![]() |
Cevap : Günün Fıkrası :) |
![]() |
![]() |
#256 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Ana tarafından İstanbul'da bir berberde, Dursun Karadenizlilerin çok cesur erkekler olduğunu, sabunsuz traş olduklarını iddia edip ilk denemeyi biraz zor ve acılı da olsa kendisinde yaptırmış ![]() Dursun'un traşı acı içerisinde bittikten sonra Temel koltuğa oturunca berber: "Siz de Karadenizlisiniz, sizinki de mi sabunsuz?", diye sorunca Temel, "Ben ana tarafından İstanbulluyum ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
aksel
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Bir savaş gemisi karanlık ve sisli bir gecede yol alıyormuş ![]() ![]() "Derhal rotanızı 30 derece doğuya çeviriniz!" Karşıdan anında cevap gelmiş: "Sen rotanı 30 derece batıya çevir!" Komutan şaşırmış, biraz da sinirlenmiş, mesajı tekrarlamış: "Rotanı derhal 30 derece doğuya çevir, emrediyorum!" Karşıdan cevap: "Asıl sen rotanı 30 derece batıya çevireceksin!" Komutan öfkeden küplere binmiş, bir mesaj daha yollamiş: "Ben 30 yıllık kaptanım, sana son kez emrediyorum, rotanı 30 derece batıya çevir!" "Sen 30 senelik kaptansan ben de 20 senelik denizciyim, sen rotanı 30 derece doğuya çevir!" Komutan, o kadar sinirlenmiş ki, hemen mürettebata bütün topları ateşe hazır hale getirmelerini emretmiş ve son kez bir mesaj göndermiş: "Burası bir savaş gemisi, derhal rotanı 30 derece batıya çevirmezsen ateşe başlayacağız ![]() "Buras da bir deniz feneri ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
aksel
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Tetris Temel, bir binanın aşağısında durmuş, arkadaşlarını da çatıya çıkarmış ![]() "Sen iki kolunu da yana açıp atla!" Birinci, Temel'in dediğini yapıp atlamış ![]() "Sen sağ kolunu yana aç öyle atla!" İkinci de Temel'in dediğini yapmış ![]() Üçüncüye de: "Sen de iki kolunu yana yapıştır öyle atla!" demiş, o da Temel'in dediğini yapmış ![]() "Kardeşim siz ne yapıyorsunuz Allah aşkına?" Temel dönmüş: "Ne var? Tetris oynuyoruz ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
aksel
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Yumurta sorunu İskoçyalı'nın tavuğu İngiliz'in bahçesine yumurtlamış ![]() "Tavuk benim, yumurta da benimdir" diyor ![]() Diğeri: "Benim bahçem, dolayısı ile yumurta da benimdir ![]() "Bu böyle sürer gider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İyice bir abanıp İngiliz'in bacaklarının arasına bir tekme atar ![]() ![]() "Al senin olsun, bir yumurta için değmez ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
aksel
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Tahmin Bir delikanlı heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istediğini ve kızı onunla tanıştırmak istediğini söyler ![]() ![]() ![]() ![]() "Tahmin ettin mi?" diye ![]() Anne duraksamadan cevap verir: "Ortadaki kızıl saçlı olan ![]() Oğlan hayretle annesine sorar: "İnanılmaz, nasıl bildin?" Anne cevap verir: "Bir tek ondan hoşlanmadım ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Üzüntü Yasli milyonerin genç ve güzel karisi ölmüstü ![]() sevgilisi o kadar yirtinip dövündü ki, yasli koca dayanamadi ve yanina gitti; - Üzülme delikanli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Bijon Arabanın lastiği tam akıl hastanesinin önünde patlar ![]() ![]() Hemen dışarı çıkar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olayı en başından beri akıl hastanesinin demir parmaklıklı penceresinden izleyen bir akıl hastası adama seslenir: "Sen ne yapıyorsun orada öyle?" "Sorma birader, lastik patladı ve değiştirirken bijonları mazgala düşürdüm ![]() "Düşündüğün şeye bak! Diğer lastiklerden birer tane bijon çıkar ![]() ![]() Adam hemen denileni yapar ve akıl hastanesindeki deliye seslenir: "Senin ne işin var allah aşkına tımarhanede?" "Sor mu bu şimdi? Biz burada delilikten yatıyoruz kardeşim, salaklıktan değil ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Kedi Adam, karısının kedisinden nefret etmektedir ![]() ![]() ![]() Ertesi hafta daha uzağa bırakır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Alo? Necla kedi evde mi?" "Evde ![]() "Versene şunu bana ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Pantolon Adamın biri yolda yürürken, önünden yürüyen başka bir adama gözü takılmış ![]() ![]() Adam en sonunda dayanamayıp önden yürüyene sormuş: "Beyefendi birşey sorabilir miyim? "Buyrun ![]() "Afedersiniz ama dikkatimi çekti, dayanamadım ![]() "Ben size bir soru sorabilir miyim? "Buyrun ![]() "Siz bacağınız kaşındığında pantolonunuzu mu çıkarıyorsunuz?"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Barmen Bir adam bara girer ve barmene: "Herkese benden bir içki, sen de iç bir tane ![]() ![]() Barmen "Peki efendim" diyerek bardaki herkese birer içki verir, kendisi de bir tane içer ![]() ![]() ![]() Ertesi gün aynı adam yine gelir, barmene döner; "Herkese benden bir içki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
aksel
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Futbol Bir futbol fanatiği birgün arkadaşının ziyaretine gider ![]() ![]() "Bana bir iyilik yap ve öbür tarafa gittiğinde orda da futbol var mı yok mu diye haber ver ![]() Arkadaşı tamam der ![]() ![]() ![]() Hayalet: "Sana bir iyi bir de kötü haberim var, ilk önce hangisini söyleyeyim?" Fanatik: "İyi haberden başla ![]() "İyi haber; her carşamba arkadaşlarla maç yapıyoruz ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Dudak Izleri Bir kiz yurdunda söyle bir sorun yasanmaktadir ![]() sürdükten sonra aynayi öperek dudak izi birakmaktadirlar, bunlarin temizlenmesi sorun olmaktadir ![]() tuvaletleri temizleyen hademeyi tuvalete toplar ![]() konusma yapar : - Bazilariniz dudaklarina ruj sürdükten sonra aynalari öperek dudak izi birakiyorlar ![]() ![]() zorlandigini hepberaber izleyelim ![]() ![]() ![]() Sonra bir isareti ile hademe firçasini klozetlerden birine daldirip aynayi temizlemeye baslar ![]() rastlanmaz ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Derin mi? Temel, dere kenarında oturuyormuş ![]() olmadığını sormuş ![]() "Derin değildir geçebilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Hani derin değildi kardeşim!" "Abi vallahi benim suçum yok, demin bir ördek geçiyordu su da beline geliyordu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
David
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :):) Akıllı insanın hali başka oluyor yahu! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Günün Fıkrası :)Tanısana hadi Biyoloji dersinden yapılacak sınav için sınıftaki herkez acayip çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş ![]() ![]() Hocada başlarında bekliyorken demiş ki, "Bu mikroskoplarda lamda bir böceğin bacağı var, sınavınız bacağından böceği tanımak" Tabi hemen itirazlar ama fayda etmemiş, hoca dediği dedik ![]() ![]() ![]() ![]() Hoca arkasından seslenmiş "Kimsin bakalım sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?" Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış -"Tanısana hadi tanısana kim olduğumu ![]()
![]() |
![]() |
|