![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Amman Tanrı'm, herkes beni öldürmek istiyor, herkes beni arıyor, Karagümrük yanıyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
suskun
|
![]() neyaptın sen rahatsız arkadaşımı öldürdün hemde kör bıçakla merak etme isimsiz ben seni acile kaldırırım herzaman yanındayım ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rahatsız bende seni çatıdan aşşağı iterim daha masumca our hem:))
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Madem oyun bu, kiremitleri hafif gevşeteyim suskun :)) Rahatsızeğer gene hatları karıştırmak niyetindeysen suskun'un seni ittiği yerin altına trambolin koyayım da daha yükseğe çıkıp da düş :))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
suskun
|
![]() hahahah gördün mü rahatsız öldün sen eh ben ne diyim şimdi ölenle ölünmüyoki:))şaka arkadaşım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ :)) ßen annemin evinde yaşamıyorum :)) Sen ßenim annemi öldürürDün :/ haßeRi aLdığımda GELir Seni evinden dışarı çıkartma bahanesiyLe ßiraz gezdirir aRdından karşıdan karşıya geçerken ßi kamyonun altına ittirirDim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Madem bu kadar heveslisiniz, maden ben size zarar vermek istemiyorum, Rahatsız'ı üzerine salardım suskun ![]() ![]() (Rahatsız gene araya girdiysen suskun'a da bir tabanca verirdim ki galip belli olsun) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
suskun
|
![]() aaa unutmuşum annen ölmedi ölmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra sana ikkinci planım bilgisayarının kablolarıyla oynardım öyle bir ayarlardım ki "suskun"yazınca BOMMMMMMMMMMMMM ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~adf sdafsdagafd gfa g zuhahsd hahdshhas :D:Dd "suskun yazınca booomm" süpersin ne diyim :)) odanın camından içeri el ßomßası Atmaya geLiyorm şimdi :Pp ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Hop, ben varım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~zıpkın ? sen onu fırlatana kaDar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Le kafana bi' çakıl atarım var ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ SaLLa çakıl makıl işlemeZ ßana :) yanına yakLaşır o elindeki zıpkını elinden aLır onu yere saßitLEr ve Seni üstüne oTurturdum Ağzından falan çıkardı herhaLde :)) ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
angelesdream
|
![]() senı ustunde ıncecık bır sopanın üstüne dikerdim tek ayakla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|