![]() |
Patlıcan Reçeli Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Patlıcan Reçeli TarifleriPatlıcan Reçeli Malzmeler:1 kilo parmak uzunluğunda körpe patlıcan 8 bardak şeker 3 bardak su (şekerin üzerine basacak kadar) 1 tatlı kaşığı limon tuzu 10-15 kadar karanfil Nohut kadar şap ![]() Hazırlanışı: Patlıcanların incecik kabukları tamamen alınır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şekerin üzerine basacak kadar (3 bardak) su konur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Patlıcan Reçeli Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Patlıcan Reçeli TarifleriPatlıcan Reçeli Malzemeler:
Patlıcanlar yıkanır, kabukları soyulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|