Cevap : Günün Fıkrası :) |
11-08-2008 | #136 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Evde Kimse Olmayacak Temel Fadimeye demis ki; "Fadime, bu aksam bize gel Evde kimse olmayacak" Fadime aksam gelmis kapiyi çalmis çalmis kimse açmamis
11-08-2008 | #137 |
jasmine
|
Cevap : Günün Fıkrası :)çok güzelll emeğine sağlık pesimist
11-09-2008 | #138 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Ilan-i Ask Baba, eve girince bir delikanliyi kizinin önünde çökmüs, askini ilan ederken yakaladi : - Vay terbiyesiz vay, ben simdi sana nasil ilan-i ask edilirmis gösteririm! Delikanli keyfile siritti : - Çok iyi olur efendim, ben bir saattir evet dedirtemedim
11-10-2008 | #139 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Ayna Bi ayna varmis, karsisina geçip yalan söylediginde yok oluyormussun, esmer hatun geçmis aynanin karsisina ve demis ki : - Dünyadaki en güzel gözlere sahip oldugumu düsünüyorum Poff yok olmus Kizil hatun gelmis ve demis ki : -Dünyadaki en güzel saçlara sahip oldugumu düsünüyorum Pofff O da yok olmus Sonra sira sarisin hatuna gelmis, geçmis aynanin karsisina ve : - Düsünüyorum, Derken POFFFFF!
11-11-2008 | #140 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Sinema Bileti Adamin biri sinemaya gitmis Giseden bilet almis ve içeri girmis Çikmis, tekrar almis, içeri girmis, biraz sonra tekrar çikmis ve bilet almak giseye gelmis Gisedeki adam dayanamayip sonunda sormus : - Bu kaçinci biletiniz beyefendi? Adam cevap vermis : - Içerde bir deli var biletimi durmadan yirtiyor!
11-12-2008 | #141 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Kökten Temizlik Adam karisini baska bir erkegin kollari arasinda yakalamis ve öldürmüstü Karakolda komiser sordu : - Peki niçin karini öldürdün de, asigini temizlemedin? - Komiser bey, her hafta bir adam öldürecegime bir kere karimi öldürdüm, isi kökünden bitirdim
11-13-2008 | #143 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Asansör Kadin taninmis bir psikologa danismaya gitmis ve : - Doktor Bey, kocam kendini asansör saniyor Doktor : - Peki hanimefendi esiniz niye gelmedi sizinle? Kadin : - Getirecegim ama bir türlü bu katta durmuyor ki
11-14-2008 | #145 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)2 Katli Otobüs Bir gün Temel le Dursun 2 katli otobüsle yolculuk ediyomus Temel cep telefonunu çikartip alt kattaki Dursun u aramis - Orada havalar nasil Dursun kardesim? - Bizim söför uyumus otobüs kendi kendine gidiyo valla Temel cigim - O dabirsey mi Dursun? Bizim katta söför bile yok Otobüs kendi kendine gidiyo
11-15-2008 | #146 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Bir fil bir karınca topluluğunun üstünden geçmiş Karıncaların yarısı ölmüş,yaralanmış ve sağ kalmış Sağ kalanlardan biri üzgün üzgün file bakarken üstünde gezinen bir karınca görmüş ve: - Ez onu ez, ez! diye bağırmış ************************************************** ***************** Filin biri karınca yuvasına basar Tüm karıncalar çok sinirlernir İçlerinden biri filin tepesine doğru tırmanmaya başlar Sonra biara gözgöze gelirler ve aşık olurlar Fil karıncayı babasından ister fakat baba vermez Derken karınca file kaçar Baba karınca eline bir tüfek alır file doğrulturTam vuracakken karınca filin nüne geçer; -"Dur baba! Arkamdaki file acımıyorsan karnımdaki file acı" der |
Cevap : Günün Fıkrası :) |
11-15-2008 | #147 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)çok güzeL yaa tşkLer (: :D
11-16-2008 | #148 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Napolyon Napolyon akil hastanesini ziyarete gider Delinin biri yanina gelir : - Babalik sende kimsin? - Ben Napolyon Bonapart im tanimadin mi? - Üzülme bendede böyle baslamisti
11-17-2008 | #150 |
pesimistt
|
Cevap : Günün Fıkrası :)Etli Pilav Temel ile Dursun lokantaya gitmisler Garson : - Buyurun efendim Dursun : - Bana bir pilav, üstüne de et Temel hemen atilmis : - Bana da bir pilav ama üstüne etme!