![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Öyle bi' şey istiyorsa dostum değildir zaten, hayır, vazgeçmeyebilirim ![]() Aşık olmak mı aşık olunmak mı? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
suskun
|
![]() Aşık olmak ama tek taraflıysa asla ![]() ![]() ![]() Çok sevdiğin birisi diyelim kız arkadaşın acilen yanına gelmeni istiyor ama sen o şehirde değilsin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
ctn_86
|
![]() kesinlikle giderim ![]() ![]() ![]() sevgilinle bi gün geçirmek için ailene yalan sööler misin? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
suskun
|
![]() Hyr yalan söylemeyi beceremem:)) Dostunla sevgilinin arasında bir seçim yapman gerekse neyapardın? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Dostumu secerim tabi yaff ![]() ![]() İki kedii kavga ediyken gördün ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
aysegul1982
|
![]() çekirdek çıtlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() galatasaraylı olsam bana BMW araba alırmısın? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Yapmam yafff ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzun eşek oynarken altta yatan çocuklardan bi tanesi senin üzerine atladıın anda gaz kaçırıo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
aysegul1982
|
![]() hemen inerim yaffff öffffffffffff ![]() ![]() ![]() kankan için armanı dövermisin kıh kıh kıh |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
suskun
|
![]() Kıyamam ki:)) Sana bolca para verseler hiç sevmediğin biriyle bir tatil geçirirmisin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
speed
|
![]() çıkarım ![]() ![]() annen eşinden aranızda bi sorun olmamasına rağmen boşanmanı istese yaparmısın? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
suskun
|
![]() hayır çünkü ben annemle değil eşimle evli olurum onun yerine annemle eşimi barıştırmaya çabalarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayaline kavuşacağını söylüyorlar ama senden en sevdiğine arkan dönmeni istiyorlar hemde sana çok ihtiyacı varken ne yaparsın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
speed
|
![]() hayalim sevdiğimden ayrılmamak olurdu zaten ![]() ![]() bir adaya düşüyorsun yanına sadece bir kişi alabilirsin cocuğunumu yoksa cok sevdiğin eşinimi ![]() |
![]() |
![]() |
|