![]() |
Krokantlı Pasta Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Krokantlı Pasta TarifleriFındık Krokantlı pasta Malzemeler:
2 paket creme ole'yi pakete göre (ama bir parmak eksik süt ile) hazırlayıp soğutun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Krokantlı Pasta Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Krokantlı Pasta TarifleriCeviz Krokantlı Pasta Malzemeler: Keki için:
Oda ısısındaki yumurtaları mikserle köpürünceye kadar çırpın ![]() şekeride ilave edip çırpalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kreması için:
Un, nişasta, şekeri 1 litre sütle karıştırarak pişirip vanilyayıda ekleyip dolapta iyice soğumaya bırakın ![]() 2 poşet şantiyi 2 su bardağı sütle çırpın ![]() Yarısını soğuyan karışıma ekleyin ![]() Yarsını üzerine ve süslemede kullanmak için ayırın ![]() Krokant için:
Cevizleri ekleyip çevirin ocaktan alıp hemen soğumadan yağlı kağıt üzerine veya margarinle yağlanmış bir tepsiye incecik dökün ![]() Soğuyunca istediğiniz boyutta elinizle kırın yada merdaneyle inceltin ![]() Hazırlanması: Krokant hazırladığımız tencerenin dibine karameli eritmek için 1 su bardağı su koyup kaynatıp soğutalım ![]() ![]() İsterseniz sütlede ıslayabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Krokantlı Pasta Tarifleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Krokantlı Pasta TarifleriBadem Krokanlı Yaş Pasta Malzemeler: Klasik Pandispanya Tarifi için:
Önce pandispanyayı hazırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başka bir kapta yumurta sarılarını çırpın ![]() ![]() Yumurta aklarının içine sarıları ekleyin ve yavaşça, iyice karışana dek spatula veya kaşık yardımıyla karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Kelepçeli kek kalıbınızın altını yağlayın, sonra unlayın ![]() ![]() ![]() 175 dereceli fırında üstü pembeleşip içi pişene kadar pişirin ![]() ![]() ![]() Tepsiyi ızgaranın üstüne ters çevirin ![]() ![]() ![]() Diğer tarafta iç kremayı hazırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tarafta 1/2 çikolata sosu ve sütü çırpın, kaynatın kenara alın ![]() Muzu püre haline gelecek şekilde çatal yardımıyla ezin ![]() ![]() ![]() Diğer tarafta bir tencerenin içine iri iri kırılmış bademleri, şekeri ve margarini koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krem şantiyi sütle mikser yardımıyla çırpın ![]() ![]() Pandispanyayı büyük bir bıçak yardımıyla ikiye bölün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|