Yapımı: Krenle elmayı rendelemeli ve bir kuşanede kaynamakta olan et suyunun içine boşaltmalı Zeytinyağıyle sirkeyi ve toz şekerini kattıktan, tuzla kreni ve karabiberi de serptikten sonra bir taşım kaynatılacak bu sosu servis kâsesine bosaltmalı ve servis yapmalı
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.