Cevap : Günün Fıkrası :) |
02-22-2009 | #241 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Sıfırdan Yüze Üç adam barda oturmuş konuşuyorlarmış Birincisi demiş ki: "Karıma öyle bir hediye aldım ki, 6 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor" Diğerleri anlamamışlar "Ne aldın?" diye sormuşlar "Beyaz bir Porsche aldım Çok mutlu oldu" diye cevap vermiş İkinci adam demiş ki: "Ben de geçen doğum gününde karıma 4 saniyede 0'dan 100'e çıkan birşey almıştım" Hemen anlamışlar tabi "Vaay, yoksa Ferrari mi aldın?" Adam gülümsemiş: "Evet, kıpkırmızı bir Ferrari aldım Gerçekten de ona çok yakıştı" demiş Bu sefer üçüncü adama sormuşlar: "Peki sen ne aldın karına?" Adam: "Ben öyle birşey aldım ki; sadece 2 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor" Adamlar şaşırmışlar: "Atıyorsun!" demişler, "Öyle bir araba olmaz ki?!" "Araba aldığımı kim söyledi?" demiş adam Diğerleri: "Ne aldın peki?" diye sormuşlar Adam cevap vermiş: "Baskül"
02-23-2009 | #242 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Bebek gibi Huzurevinin bahçesinde iki tonton yaşlı adam bi banka oturmuş laflıyorlarmış: "Aaah ah Yaş oldu 73 Elim ayağım tutmuyor, her tarafım ağrıyor Benle aynı yaşta değil misin sen? Kendini nasıl hissediyorsun?" "Yeni doğmuş bir bebek gibi" "A aa! Nasıl yani?" "Kafamda saç yok, ağzımda diş yok, galiba az önce de altıma kaçırdım"
02-24-2009 | #243 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Duyma Bozukluğu Adam doktora gider : "Doktor bey, galiba karımda işitme kaybı başladı Ne yapabiliriz?" Doktor : "Eve gittiginiz zaman, karınızın arkasında, biraz uzakta durun Normal bir sesle ona soru sorun Eger sizi duymazsa biraz daha yaklaşın ve sorunuzu tekrarlayın Hangi mesafede duyduğunu tespit edelim, ona göre bir tedavi uygularız" Adam eve döner Karısı mutfakta yemekle uğrasmaktadır Adam mutfağın kapısında durur ve normal bir sesle: "Hayatım, ne yiyoruz bu akşam?" diye sorar Karısı cevap vermez Adam bir iki adım atar ve bir kez daha sorar: "Hayatım, ne yiyoruz bu akşam?" Karısı yine cevap vermez Adam kadının dibine kadar gelir ve tekrarlar: "Hayatım, ne yiyoruz bu akşam?" Karısı öfkeyle dönerek cevap verir: "Üçtür köfte diyorum ya!"
02-25-2009 | #244 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Tatlı mı? İki akıl hastası havuzun başına gelirler, biri hemen havuza atlar, suyu içer, azıcık içtikten sonra tükürür bunu gören diğer akıl hastası: "Ne yaptın sen şimdi?" der Havuzdaki hasta: "Geçen gün iki şeker atmıştım, tatlı oldu mu diye bakıyordum ama olmamış" der Dışardaki hasta: "Sen deli misin nesin yahu, karıştırsana…"
02-26-2009 | #245 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)İki sarhoş İki sarhoş yolda gidiyorlarmış Arabayı kullanan sormuş: "Şehre yaklaştık mı?" "Evet, az yolumuz kaldı" "Nereden anladın?" "Nereden olacak, gitgide daha çok insanı eziyoruz da ondan"
02-27-2009 | #246 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Pratik çözüm Adamın biri psikologa gitmiş ve sıkıntısını anlatmaya başlamış: "Geceleri uyuyamıyorum efendim, sürekli yatağın altında biri varmış gibi geliyor Yatağın altına iniyorum, bu seferde sanki yatağın üzerinde birileri varmış gibi geliyor" Doktor: "Alt aylık bir çalışma sonucu bu sorunu hallederiz" demiş "Peki vizite ücreti ne kadar?" diye sormuş adam "Seans başı 50 dolar haftada üç seans" diye cevaplamış doktor Adam da fiyatı duyunca hemen kalkıp çıkmış muayenehaneden Doktor, bir kaç ay sonra sokakta hastaya rastlamış alaycı bir tavırla gülerek: "Ne oldu hastalıktan kurtulabildin mi?" diye sorunca adam da gülerek: "Evet hem de bir şişe şaraba hallettim" Doktor çok şaşırmış: "Nasıl yani?" "Sizden çıktıktan sonra birahaneye uğradım, biramı içerken yanımdaki berduşla dertleştik, ona bir şişe şarap ısmarladım, o da bana karyolanın bacaklarını kesmemi tavsiye etti"
02-28-2009 | #247 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Çok hastayım Temel doktora gitmiş ve şikayete başlamış: "Hastayım doktor, çok hastayım, vücudumun her yeri ağrıyor, nereme dokunsam sızım sızım sızlıyor, dökülüyor" Doktor: "Nasıl hastalık o, tüm vücudunu saran ağrıtan?" Temel parmağının ucuyla kafasına dokunmuş "Ay ay ay…" Sonra göğsüne parmağını basmış ve yine acıyla bağırmış Sonra beline, yine acıdan allak bullak olmus, sonra bacaklarına Temel parmağını neresine dokundursa ağrıyla irkiliyormus Doktor daha fazla dayanamamış: "Ver bakayım şu elini" demiş; "Bak oğlum senin parmağın kırık…"
02-28-2009 | #248 |
JOKER
|
Cevap : Günün Fıkrası :)oda güzeldi be :D
03-01-2009 | #249 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Trafik kazası Kaza yerinin etrafını önce polis kordonu sonra da büyük bir meraklı kalabalığı çevirmişti Gazetesine, iyi bir kaza fotoğrafı yetiştirmek isteyen uyanık foto muhabiri çemberleri aşamayınca: "Yol verin! Yol verin! Ben kaza kurbanının oğluyum!" diye bağırmağa başladı Kenara çekilip yol verdiler Foto muhabiri yaklaştı Arabanın önünde bir eşek yatıyordu
03-01-2009 | #250 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Hemşerim Karadenizli misun?"
