![]() |
Kuzu Kapama Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuzu Kapama TarifleriKuzu Kapama Malzemeler: Et için:
soğanı yemeklik doğrayıp yağda kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kuzu Kapama Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuzu Kapama TarifleriKuzu Kapama Malzemeler:
Yıkadıktan sonra küçük küçük doğradığınız yeşil soğan pazı ve yapraklara, ayırdığınız, yeşil salatayı uzunlamasına doğradığınız havucu (Bütün bunlar temizlenmiş olarak) ve bütün halde kuru soğanı su şeker tuz ve yağ ile birlikte bir tencereye koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|