![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ hoßaaa :)) oLur mu öyLe şey ya ßenim sesim çok tatLıdır :)) ~~ ~~ Erkek arkaDasının herhangi ßi yerDe otururken gözünün sağa soLa kaydığını gördün hade ßaqaLım ne ETcen şimdi :) ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
suskun
|
![]() kendini toparlasan iyi olue yoksa ben gidiyorum daha rahat bakarsın derim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kız arkadaşın sevmediğin biriyle geziyor hemde erkek ve kahkahalarla ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ hiiiii :) uçarım üstüne ^^ şaka taßi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~~ Issız ßir adaDasın hiçbir şey yok ? ne yapıcaKsın şimdi ? ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
suskun
|
![]() napıyım yiyecek gibi şeyler bulmaya çalışırım:))ve yam yamların gelmemesi için dua ederim sürekli:)) Paraya ihtiyacın var acil ve en yakın arkinden istiyosun onda olduğunu biliyosun ve o sansa yok diyor naparsın? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
ArsZ
|
![]() Öyle Bİr Durumda Verİr Ama Vermİcke Olursa Bİr Daha YÜzÜne Bakmam KIZ ARKADAŞIN YANINDAYKEN BİRİSİ GELİP SANA SEVGİLİM DERSE NAPARSIN |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() çek bi sandalyee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Portakal ağaçlarıyla aranda bi uçurum var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|