Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ameliyatından, diyorsanız, estetik, korkuyorum

''Estetik Ameliyatından Korkuyorum'' Diyorsanız

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

''Estetik Ameliyatından Korkuyorum'' Diyorsanız

?Ben estetik ameliyattan korkuyorum? diyorsanız:

Size tavsiyem korkmaya devam edin Bu bir ameliyat ve bir çok risk içeriyor korkmanızdan daha doğal ve doğru bir şey olamaz Önemli olan doğru şeylerden korkmak hurafelerdenherkezin ağzına dolanan şehir efsanelerinden uzak durabilmek

Ben bu tür bir ameliyat olacak olsam en çok işin ameliyat kısmından korkardım Bir ameliyathaneye gireceğim ve bir çeşit anesaaai alacağım ilaçlar kullanılacak Bunların hepsinin kendine göre az da olsa riskleri var En basit ilaçlar bile içlerindeki porspektüsleri okursanız akla hayale gelmeyecek riskler içeriyor Bunları kullanırken pek düşünmeyiz ama bu riskler az da olsa vardır Anesaaaiyi ben uçağa binmeye benzetiyorum Bir risk var düşük ama sıfır değil Estetik olarak ta bu ameliyatlar riskler taşıyor Herşey yolunda gitse bile bazı şeyleri %100 beğenmeyebilirsiniz Belki yapılan işlemin eksik ya da fazla bulduğunuz yerleri olur ve 6 ay sonra bir rötuş gerekir Bunlar gerçek riskler Ameliyat kararı verirken göze almanız gereken riskler

Diğer yanda da gerçek dışı bazı riskler var Örneğin ?bir kere estetik yaptıran hayat boyu bağımlısı olur meme praaaleri kanser yapıyormuş botoks yılan zehiriymiş? gibi şeyleri çok sık duyuyorum Bunlar belki bir şaka olabilir ama gerçek değil

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com