![]() |
Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:) |
![]() |
![]() |
#151 | |
aalperennn
|
![]() Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)soru yok ben devam ediym ![]() seviyorsun ve sevildiğini düşünüyorsun ilk başlarda sana herşeyden vazgeçerim diyor senin için sen buna değersin diyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)öLe birini sewsem de deqmez artk ![]() ![]() aşk için pişmanLık yaşamaya deqer mi?
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)aşk kalbinin sesini dinlemektir bence o yüzdn aşk için yaptığı şeylerden sonra pişman olmamalı insan ![]() ![]() ![]() ![]() alttaki en yakın arkadaşn sevgiline aşıksa ve sende bunu biliyorsan napardın?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)değmez salla gitsin ya aşk eski bir hikaye:iconartist: aşk aşık olduğun kişide başlar onda biter aşk için naparsın enfazla? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
b@ron
|
![]() Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)dalgamı geçiyon lan der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne kadar sevdiğine bağlı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)soru gelmemiş ben sorayım? İlk aşkınız sizinle buluşmak istiyor yanlız evli kabul edermisiniz ?
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
|
![]() Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)ilk öncelkle emnm öledr derdm :D srnajıma da yolladığı kişinin ismni sorardm ordan beni ne die kaydetms die cıkarrdm xD |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
|
![]() Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)gözyaşının sorusuna cvp veriyim bende asla kabul etmezdim yuva yıkanaın yuvası olmaz derler o hesap=) aşıksın birbirnizi seviyorsunuz ama ailen onunla olmanı istemiyor sürekli, engel çıkaracağını a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)enqelleri tanımaz onunla ömrümn sonuna kadar dwm ederdm ![]() ![]() sevqilnle herşey yolnda gidrkn birdn eski sefqilisi çıktı ve sevqiln seni bıraktı onunla dwm etmeye karar werdi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
|
![]() Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)öldürürdüm:D öle birini sevmem inş ![]() arkadaşının svegilisi sana aşık ve sana söyledi ama arkadaşında ona aşık napardın ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)onu mahwederdm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgiln çok sık bulşmak istiyo anck sn ailenden bi trlü izin alamıosn ![]() ![]() ailene yalan mı sölerdn? sevgilnin kırılmasına göz mü yumardn? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
|
![]() Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)bırak kırılsın ailene yalan söylemekden önemli değilya=) yakın arkadşın ama duyarsa çok üzülcek çünkü hala seviyor ne yapardın? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
karamel
|
![]() Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)özür dilerdim ve asla vazgeçmezdim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
|
![]() Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)çokkk fenasın=) hoşlandığın kişiyle aynı sınıfdasın ve ondan başkasınında hoşlandığını biliyorsun naparsın=) |
![]() |
![]() |
|