![]() |
Biftek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biftek TarifleriBiberli Biftek Malzemeler:
Biberleri yıkayıp, saplarını ve tohumlarını ayıklayın, ince uzun boylamasına doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Biftek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biftek TarifleriSalçalı Biftek Malzemeler:
2 yemek kaşığı zeytinyağını yayvan bir tencereye koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Biftek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biftek TarifleriKaşarlı Biftek Malzemeler:
Bir tencereye 2 yemek kaşığı zeytinyağı koyarak bifteklerin tek tek altını ve üstünü kızartın ![]() ![]() ![]() Bifteklerinizi fırın kabınıza yayın ![]() ![]() ![]() Bu arada haşlayıp iyice ezdiğiniz patateslere bir yemek kaşığı tereyağını ocağın üstünde karıştırarak yedirin ![]() ![]() ![]() ![]() 200C'lik fırına koyup pürenin üzeri hafif kuruyana kadar fırında tutun ![]() ![]() Dil peynirlerini tel tel ayırın ve pürenin üzerini tamamen kapatacak şekilde yayın, tekrar fırına verip eriyen peynirler hafif kızarmaya başlayana kadar pişirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|