![]() |
Kuzu Etli Çıtlamış Börek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuzu Etli Çıtlamış BörekKuzu Etli Çıtlamış Börek Malzemeler:
300 gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Oktay Usta Tarifi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kuzu Etli Çıtlamış Börek |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuzu Etli Çıtlamış BörekPatlıcanlı Çıtlamış Börek Malzemeler:
Patlıcanları kabuklarına delikler açarak (patlarsa fırınınız batar) fırının ızgara modunda közleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|