|
|
#196 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Öyle bi' şey istiyorsa dostum değildir zaten, hayır, vazgeçmeyebilirim Aşık olmak mı aşık olunmak mı? |
|
|
|
#197 |
|
suskun
|
Aşık olmak ama tek taraflıysa asla ![]() ![]() ![]() Çok sevdiğin birisi diyelim kız arkadaşın acilen yanına gelmeni istiyor ama sen o şehirde değilsin ![]() ![]() ![]() Naparsın??
|
|
|
|
#198 |
|
ctn_86
|
kesinlikle giderim ![]() ![]() ![]() sevgilinle bi gün geçirmek için ailene yalan sööler misin? |
|
|
|
#199 |
|
suskun
|
Hyr yalan söylemeyi beceremem:)) Dostunla sevgilinin arasında bir seçim yapman gerekse neyapardın? |
|
|
|
#200 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Dostumu secerim tabi yaff ![]() ![]() İki kedii kavga ediyken gördün ![]() ![]() Onları ayırırmısın yoksam karşılarına gecip çekirdekmi çitlersin:::
|
|
#201 |
|
aysegul1982
|
çekirdek çıtlarım ![]() ![]() bugün kavga ederler yarın barışırlar yaffff kıh kıh kıh![]() ![]() ![]() galatasaraylı olsam bana BMW araba alırmısın? |
|
|
|
#204 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Yapmam yafff ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzun eşek oynarken altta yatan çocuklardan bi tanesi senin üzerine atladıın anda gaz kaçırıo ![]() hemen üzerinden inermisin yogsam deh eşşekmi desin??
|
|
|
|
#205 |
|
aysegul1982
|
hemen inerim yaffff öffffffffffff ![]() ![]() ![]() kankan için armanı dövermisin kıh kıh kıh |
|
|
|
#206 |
|
suskun
|
Kıyamam ki:)) Sana bolca para verseler hiç sevmediğin biriyle bir tatil geçirirmisin ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#207 |
|
speed
|
çıkarım ![]() ![]() annen eşinden aranızda bi sorun olmamasına rağmen boşanmanı istese yaparmısın? |
|
|
|
#209 |
|
suskun
|
hayır çünkü ben annemle değil eşimle evli olurum onun yerine annemle eşimi barıştırmaya çabalarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayaline kavuşacağını söylüyorlar ama senden en sevdiğine arkan dönmeni istiyorlar hemde sana çok ihtiyacı varken ne yaparsın ![]() ![]() Hayalinden mi sevdiğinden mi vazgeçersin???
|
|
|
|
#210 |
|
speed
|
hayalim sevdiğimden ayrılmamak olurdu zaten ![]() ![]() bir adaya düşüyorsun yanına sadece bir kişi alabilirsin cocuğunumu yoksa cok sevdiğin eşinimi
|
|
|
|