![]() |
Bahçıvan Kebabı Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bahçıvan Kebabı TarifleriBahçıvan Kebabı menünün ana yemeği bahçıvan kebabı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malzemeler: 8 kişilik
kuşbaşı etin fazla yağlarını temizleyip yemeklik doğranmış 2 soğan ve 2 yemek kaşığı zeytinyağı ile birlikte tencereye alın ![]() ![]() 1 yemek kaşığı salçayı bir kase kaynamış suyun içinde sulandırın ve etlerin üzerine dökün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu arada küp şeklinde doğranmış havuçları ve patatesleri yarım kızarmış olacak şekilde yağdan geçirin ![]() ![]() etleri fırın kabına boşaltın ![]() ![]() ![]() ![]() servis yapmaya 10-15 dakika kala önceden ısıtılmış fırına koyun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bahçıvan Kebabı Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bahçıvan Kebabı TarifleriBahçıvan Kebabı Malzemeler:
Tencereye zeytinyağını dökün, içine etleri ilave edip üzerine yemeklik doğradığınız soğanları da tencereye ekleyip kavurun ![]() ![]() ![]() Patatesleri, havuçları ve kabağı küp şeklinde kesin ve kızdırılmış yağda yarı kıvamda pişirin ![]() ![]() Dolmalık biberleri uzunlamısına kesin, domatesi de yemeklik doğrayın ve fırın kabına ilve edin ![]() ![]() Not:Oktay Usta Tarifi ![]() |
![]() |
![]() |
|