![]() |
Alman Pastası Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alman Pastası TarifleriAlman Pastası Malzemeler: kek:
kek malzemelerini sırayla karıştırıp yağlanmış yuvarlak kalıba dökün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alman Pastası Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alman Pastası TarifleriMinik Alman Pastaları Malzemeler: 20 adet
Ilık su, süt, maya, şeker ve tuzu karıştırarak 1 saat bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerine elekle pudra şekeri eleyin ![]() Not: artan hamur parçalarıyla açma veya paskalya yapabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Kakaolu krema: Malzemeler:
Yumurta, un, şeker ve kakaoyu iyice karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Not: annem yumurtayı eklemeden yapmış, bir de sıcakken krema akışkan olabilirmiş ama soğuyunca tam kıvamını yakalıyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alman Pastası Tarifleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alman Pastası TarifleriÇilekli Alman Pasta Malzemeler:
Hamur için gerekli tüm malzemeleri karıştırarak un ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 170 dereceli fırında hafif renk alana kadar pişirin ![]() ![]() ![]() Not:Oktay Usta Tarifi |
![]() |
![]() |
|