![]() |
Kup Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kup TarifleriTropikup Malzemeler: 8 adet
1 paket vanilyalı pudingi 3,5 su bardağı süt ile pişirin ![]() ![]() Vanilyalı pudingi kaselerinizin yarısını dolduracak şekilde paylaştırın ![]() ![]() Karışık meyve suyu ile hazırladığınız pudinginiz soğuyunca kaselere paylaştırın ![]() ![]() Not:ben içinde özellikle ananas suyu bulunan bir karışık meyve suyu aradım, markettekiler arasında sadece aroma markalı meyve suyunda ananas vardı, onu aldım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kup Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kup TarifleriDutlu Kup Malzemeler :
Tavaya toz şekeri alın ve karamel kıv***** getirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10 adet pötibör bisküviyi ve 1 su bardağı cevizi parçalayıcıdan geçirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Oktay Usta Tarifi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kup Tarifleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kup TarifleriKivili Kup Malzemeler:(10 adet kup)
Sütle vanilyalı pudingi karıştırıp pişirin ![]() ![]() ![]() Kupları yarısına kadar doldurup buzdolabında yarım saat kadar bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() Not: kivi ve ananas gibi meyvelerle yapılan tatlıların hemen tüketilmesi gerekiyor, 1 gün bekleyince tatlıları acılaştırıyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kup Tarifleri |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kup TarifleriPortakallı ve Vanilyalı Kup Malzemeler:
1 paket vanilyalı pudingi 2,5 su bardağı portakal suyu ile pişirin ![]() ![]() Süt ile pişirdiğiniz pudingi dilerseniz biraz soğutup içine bisküvi kırıklarını ve fındıkları ilave edin ![]() Kuplara birer kepçe vanilyalı puding koyun ![]() ![]() ![]() Eğer baton kalıp kullanıyorsanız kalıbınıza portakallı pudingi dökün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kup Tarifleri |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kup TarifleriSakızlı Muhallebi Kup Malzemeler: 8 kup
125 gr margarini tencerede kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() her bir kupa bir tatlı kaşığı muhallebi koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|