Hazırlanması:[*]Eti soğuk suda yıkayıp kevgire koyun, suyunun süzülmesini sağlayın Derince bir tencereye 1 yemek kaşığı zeytinyağını ve etleri koyup tencerenin kapalı vaziyette, orta hararetli ateşte, ara sıra karıştırmak suretiyle etler bıraktığı suyu çekip yumuşayana kadar pişirin Pişmeye yakın arpacık soğanları ilave edin Tuzunu ilave edin ve biraz soğuyunca servis yapacağınız fırın kabına etleri boşaltın[*]Üzerine nohutları serpin, hafif bir şekilde et ve nohutları karıştırın (Aksi taktirde etler ezilir) Domates salçasını bir su bardağı kaynamış su ile sulandırıp etlerin üzerine gezdirin Servise yarım saat kala üzerini folyoyla kapatarak 200C ısıtılmış fırında 20-25 dakika tutun Böylece hem etler fırınlanmış hem de yemeğiniz ısınmış olacaktır
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.