taşınır: "Ben," der "hayatım boyunca Hawai'ye gitmek istedim ama beni deniz tuttuğu için gemiye binemiyorum, uçaktan da cok korkarım ![]() ![]() Cin düşünür, "Bak, bu gerçekten muazzam bir iş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam tekrar düşünür ![]() ![]() ![]() Cin sorar: "Yolu iki şerit mi istiyorsun yoksa dört mü?"
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Aksam Serinligi Rus kozmonotu Yuri Gagarin in aya ayak basmasindan sonra yapilan tartismaya katilan Temel, olaylara küçümser bir havada yaklasmakta ve bu arkadaslarinin da garibine gitmektedir ![]() - "O da pisey midur, piz yakunda günese gideceguz ![]() ![]() ![]() Sohbete katilanlarin gözleri faltasi gibi açilir ve içlerinden biri : - "Oraya gidemezsiniz iste!" der, "Çünkü orasi çok sicaktir ![]() Temel, hiç lafin altinda kalir mi? - "Piz de gündüz gitmeyeceguz ya, aksam serunlugunda gideceguz ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
aksel
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)3 Zarf Bir şirketin eski genel müdürü kovulmuş, yeni bir genel müdür atanmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarfta şöyle yazıyordu: "Kendinden önceki müdürü suçla ![]() Yeni müdür hemen bir basın toplantısı ayarladı ve sorunlar için kendinden önceki müdürün politikalarını suçladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarfta şu yazıyordu: "Şirketi yeniden organize et ![]() Yeni müdür reorganizasyonu uygulamaya koydu, sorun çözüldü ![]() ![]() ![]() "3 zarf hazırla…"
|