|
|
#167 |
|
angelesdream
|
aa ne münasebet tabıkıde gitmem:))yoldan geçen herhangi bir genç kıza laf atıldığını duydun atanı liğme liğme yaparmısın yada uyarırmısın |
|
|
|
#168 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Banane yafff kızda biraz dikkatli olsun laf atılan kız zati oynaktır ki laf atılıodur ![]() ![]() ![]() Bak şimdi anladımla,anlamadım yolda gidiolarmış Anladım çukura düşmüş geriye kim kalmış![]()
|
|
#169 |
|
ctn_86
|
anlamadım kalmış :):):) sevgilin denize düştü hem de -18 derece de ![]() ![]() arkasından atlar mısın
|
|
|
|
#170 |
|
seda
|
hiç bakmadan atlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *****50ytl versem en sewmediğin hayvanı öpermisi???******** |
|
|
|
#171 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Öperim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tren yolunun kenarında yürüosun ve rayların üzerinde bir yavru kedi var bi trende ona doğru yaklaşıo aralarında 10-15 metre bişi var ![]() Bu durum karsısında kedii kurtarmayamı çalışırsın yoksam ezilmesine izinmi verirsin?
|
|
|
|
#172 |
|
ctn_86
|
malesef ezilmesine izin veririm bu tehlikeyi göze alamam tanımadığın böbrek hastası birine böbreğini verir misin |
|
|
|
#173 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
uyusuosa neden olmasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Heyecan olsun die 200 metrelik bi ağaca tırmanırmısın ![]()
|
|
|
|
#174 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
uyusuosa neden olmasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Heyecan olsun die 200 metrelik bi ağaca tırmanırmısın ![]()
|
|
|
|
#176 |
|
suskun
|
Hayır, birisini seviyosun ama karşılıksız ve o sevdiğinide hergün başkasıyla görüyosun ![]() ![]() Oçıktığı kişiyi dövmen için 500 ytl verseler dövermisin?Ama bu kavgadan sonra sevdiğin kişinin asla senle muhattab olmayacağını düşün?????????????????
|
#177 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
500 ytl ii para olur yafff ![]() ![]() ![]() Sevgilinle yolda gidiosun senden güçlü kuvvetli bay-bayan biri sevdiine laf atiii ![]() ![]() Bu durum karşısında dayak yiyeceini bile bile üstüne saldırırmısın yoksam başını eger sevdiini alır yanına ufaktan yol mu alırsın??
|
|
|
|
#178 |
|
ctn_86
|
ne saldırırım ne yol alırım en azından attığı lafın altında kalmayacak bi laf söölerim ![]() ![]() ![]() tanımadığın birinin paraya çok ihtityacı var ![]() ![]() ihtiyacı olan parayı bulmazsa çok kötü olacak![]() ![]() ![]() o kişiye bir aylık maaşını verir misin?
|
|
|
|
#179 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Bir maaşmı sadece para köpei olsun onun yafff ![]() ![]() ![]() Yüzünü görmesede sesini duymasada biri sana aşık oluo ve bunu sana sölüo bunun karşılıında ne yaparsın ![]() ![]() Hadi işinemi dersin yoksa düşünürmüsün??
|
|
|
|
#180 |
|
ctn_86
|
hadi işine derim ![]() ![]() ![]() sana 500 ytl versem dudağına kırmızı ruj sürüp bi gün ööle gezer misin :) |
|
|
|