Cevap : Günün Fıkrası :) |
01-26-2009 | #211 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)İstek Baba, gelinlik çağına gelmiş kızını yanına çağırdı: - Kızım müjde, geçen gün seni görmeye gelen genç seni benden istedi Kız yapmacık ağlamaya başladı - Ah babacığım, ben annemsiz ne yaparım? Baba zevkle atıldı: - Onu da götür kızım, onu da!
01-28-2009 | #212 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Dinlenme Doktor, hastasının karısıyla konuşuyordu: - Kocanızın kesinlikle sessizliğe ihtiyacı var, alın şu uyku haplarını Kadın merakla sordu: - Kaç saatte bir vereyim? Doktor cevapladı: - Ne vermesi! Uyku haplarını siz alacaksınız
01-29-2009 | #213 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Kusur - Ben ne içki içerim, ne kumar oynarım, ne sigara kullanırım, ne de kadınlarla kızlarla düşüp kalkarım - Yahu senin hiç kusurun yok mu allahaşkına? - Var tabii, biraz yalancıyım
01-31-2009 | #214 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Bir Umut Adam kaynanası ile Avrupa turuna çıkacaktı Arkadaşı buna çok şaşırdı : - Hep kaynanandan yakınırdın, başımın etini yiyor, dünyayı zindan ediyor diye Şimdi birlikte Avrupa`ya gidiyorsunuz - Sık sık Avrupa`yı görmeden ölmem der Benim ki bir umut işte
02-02-2009 | #215 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Tren Treni son anda kaçırmışlardı Adam kaçan trenin arkasından bakıp karısına söylenmeye başladı: - Biraz elini çabuk tutup giyinseydin treni kaçırmayacaktık! Kadın son derece rahat cevap verdi: - Sen de iki ayağımı bir pabuca sokmasaydın, bir sonraki tren için bu kadar çok beklememiz gerekmeyecekti
02-02-2009 | #216 | |
sonic
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Alıntı:
---CRYSİS PLAYER--- ---CoD PLAYER--- ---CRYSİS WARS--- ---CoD-CoD2-CoD4-CoD5 ---Battlefield Series--- -----Usta Oyuncu----- Pc sorunlarınız için İrtibata Geçin -- Yıllar Sonra Sonic geri döndüüü [forumsinsi] |
|
02-03-2009 | #217 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Mutlu Etmek mi? Komşusuna kocasını çekiştiriyordu: - Artık ona tahammul edemiyorum Beni deli ediyor Komşusu öneride bulundu: - O zaman neden ondan ayrılmıyorsun? - Delirdin sanırım, yirmi yıldansonra onu mutlu edemem!
02-03-2009 | #218 |
Equinox
|
Cevap : Günün Fıkrası :)2520 yıl sonra mutlu olur gerçekten (Erkek milleti)
02-04-2009 | #219 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Tarife Tren bekleyen adam, gitgide sabırsızlanıyordu Sonunda dayanamadı, istasyon şefine sordu: - Allahaşkına, tarife ne işe yarar? Şef sırıtarak cevap verdi: Beyim, tarife olmasaydı, trenin geciktiğini nasıl anlayacaktınız?
02-05-2009 | #220 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Bahane İki arkadaş sohpet ediyorlardı: -Cumartesi kupa maçına gitmek istiyordum ama park yeri bulupta o insan kalabalığının arasından sıyrılana kadar - Anlıyorum Benim karım da evde kalmamı istedi
02-06-2009 | #222 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Rüya Okula geç kalan Kamil öğretmenine özrünü anlatıyordu: - Özür dilerim öğretmenim Rüyamda bir futbol maçı gördüm Öğretmen kızdı: - Bu geç kalman için geçerli bir sebep değil! Kamil kendini savundu: - Ama kupa maçıydı öğretmenim ve 2 defa uzatmaya gidildi
02-06-2009 | #223 |
Fiyakal
|
Cevap : Günün Fıkrası :):) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) (başka bi söz bulamıyorum) |
02-07-2009 | #224 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Çok Sey Temel ile Idris meyhaneye girdiler Rakilar geldi Yarim saat sonra Idris sordu : - Söyle pakayum, bir bir daha kaç eder? - Içi, dedi Temel Idris biçagini çekip Temel i vurdu Karakolda komiser gürledi : - Arkadasini neden öldürdün? Idris içini çekti : - Çok sey pileydu!
02-08-2009 | #225 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Çinli ve Oflu Çinli'nin biri Of'da bir kahvehaneye girer yüksek bir sesle - İçinizde bana yan bakan delikanlı varmı diye sorar, Tabi bizim sazan Temel, - Ben varım diye atlar, İkisi beraber dışarıya çıkar, aradan beş dakika geçer ve Temel gözü morarmış bir halde kahveden içeri girer, hemen ardından giren Çinli'de kasıla kasıla Temel'i göstererek - Ona yokohamanın tekmesi tekniğiyle vurdum der, Ertesi gün çinli yine kahveye gelir, herkese meydan okur, Temel tekrar kalkar, dışarıya çıktıktan beş dakika sonra Temel burnu kırılmış diğer gözü morarmış bir vaziyette içeri girer, arkasından içeri giren Çinli yine Temel'i göstererek - Bu kez ona ejderin yumruğu tekniğiyle vurdum der Üçüncü gün Çinli'nin restini yine Temel görür, ikisi beraber dışarı çıkarlar, herkes Temel'i beklerken, Çinli ağzı burnu kırılmış, üstü başı kan revan içinde içeri girer, hemen arkasından kasıla kasıla kahveye giren Temel, eliyle Çinliyi işaret ederek - Ona Toyota'nın kirikosuyla vurdum der !