Temel Londranın ortasında, sokakta İngiliz giyimli, -melon şapkalı, elinde şemsiye, bir adama yaklaşır Adamın yüzü ve burnu tam Karadeniz tipli Temel sorar; -Hemşerim Karadenizli musun? Adamdan cevap yok! -Hemşinli misun? Trabzonli musun? Gene cevap yok Nihayet, -Rizeli misun? diye sorunca, adam patlar: -İncilizum, İnciluz
03-03-2009 | #251 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Pazarlık Kayseri'de bir ilkokulda matematik dersinde öğretmen öğrenciye sormuş: "Altı kere altı?" "Otuz dokuz" "Otur, sıfır" diye bağırmış öğretmen Öğrencinin bir arkadaşı dönüp merakla sormuş: "Ya bildiğin halde neden otuz dokuz dedin?" "Pazarlık edecektim, anlamadı"
03-04-2009 | #252 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Rejisör Temel rejisör olmuş İlk filmini yönetiyor Filmin kahramanı rol gereği vurulup ölecek Ancak, Temel aktörün oyunundan memnun değil Sinirlenmiş bağırıyor: “Daha canlı öl kardeşim, daha canlı!"
03-05-2009 | #253 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Üniforma Zararsız bir akıl hastası ile bir polis bir handa, aynı odada misafir olurlar Akıl hastası hancıya sabah erken yola çıkması gerektiğini söyler ve sabah ezanında uyandırılmasını rica eder Hancı akıl hastasını istediği vakitte uyandırır Karanlıkta giyinmeye çalışan akıl hastası yanlışlıkla polisin üniformasını giyer ve yola koylulur Epey yol katettikten sonra ortalık aydınlanınca üzerindekileri fark eder ve çok sinirlenir: "Vay aptal hancı! Benim yerime polisi uyandırmış!"
03-06-2009 | #254 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Yine ben geldim Temel çok hastadır Derdini yakın arkadaşı Dursun'a açar: "Çok kötüyüm Dursun Kime gittiysem çare olmadı" "Ya Temel, benim bi doktor tanıdığım var İyi edemediği hasta yoktur Hem de ikinci gidişte yarı ücret alır" Ertesi gün Temel, doktorun muayenehanesinden içeri girer ve: "Merhaba doktor bey Yine ben geldim!"
03-07-2009 | #255 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Uçak fabrikası Uçak fabrikasında yeni bir tasarım Herşey mükemmel İlk test uçuşu fakat uçağın kanatları gövdeyle bağlantı yerinden kopuyor Tüm ekip enkazın başında Birisi "kanatla gövdenin birleştiği yerlere delik delin" diyor Yeniden hesaplamalar, iki yıllık çalışma, test uçuşu Ne yazık ki akıbet aynı Kanatlar yok Fabrikaya taşınan enkazın başındaki acayip adamdan aynı öneri "Delik delin kardeşim" Üçüncü denemenin de akıbeti aynı olunca proje sorumluları acayip adamın dediklerini uygularlar Sonuç tam bir BAŞARI İnanılmaz bir sağlamlık Acayip adamı fabrika içinde bulurlar ve proje müdürünün önüne getirirler "Biz bu kadar Profesör ve Mühendis, bilim adamı çözemedik, sen çözdün bu sorunu; kimsin sen?" Adamcağız sıkılarak: "Tuvalet temizleyicisiyim, kahrolası tuvalet kağıtları hiç bir zaman delikli yerlerinden kopmazlar da!"